רק עמוס חג'ג'

רק עמוס חג'ג'

נמאס.....הגיע הזמן להחליף מנהיגות. אם למישהו מכם באמת אכפת מלוד, תנו יד לשינוי. בני לא עשה את זה עד היום, גבי רק יודע לשבת במועצה אבל לא תרם מעולם בעשיה. היגיע הזמן להעיף אותם.

rachel v

New member
תגובה לחרד מלוד

על איזה מנהיגות חדשה אתה מתכוון, אסקטלן?, יורם מרציאנו? מצטער, בסרט הזה כבר היינו. גבי עשה ועוד איך. וזה שאתה לא יודע מעיד שאינך רואה מה קורה מסביבך.

תומך ברחל

כל מילה אמת, אסרף העיף את מרציאנו אז חג'ג' אוסף את כל הזבל... גבי לא עשה? אתה בטוח שאתה תושב לוד? אולי רעות?

din 1

New member
כל הכבוד לרחלי

מסכים עם כל מילה שלך רחל גם אני בעד אסרף , לדעתי רק הוא יכול להצעיד את העיר קדימה !!! הפעם לא כמו בפעם הקודמת גבי אסרף מוקף בתומכים רצינים ומכובדים , חלקם אפילו אנשי ליכוד ממשיכי דרכו של מקסים לוי ז"ל.

גבי אסרף ישאר באופוזיציה

איך בדיוק מר אסרף יקדם את העיר....הדבר היחד שהוא יודע לעשות הוא....שביתות.... אם באמת אכפת לו מהעיר, הוא היה חייב לעזור ברה אירגון בעירייה. אבל הוא חזק בפוליטיקה ובדיבורים....ושכחתי, גם במימון בחירות....ראו אתה וחבריך את דו"ח מבקר המדינה מהבחירות הקודמות....

rachel v

New member
תגובה לחרד מלוד

אם ברצונך באמת לדעת לך לכנסים, לחוגי בית. לא רע לשמוע לפעמים מישנות של כמה מתמודדים זה רק מועיל לא מזיק.

1ריצארד

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifלה ראשל V כל הכבוד

הגברת על הסוס מדייקת בדיבורה יהיא אומרת לכולנו המלך ערום

סלמת חחחחחרד ללוד../images/Emo55.gif

מרוב חחחרדים נחרדתי אז נחכה לגואל מרעות שיבוא ויציל אותנו ואפשר שהוא יארגן לנו""סטמבאלי"" לגרוש שדים או יבעיר""בכור"" כי רק זה יכול לעזור נכון העיר לא הצטיינה במנהיגות לאורך שנים אבל לא עמוס ומריעיו הגאולה. ואני סגן טוראי שלישי לא מצדיע לזה האל"מ אם זו הפמליה שלו הוא אימץ את כל פליטי בני רגב ומהם היה לנו די

רק חג'ג'

לא פליטים ולא בטיח....עמוס יעשה את זה ועם האנשים שרוצים ומסוגלים לעזור

zivsb

New member
../images/Emo129.gifואני לא? פטור מיסים?../images/Emo41.gif

כל החחחרדים ללוד נא להתכנס ולהקים ישיבה בק"ק לוד אנחנו החרדים נדאג שכולם יתחרדו ובא ללוד חרד ובא לה גואל

עמי12

New member
תפילה לבורא

אני נושא את עיני ליושב במרומים ולוחש תפילה הלוואי שיורם מרציאנו יהיה עם עמוס חג'ג רק ככה אפשר לחתום את הבחירות בניצחון סוחף של אסרף, אמן כן יהיה רצון!

למעלה