רק צרות !! מה קורה לי ??

בלבולה1

New member
רק צרות !! מה קורה לי ??

אז אחרי שנפתחתי אליכם כבר בשבוע שעבר וזה ממש עזר לי להבין איפה אני ומה קורה לי אני חייבת לשתף אתכם בסיפור הארוך הבא : הוא היה קרוב משפחה (היה כי הוא התגרש מאישתו שהיתה המקשרת ...הגירושים מרצונה - והיא ממש טיפשה ולא נכנס לזה !) עוד בהיותם נשואים כבר יצא לנו שנפגשנו במקרה במקומות של ציפינו להפגש (עם הבני זוג ) פגישות מקריות... באחת מהן אני ממש אמרתי לבעלי תקלוט איזה חתיך עובר שם והוא גם אמר לאישתו תראי איזו כוסית.... בסוף צחקנו כשהבנו שזה אנחנו !! כבר מעל לשנה הוא גרוש ! כבר מעל לשנתיים אני והוא חברים ממש טובים ! לעולם לא חשבתי על מחשבה מינית או משהו כזה ! פשוט מצאתי והוא מצא יותר אוזן קשבת . הוא גם בקשר טוב עם בעלי ובכלל אצלנו הוא מאומץ בתור קרוב משפחה ! אתמול נסענו אליו והרגשתי מתח מיני שחבל על הזמן לא הצלחתי להיות מרוכזת לשניה . היום יצא לנו להיפגש לבד בת"א הבעל ידע ולא הייתה עם זה שום בעיה ! הקפצתי אותו לתחנת האוטובוס שאליה היה צריך להגיע כדי להמשיך הביתה . התחבקנו כמו תמיד - הכל היה ממש רגיל עד לכאן הוא נישק אותי בצאור הייתי בהלם והעדפתי להתעלם . שחררתי ממנו והזכרתי לו שהוא מאחר . הוא נשק לי על השפתיים שוב אני בשוק הוא מבקש סליחה אם נפגעתי שאלתי בתמימות מי מה? כדי להרגיע אותו שהכל בסדר חיבקתי אותו שוב ואמרתי לו שלא קרה כלום (בנתיים הפרפרים בבטן .... מתעופפים .... אני לא יודעת איך לאכול את עצמי .... הוא לא מרפה ומחבק חזק יותר.....) ואופס שוב נשיקה בשפתיים ואני מנסה להרפות מהאחיזה שלו נעים לי שחבל על הזמן אבל המצפון יושב לי על האוזן וצועק (אבל כנראה לא מספיק חזק !) אני סוגרת את השפתיים חזק חזק ממש נשיקה של דודים לא יותר מי זה אחרי כמה שניות (שלי נראו דקות ארוכות מאוד !) אני נשברת ומרפה והופ !!! אני גולשת לנשיקה ... השפתיים נפתחו הלשונות נפגשו מבקשות עוד ועוד (מזל שאנחנו על כביש ראשי בת"א ככה שחייבים לזוז! ) שוב לי זה היה נראה כמו נצח אבל זה ערך 2 שניות כי שוב המצפון נכנס לי כבר לתוך האוזן ובמגפון צעק לי אאאאסססססווווררררר!!!!!! הפסקתי את זה וביקשתי שיזדרז הוא אמר שהוא כבר מתקשר !! הוא מתקשר ומבקש שנשכח שנסלח שזו הפעם הראשונה שהוא כלכך כועס על עצמו למרות שהיה מוכן לשלם בחייו רק כדי לדעת שאהיה שלו לעד ! דיברנו ודיברנו והכל חזר למקומו ותפס פרופורציות אחרות .. אבל אוף איתי איך העזתי איך איבדתי חבר סתם ככה !! ומילא נשיקה של אסור לפחות אם הייתי נהנת ממנה כמו שצריך (זו הפעם הראשונה מיזה 8 שנים שנשקתי אחר מבעלי !) אני ממש רוצה להאמין שהכל יחזור למקומו ושהוא באמת מתכוון לכך שכואב לו לפגוע בי ובבעלי ושיחזור לי החבר הזה בלי שום ריגושים. מה קורה לי ? זאת תקופה ? עוברים את זה ? לקבל את זה באהבה ? אני פשוט כלכך בטוחה שאני כלכך אשמה ...

