רק פה ברשת ב'! הייתכן?!

FunkyGiraffe

New member
רק פה ברשת ב'! הייתכן?!

דיברו על מדינות בחול בדיוק הייתי בטלפון וצועקים לי "עידוו בוא מהרר!!!" ואני קולט את רק פה.. OMG.. הסינגל הזה לא הושמד בידיהם של התחנות מזמן?

טיפקסית

New member
בואנ'ה באמת לא משמיעים אותו שנאו

אותו התחנות בכלל לא השמיעו אותו [כמעט] מתברר שיש תחנה אחת עם צדק ואמת בארץ הזו כל הכבוד רשת ב'

טיפקסית

New member
כמה פעמים הצלחת לשמוע אותו ברדיו?

אני בחודשים האחרונים שמעתי המון רדיו,אולי פעם אחת או במקסימום פעמיים הצלחתי לתפוס השמעה שלו. ואני דווקא אמרתי למשה בזמנו שלדעתי אם הם יוציאו אותו לרדיו הוא כן יצליח. אני לא מבינה איך הקהל לא אהב אותו,זה פשוט שיר מדהים,הן בטקסטואליות שלו ועוד יותר מהבחינה המוסיקלית. ליאורה יצחק מצליחה להמיס אותי עם הקול שלה. אגב היא שרה עכשיו עם אלון ז'אן והיא הופיעה איתו לפני איזה שבועיים אצל מיכל זוארץ. היא פשוט מדהימה כמו שגיא אמר בזמנו,אי אפשר לעמוד בפני הקול שלה המדהים. הלוואי שתהיה בדיסק הבא גם [הלוואי הלוואי]

FunkyGiraffe

New member
איפה האובייקטיביות?

אני זוכר שכשחליפות יצא אמרת שלא אהבת בכלל את השילוב איתה סטייל זהבה בן

טיפקסית

New member
עידו לא אהבתי בפעמים הראשונות

כי זה היה לי מוזר כיוון שלא הייתי רגילה עם הזמן הבנתי את מה שגיא ניסה להסביר לי בשיחות שלנו [שלי ושלו] היא פשוט מדהימההההה בפעמים הראשונות בעיקר היה לי מוזר החיבור הזה ואולי לכן פחות התחברתי ואז דיברתי עם גיא וניסיתי לעשות האזנה כמו שהוא הדריך אותי ופשוט נשביתי בקסם. אם יודעים איך להאזין בצורה נכונה מגלים את היופי שבה. אגב יש שמועות שהולך לצאת לה דיסק הבנתי משו בסגנון שווה להמשיך לעקוב

טיפקסית

New member
תשאל את החברים שהם מבקשים ממני

שאני אעשה להם את החיקוי שלה הם אומרים שאני שרה בול כמוה תזכיר לי בהזדמנות אני אעשה לך אותו

shiepki

New member
חח אני יודע שבטח לא התכוונת לזה

אבל נשמע כאילו את אוהבת את זה רק כי גיא אמר לך. ואם הוא היה מסביר לך את היופי בשירים של רוני סופרסטאר? (סליחה על ההשוואה)

טיפקסית

New member
אבל גיא צדק

פשוט כנראה לא תפסתי את הנקודות המיוחדות של הקול שלה ואז אח"כ ניסיתי להקשיב כמו שהוא אמר לי ובשנייה הבנתי שהיא פשוט מדהימה בדיוק ראיתי עכשיו בוידאו הקלטה מהתוכנית קוטנר בכפר שהיא הופיעה איתם וזה פשוט חיבור מצוין שלה לקהל הקהל כל כך אהב אותה היא מדהימה נקודה. סימן קריאה!

FunkyGiraffe

New member
וגם כי הקהל אהב אותה אז את צריכה

לאהוב. מיליארד סינים אוכלים אורז, וואלה לא טעים לי. בגלל המיליארד האלה ממחר בבוקר אני אוכל אורז באופן יום יומי שיטתי?

Shani276

New member
שקט

אורז זה ט-עים אה ועידו תאכל אותה למה לא ? ונניח שהיא אוהבת אותה רק בגלל מה שאמרתם והכל זכותה.

FunkyGiraffe

New member
אם את מתעקשת..

ודר"א סחתיין על הט-עים פתאום יש לך גם את הסלנג של קוואמי ולירון?

Jimmiet

New member
אתה לא אוהב אורז?! ../images/Emo12.gifפושטק!

בקשר לנושא. אני מבינה אותה... היה קשה לה להתחבר, היא לא הייתה רגילה, והיא הייתה אנטי. קורה. לאחר כמה זמן היא התחילה להתרגל, להקשיב באמת ולא לבוא מנקודה שלילית, והתחילה גם לאהוב. אז מה אם גיא מר אמר לה את זה, הוא הבן אדם שפתח אותה והפך אותה לחיובית. אז מה אם הוא גיא מר. [זה היה גיא מר? חח]

FunkyGiraffe

New member
וואלה אורז אני אוכל כארוחת צהריים

משהו כמו 14 שנה וחודשיים.. זה סתם דימוי

טיפקסית

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

לא אהבתי כי לא הייתי רגילה לסגנון הזה. בהתחלה לוקח זמן להתרגל למשהו שהוא חדש ושונה,זה כל היופי. מה דעתכם שהיא וגליה ירון ישתפו פעולה גליה מופיעה בהופעות משלה,יהיה מעניין לשמוע שיתוף פעולה של שתיהן לטעמי האישי.

Jimmiet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

מבינה אותך, קרה לי עם סגנונות אחרים... [האוסים בעיקר]

FunkyGiraffe

New member
אם לגיא זה יפה

אז גם לבשמת זה יפה עזוב שטויות היא לא אהבה מה היא קובעת בכלל את הטעם האישי שלה באיזה רשות אם לא המודל לחיקוי עצמו

טיפקסית

New member
בוא נסכם שכל אחד ודעתו

דמוקרטיה אני פתוחה לשמוע יכול להיות שבפעמים הראשונות היה לי קשה בגלל שאלה שני סגנונות מאוד שונים שלא היה לי ברור שיכולים כל כך להתאים אחד לשני לפעמים לאוזן לוקח זמן להיפתח לסגנון חדש שמשתלב עם סגנון אחר מה לעשות? גם אני בן אדם וגם אני טועה כמו כולנו לפעמים בוא נסגור את הדיון על זה פה אוקיי? תודה

למעלה