רק עכשיו שמתי לב

q kamber

New member
רק עכשיו שמתי לב

יש לי בבית מאפרה (נראה לי ) בצורת צדף מקרמיקה ומאחורה כתוב DIMOR BULGARIA EUROPE מישהו מכיר את החברה?שווה משהו?

בוסטר1

New member
אין לי מושג

(תחפש באייבי שם יש הכול )למה אתה רוצה למכור. פתח אוסף מאפרות אולי תתחיל לעשן .וכמובן כל פניה פה צריכה תמונה לספק את התאבון הבילתי נדלה שלנו לגאנק ונסטלגיה אז שלא יעבדו עליך

בוסטר1

New member
../images/Emo101.gifשאלה מוזרה באמצע החיים

למה שזה מתחיל בל כולם צרכים לדעת כמה זה עולה אני לא יודע כמה עולים 80 אחוז מהפריטים שלי ולמרות שהרבה פותחים אני לא רוצה למכור אבל תענו לי כמה זה עולה האם זה קשור בגנים שלנו או סתם תסביך מצוי תשובות לא בבת אחת

doroni10

New member
אול משום שרוצים למצא אוצר

את זה שבקצה הקשת או שמעבר לענן. אני מניח גם שרוב האנשים היו רוצים לקנות משהו במחיר זעום בידיעה שמחירו האמיתי ממש גבוה.. (דפקו את המערכת אהה
.. מצאנו מציאה..) ולעיתים אני מניח שיש אנשים שאומרים שהם לא רוצים למכור- אבל באמת רוצים למצא משהו יקר על מנת לנסות ולמכור אותו. (רק לידיעה, לכל אלו שחושבים שאוצרות מוכרים מהר- זה לא עובד ככה, לפחות לא תמיד. בעיקר כשמדובר במשהו ממש יקר, אז יש צורך לקבל אישור מומחה על הפריט שהוא אמיתי ומקורי, אחרכך יש למצא מי שיקנה אותו, וארצנו הקטנטונת לא משופעת עשירים מספיק שיהיו מוכנים לקנות. לעיתים יהיה צורך להרחיק למקום אחר על מנת למכור פריט יקר מאד- כך שהעובדה שפריט יקר מאד לא אומרת דווקא שיהיה מי שיהיה מוכן לקנות אותו, לפחות לא כל כך קרוב..) דורון,

בוסטר1

New member
אולי כבוד

אולי כבוד להיות בענינים להיות שייך לקבוצה שיש לה פריט מבוקש(לאו דווקא ערך כספי)שיגידו לפלוני יש הוא מצא...אוצר (כמו שדורוני אומר)

למעלה