בלבולה1

New member
רק עוד דבר אחד

מצפה לתגובות אמת ולא לירידות כי יסורי מצפון יש לי כבר והמון !!!

pumic

New member
רצית תגובה תקבלי....

קודם כל כל הכבוד לסבלנות בכתיבת המכתב הארוך שנית נא לעשות DELETEדחוף על הרגשות אשמה מה שעשית הרבה עושים רק מעט מאוד מודים בכך תזרמי עם עצמך ותעשי רק מה שטוב בשבילך כי את האדם היחיד בעולם (קודם כל אני ואחר כך אני ושוב ואני ואם יש טיפה זמן אז שוב אני). בשום פנים ואופן על תרגישי יסורי מצפון, מוסד הנשואים בנוי כך שיפרו אותו זה בסדר לבגוד וזה בסדר להכניס רגושים לחיים בשביל זה אנו חיים (הרי לא הגיוני שנהיה אם אדם אחד כל החיים אפילו שחינכו אותנו כך). חוץ מזה אם ראית חדשות ביום רביעי שעבר אז הודיעו שמטאור הולך לפגוע בעולם עוד 17 שנים אז פשוט ת ה נ י . עוד דבר קטן, הנך מתבקשת להיות מספיק חכמה שבעלך אול משהו אחר יראה אותך אם לא הזכרתי את זה אז אני נשואה כך שאני בהחלט יודעת על מה את מדברת ב ה צ ל ח ה !!!

רב-און

New member
אולי

תלמדי גולש חדש ובלתי מנוסה כמוני איך עושים מה שבסברת לגב´ כלומר אם את כזאת מנוסה אולי? את ואני??? נ.ב. מלאכית כחולה אולי תתקני אותי..........................

בלבולה1

New member
אני ממש אומרת ../images/Emo51.gif ../images/Emo7.gif

בקושי שישנתי בלילה הפכתי והפכתי בדבר האמת שרע לי כאני חושבת שאני רוצה עוד וזה ממש מלחיץ אותי אבל אני רוצה להאמין שאני מכירה את עצמי ושאחרי השיחה שהיתה לנו ואני גם מאמינה שיהיה כאן נתק לזמן הקרוב ושכל זה לא יחזור .

pumic

New member
חבל..........

לא צריך להיות לך רע, ההפך הוא הנכון. אבל כמו שאמרתי מקודם, את בראש הרשימה ואת צריכה לעשות מה שטוב בשבילך, ואיך שאת מרגישה. אבל תפנימי דבר אחד, חיים רק פעם אחת וצריך להנות מהם כמה שיותר וזאת למרות שהחברה "קובעת" שאסור לבגוד - הם טועים - מותר...וזאת היות והטעם של "הפרי האסור" הוא לפעמים הטוב ביותר בשבילך (זוכרת - פרפורים בבטן- מתי הרגשת כך בפעם האחרונה). דרך האגב את מוזמנת לפורם של סקס וגאווה הוא נמצא מעל הפורם של פנטזיות את עשוייה למצא שם הרבה עניין ביי ובהצלחה

