רק קפצתי לביקור

רק קפצתי לביקור

אתה אהוב שלי אגרוף דם משוגע שמתפוצץ על כל תולעת על כל קיר אתה גביע אש חומר טהור בוץ מלכודת אור סלסילת מורטלה עילאית מעל טרפז מוחי אבל אתה נשארת תמיד ילד פנוי למהתלות וידידתך האור מלקה אותך באהבה קלת דעת שעכשיו כאן על דף הניר ליד האש הנשרף אתה הופך להיות דבר בתוך עולם ברברית

bugbuster

New member
ברברית..? נו.. באמת

בריגשות שכאלה? הלוואי אני מאחרוני קלגסיו של אטילה, ממלחכי פנכות ללגיונות הוואנדלים, טוב נו.. עם ברברים כמותך, מי צריך ציווייזציה

אולי דווקא אנחנו צריכים...

אם אלימות שכזו מרגשת אותנו מה זה אומר על המוסריות שלנו? האם אלימות על כל צורותיה מושכת בענינו? האם הפכנו להיות חברה של צמאי דם? תחשוב על זה ברברית

bugbuster

New member
השבתי בדרך מטאפורית, מי אמר אלימות?

אבל לשיטתך, כן. ולכן ישנן פנטזיות, הזויות. רוצה באלימות? בבקשה.. קלי קלות מיתיפיופה. בואי, באוקטובר, הבא ומיתקרב. עברו להן רק שלושים שנה, בואי יקירה, אקח אותך, אהיה נידום שותק. תדברנה מצבות, ללא מילה.

על אותה מטבע מטאפורית

כיצד רצחת את משפחתך אין זה אומר לי דבר כשפיך נע לאורך גופי ויודעת אני את חלומותיך על ערים ממוטטות וסוסים שועטים על השמש הבאה סמוך מדי והליל שלעד אינו תם אך אלה אינם אומרים לי דבר לצד גופך ויודעת אני כי בחוץ משתוללת מלחמה כי אתה מפרסם צווים כי עוללים נחנקים וגנרלים ראשם מותז אך דם אינו אומר לי דבר הוא אינו שם לאל את בשרך לטעום דם על לשונך אין זה מזעזעני כשזרועי צומחת אל תוך שערך אל תהייה סבור כי אינני מבינה מה קורה לאחר שנטבחו החיילים וגורשו הזונות לפי חרב וכותבת אני זאת רק להודיעך כי הרי בוקר אחד ראשי יתלה שותת עם שאר הגנרלים מעל שער ביתך כי כל זה צפוי היה מראש וכך תדע כי לא אומר הוא לי דבר ברברית

למעלה