רק קפצתי להגיד

Benkok

New member
רק קפצתי להגיד

שזה ממש מגניב שג´ודי ומוייש נפגשים במנצ´סטר (אני מקווה בשבילה שהוא סידר לה חדר ב"מרידיאן ויקטוריה ואלברט" - מלון משובח (שגם עולה 160פאונד ללילה...)) אני רק רוצה להזכיר לכולם (ולמי שעוד לא שמע) שאני הייתי הראשון של מוייש (יניב, תירגע...) ולא רק שאני מחזיק בשיא, אני עומד לשבור אותו. בימים אלה ממש נרקם מפגש פיסגה נוסף ביני לבין v.i.p מהפורום. כן גבירותי ורבותי, כאן אצלי בקיבוץ, מפגש לקפה, שש-בש ופאד-תאי... שלא תגידו שלא אמרנו לכם. חוץ מזה אני שמח לראות שעדי עברה את טבילת האש בהצלחה, כמו שאומרים "היה משברון אבל יצאנו מחושלים" אבל עדי, מה עם האייקון של המנגל????????????? ויובל, סחתיין עליך ועל הבקיאות בשירים עבריים, ותיזהר לא לחטוף עגבת... יאללה ביי בן (שוב הולך לעשות פוט מסג´)

אתה לא מאמין איזה עולם קטן!

קיבלת את הד"ש שמסרתי לך עם אחותך? מה תגיד על זה? אני יושבת עם חברה (אורלי) אצלה ופתאום מצטרפת עוד חברה (אביה) והיא אומרת שהיא מהיכן שאתה גר...אז אני אומרת שאני מכירה אותך משם...ופתאום היא מתחילה לגולל בפני את כל החברות שלה עם אחותך ואיתך ושאתה ביפן ופשוט מדהים.....מיד הרימה טלפון לאחותך ואמרתי לה שתמסור לך ד"ש חם על האש...... איך שם גבר? אתה נהנה???? לפי הפוט מסג´ גם אני הייתי נהנית...אולי תסדר לי משהו??? מתגעגעת מקסימושששששששש

אממממ...אנחנו לא מכירים נכון?

אבל לא הוגן....בטח אתה ראית אותי בגלריה שלכם.... ואני לא ראיתי לך.....אופס אותך
..... שלח לי את הקישור בבקשה לגלריה...אם אפשר במסרים.... חן חן..ונעים מאוד מקסימוש....אשתדל לקפוץ יותר..כולם כבר חדשים לי מידי...אני מהזקנות
מקסימושששששששש

דווקא נתקלנו כשהגעתי לפורום

ודווקא לא ראיתי אותך בגלריה כי אין שם תמונה שלי - אז אין לי קישור לאלבום המהולל. מה שמזכיר לי, גפן, תגידי, קנית כבר את הדיסק, נשמה?
אבל ראיתי דברים שכתבת מזמן (מה שהיינו פעם מזמן - מה שעכשיו - ילדות נשכחת) ו... מה זה מהזקנות? אז אולי נשנה לך את הניק ל:זקנה ומקסימה
ויאללה - תתחילי לקפוץ יותר (לפורום, לא בחבל!)

מה רע בחבל? ../images/Emo13.gif

בסוף אהיה מקסימה ורזה
(אין צ´אנס בעולם).... בתור מנהל....אני חושבת שאתה חייב להופיע בגלריה...אז קדימה למה אתה מחכה?........... ואתה רואה למה אני מתכוונת זקנות? סנילית !!! אקפוץ...... מקסימושששששש

זה נהיה מן ריטואל שכזה...

העיקר שתקפצי
ובענין האלבום, פעם במתישהו, מישהו נזכר להגיד לי להכנס כבר לאלבום. אני עונה שאין לי סורק ושאין לי תמונות ושבכלל לפני שנים ויובלות (בזמן רשת) הצעתי לגפן שתסרוק את התמונה מהדיסק שלי (שהיא אמרה שתבדוק אם יש לקנות אותו בארץ הקוסם). ואז אני מקבל ממישהו אחר שטיפה של: עושה לעצמך פרסומת הא?! אז הנה חזרתנו על הריטואל, ועכשיו אני אלך להתקלח - אוף כמה חם פה

דיסק? שלך??????

ספר....מהר מהר אינפורמציה... וממתי אתה מקשיב לכל אחד? ממוש, אם לא תעשה לעצמך פירסומת ....מי יעשה לך????? קדימה...אולי אקנה אותו גם.......וגם לי יש סורק...מקסימום אסרוק ואעביר לך...איך? רואה כמה אני יכולה להיות נחמדה לפעמים....אבל רק לפעמים...לא להתרגל... מחכה להסבר על הדיסק...אך אקרא זאת רק מחר...אני חייבת לישון עובדת מחר מוקדם... לילה טוב מקסימוששששששש

לילה טוב מקסימוששששששש

הדיסק של מוסיקה ישראלית ויהודית לעוגב. אפשר למצוא את הדיסק ברוב העולם (אני יודע באופן אישי על לונדון, פריז, מנהטן, אמסטרדם, ציריך, טוקיו ועוד), בישראל אני יודע שהוא אזל מהמלאי והיבואן מתעשקש להזמין עוד (החברה גרמנית) רק אם יגיעו הזמנות
. אבל אפשר להזמין גם ברשת כמובן. בYAHOO אפשר גם לשמוע חלקי יצירות (פעם אפשר היה גם באמזון אבל אני חושב שההוצאה של הדיסקים עשתה להם בעיות עם זכויות יוצרים, אז כבר אי אפשר - חבל) לילה טוב

חברת ההקלטות

אני ניגנתי וכתבתי את רוב הטקסט לספרון. די שמחתי להשאיר את העבודה הזאת לאנשי מקצוע בתחום הזה...

סחתיין עוגב על הביקורת היפה ../images/Emo127.gif

שכתבו עליך בדיסק. זה מאוד נחמד לקרוא על עצמך ביקורת חיובית. לי עצמי יש כמה המלצות שקיבלתי מהורים ואני קוראת אותן מדי פעם... צריך רק להשתדל לא לקחת את ההמלצות יותר מדי ברצינות. כתבו עליו בעיתון הרבה דברים והוא בכלל לא ידע שהוא כזה
|

diday

Member
עניתי לך

לשאלתך על הדיסק ועל הFAZ בשרשור הקודם שכבר לא קופץ. --- מתי ואיפה אפשר לשמוע אותך חי ולא כמוזיקה משומרת. עדיפות כמובן לפפדם.

למעלה