בלבולה1

New member
אתן באמת מלאכיות

והייתי רוצה לספר לכן לפחות איך עבר עלי היום שאחרי ! אז ככה זוכרות את הבחור מהצ´ט .... דיברנו היום אחרי שנותק הקשר בסוף השבוע ... והוא כלכך עודד אותי וכלכך תמך בי והסביר שוב ושוב שזה מוכיח שאני בכל זאת אנושית ושלפעמים הרגש הוא הכובש ובלה בלה בלה ... שאלתי אותו שאלה פשוטה אם החברה שלו היתה מספרת לו קטע שכזה מה הוא היה עושה ? הבנתי ממנו שלהיפרד זה רחוק ממנו בגלל שזה קרה אבל מה שכן הוא היה מבקש זה 1. לא לדעת מי זה (יש דברים שהשטיקה יפה להם ...) 2. להסביר לה שהאמון קצת נפגע אבל יותר האגו שלו אבל בגלל שזה לא בא מאהבה אלה רק בגלל שהיא בן אדם הוא היה מוכן לעשות שוב הכל כדי לסלוח (בסופו של דבר התברר שהדבר כן קרה לו וזה לא סתם תגובה של גבר שאוהב מהצד הוא לא התחתן עד היום כי הוא החליט לבנות מחדש את האמון שנפגע מלפני 3 שנים ! שנה הבאה הוא מתחת לחופה ותראו מה הוא עושה מדבר איתי
) טוב בכל אופן עם הבחור מהצ´ט יש לי טעם טוב אחד כזה שרק מדברים והמון כל עוד יש על מה לדבר וחופשי בלי פחד ובלי לדפוק חשבון ! אבל עם הידיד מאתמול דיברתי רק בערב הוא שוב התנצל ושאל אם סלחתי וכדי להוכיח שכן הזמנתי אותו למחר לארוחת ערב - יבוא יבוא , לא יבוא לא יבוא ! מה שבטוח הבעל יהיה בבית !! אז שוב תודה עכשיו אני כלכך מרגישה טוב עם עצמי שזכיתי להרגיש שוב את אותם תחושות שנעלמו אצלי כבר לפני 8 שנים ! ואני רק בת 27 ... נשואה באושר עם תינוק מקסים !

בלבולה מתוקה

הצעה שלי, אם אין ריגוש בחיי הנישואים, אז צריך לגרום לריגוש. לעשות משהו בנידון, אל תוותרי ותרימי ידיים. זה אפשרי... את צעירה, ובטח גם בן זוגך, אני מאחלת לך את כל האושר בעולם. מלאכית כחולה

לכל אחד ואחת יש מידות מוסר שונות. השאלה אם את כועסת על עצמך שעשית זאת עם אותו ידיד, או שבכלל נישקת גבר. לפעמים אנחנו נסחפים בלהט הרגע, גם מבלי שהתכוונו, וממשיכים הלאה, אך אל תייסרי את עצמך. פשוט שימי את זה מאחורייך. מלאכית כחולה

תגידו, החלקתם על השכל או מה??

לכול דבר יש פיתרון. חיי הנישואין שלך הפכו לשיגרה? את תמיד יכולה ליזום משהו שיסיר אותם מחדש. איזה טיול רומנטי, ארוחה רומנטית או כול דבר אחר שיעורר את התשוקה והמשיכה. לא טוב לך עם בעלך? חיי המין שלכם לא מהנים אותך? דברי איתו על זה, גברים לא יודעים הכול. צריך להסביר להם, גם אם זה מביך!! את לא אוהבת את בעלך? זו כבר בעיה אחרת והפיתרון לה הוא גירושין!! כן, אני יודעת שזה קל בפה, אבל זה הפיתרון היחיד. כי אי אפשר לאהוב בכוח ואי אפשר לחיות ולשכב עם בנאדם שלא אוהבים. מה שזיעזע אותי זה מה שפומיקי אמרה, שלא צריך להתחשב ברגשות של אחרים וצריך לדאוג רק לעצמך. זה מה שהפך העולם שלנו להיות כול אדם אגואיסט שדואג רק לעצמו. וזו לא דרך נכונה לחיים טובים כי יום אחד את תתעוררי ותגלי שכמו שאת שמה קצוץ על כולם ככה כולם ישימו עליך ואז זה יהיה מאוחר מדיי.

lonelywolf

New member
ענבלוש...

בחשבון האהבה, אחד ועוד אחד הם הכל... ושניים פחות אחד הם כלום...

למעלה