רק עכשיו שמתי לב

kedeman

New member
טוב

אני יוצא מהבית ב-8:15 בערך ואז אני יושב ומחכה כי אני אף פעם לא יודע אם ההסעה מאחרת או מקדימה היום (רוב הפעמים היא מאחרת.... אבל אני לבד בתחנה אז עדיף לי להקדים ולחכות מלא זמן בתחנה כי אחרת אין לי איך להגיע בדרך כלל) אני בבית ספר ב-8:40 (כי בד"כ ההסעה מגיעה ב-8:30 ואם לא... אז היא מגיעה ב-8:18) לוקח לי 10 דקות להגיע לבית ספר אני שורף זמן בתחנה

גם אני רוצה!!

אני מתעוררת ב6:30(!) יוצאת מהבית ב7:05/7:10 ככה מגיעה לתחנה ב.. 7:15/7:18 P= אממ האוטובוס בד"כ מגיע אחרי 7:22.. אממ בין זה ל7:30! מגיעה לבצפר ב7:45 (אם האוטובוס נוסע מהר/הגיע מוקדם) השיעור הראשון מתחיל ב8:00 אבל לפני כן יש "10 דק' מחנך(נחשו מה זה
)" שמתחיל ב7:50.. אממ בדרך חזרה אני מגיעה אחרי 40 דק' "הבייתה" (אם אני נוסעת למושב לדודים שלי) או שעה (אם אני נוסעת הבייתה שזה אומר לרדת ברחובות לקחת משם אוטובוס לנס ציונה וללכת הבייתה עוד איזה 5-10 דק'.. עליה!) אבל שנה הבאה יקח לי 5-10 דק'.. בצפר פה ליד הבית.. אממ ומה עוד(?!) אני אתחיל ללמוד ב8:30 (נראה לי)/7:45 (שעת 0) אבל בשעות האלה אני לא בטוחה משפט שולט ששמעתי היום בדרך חזרה באוטובוס (מרחובות לנ"צ
) "אנחנו באוטובוס הולכים הבייתה" חחחחח נקרעתי מצחוק ששמעתי את זה!
למי שבאמת הבין את מה שכתבתי עכשיו מגיע ח"ח גדול.. כי זה באמת קצת מסובך..
יומטוב

kedeman

New member
יש לכם שחרית????

זה הכי מצחיק בהתחלת היום יש לי רבע שעה שחרית ואני לומד בקיבוץ אז כשאנשים שומעים את זה תמיד שואלים "אתם מתפללים שחרית בבוקר???? אתה לא לומד בקיבוץ??"

זה לא שחרית (?!)

זה סתם המחנך בא 10 דק' לפני השיעור הראשון לקרוא שמות.. לבדוק מה הגיע באותו יום להודיע הודעות חשובות וזהו אממ עושים את זה כי לפעמים יוצא מצב שהמחנך לא מלמד בכיתה אז יש את זה שלפחות פעם ביום הוא יראה את התלמידים זה הכל =)

kedeman

New member
אותו דבר בדיוק

אצלנו לפעמים גם מקריאים איזה משהו

kedeman

New member
מה רצית? שנתפלל???

זה בכל זאת בית ספר של קיבוצניקים (שהשתלטו עליו אלפי בת חפרים)

THE sky angel

New member
עכשיו אני :)

אני קמה ב7 (בד"כ קצת אחרי כי אני מתארגנת מהר) ואז מתארגנת וב7 וחצי בערך אני יוצאת להסעה ש*אמורה* לבוא ב7.40, אבל אין לעולם לדעת! :) ובסביבות 8 קצת לפני או קצת אחרי תלוי באוטובוס אני בבצפר, ואז ב8.10 מתחיל השיעור, ואז רוב השיעורים אני בחוץ כי המורים לא אוהבים ללמד אז הם לא באים לבצפר. באסה :) חיחי :) יום טוב!

בכייף..

אם בא לך יש לי סיכום ממש ממש מצוין קחי את האתר אינטרנט של ההיסטוריה.. תסתכלי בריבוע בצבע תכלת יש שם הכול.. תבלי

למעלה