רק פיני יכול!

RAFI THE NIGGER

New member
רק פיני יכול!

פינחס יכול להוביל אותנו למקומות שבחיים הפועל לא הייתה. אני בעד פיני ואני לא שונא אותו הוא מאמן ענק! פנחס לירושלים במהרה בימינו אמן

z dead

New member
רק פיני יכול

להגות תורת גזע. רק פיני יכול לשאת את שם האלוהים לשווא. רק פיני יכול להביא 7 זרים. רק פיני יכול לנטוש את נבחרת העתודה בזמנו יומיים לפני פתיחת הטורניר. רק פיני יכול.

RAFI THE NIGGER

New member
אני שחור

וזה פוגע כן מה שהוא אמר.אבל הוא התנצל וזהו נגמר. הוא מאמן הכי טוב באירופה.קח דוגמא אצל פיני תאמר סליי היה נחתך בחודש נובמבר אבל אצל ארז הדברים שונים. בקיצר פיני להפועל מאמן גדול

z dead

New member
כן...

בגלל זה הוא הביא את קומטאוס.. דון שימון לפי זיוני השכל של "אוהדי" מכבי הוא היו"ר הכי טוב באירופה,למה לא להביא אותו?

שiש

New member
לא יודעת מה איתך...

אבל בעיני הישגים זה לא הכל בחיים. מאמן שחצן נפוח וטיפוס שלילי כמו פיני יכול אולי להביא לנו הישגים, אבל לקחת לנו את הנשמה. כאלה אנחנו, אוהדי הפועל ירושלים, מזוכיסטים קטנים וחביבים, חושבים בקטן לפעמים, ובלבד שלא תיגזל מאיתנו האווירה המדהימה שאופפת כל משחק, קטן כגדול, שעושה בעצם את ההבדל בינינו לכל השאר, וגורמת לנו להיות מאוהבים בעובדה שאנחנו חלק מזה. אני אומרת לא לפיני.

Pure M

New member
שום דבר.

אחרי כל הדברים שהוא עשה? איך שהוא ליכלך? "מה זה יול"ב קאפ?" הכל, חוץ מזה. ארז ילד גדול, הוא מאמן טוב ואני מאמין שהוא יצליח לקחת את התארים ממכבי.

למעלה