רק עכשיו אני רואה את זה

B a z a

New member
רק עכשיו אני רואה את זה

מה זה הסיפור המוזר הזה בחלק של סיפורי הפרוג באתר של ברייטמן? לא הבנתי על איזה אלבום הוא מדבר. http://www.haloscan.com/comments/mitkadem/stories/#38877 ללחוץ על הלינק רק אם אתם בני 18 ומעלה

RamiSun

New member
וואלה , גדול .

איזו כנות גם... אפרופו פינק פלוייד...אני גיליתי כשהייתי עוד בשוק הבשר והצייד... שהאלבום האופטימאלי לדברים הללו הוא The Pros and Cons of Hitch Hiking עשה לי 80 אחוז ממלאכת הפיתוי בזמנו.....
נסו ותהנו....חחח... אני כבר סוס מת (אתמול חגגתי יום נישואים של השנה ה-13 ) לפחות אני מעביר את התורה...........

אורי אתה ממש קטן, לחתום בשמי על

הסיפור המטומטם הזה, תראה כמה נמוך אתה יכול לרדת!!!!!!!! במקרה שלך הזמן עושה לך רע ולא טוב לצערי.

B a z a

New member
LOL

החתימה שם זה "מידד כ." כך שזה לא שם המשפחה שלך, חוץ מזה לדעתי הסיפור אמיתי, וגם אם לא, בטח לא ברייטמן כתב אותו כדי לפגוע בך.

אין שום קשר אליך, מידד

לא אני כתבתי את הסיפור. מישהו כתב את הסיפור וחתם בשם הזה. אין לי מושג מי זה, אבל יש עוד מידדים בעולם. תפסיק לחשוב שכל העולם סובב סביבך. פשוט תירגע!

soft light

New member
יש כדורים טובים נגד פראנויה.

תנסה ותחסוך מאיתנו את הגיחוך...

אתה עוד צעיר ידידי

אני יודע מי זה אורי ולא סתם החתימה בשמי שם + לא במקרה "משהו אחר" העלה את אטמוספירה, זה הרי אורי ביוזר אחר. יאללה, צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים. מידד

אתה מבלבל את המוח

הסיפור נכתב על ידי אדם שאין לי מושג מיהו. הוא בחר לכנות את עצמו "מידד כ.", ותפסיק לחשוב שאתה מרכז העולם. פרנואיד!

לא יודע מי זה

ואני גם לא יודע מי זה מידד כ. ואני מסכים איתך שמדובר בהפרת זכויות יוצרים. שלח מייל ליוטיוב ותבקש להוריד את זה. ברגע שזה יורד משם, באופן אוטומטי זה לא יעבוד בשום מקום אחר.

מעניין אתה יודע?

ביום שהורדת, לא לפני ולא אחרי העלה בנאדם פינלנדי, תשמע, אטמוספירה היא להיט בפינלנד את הקליפ. שמע אורי, תהיה בריא, אתה יודע ששורה תחתונה אני מכבד אותך ואת פועלך! יום טוב. מידד

giladcom

New member
The pro. & co. of The Pros And Cons

באופן כללי אלבום לא מוערך מספיק לדעתי... גדול בתור אלבום קונספט, מלא שיגועים ווטרסיים קונטרפונקטיים אופיניים (כל הגרמנים הצוחקים והצורחים למיניהם), סקסופונים צרודים ושלישיית גוספל ברקע לפי מיטב המסורת, וקלפטון מפגיז על הגיטרה כאילו אין מחר. אבל את השימוש שאתה מציע טרם ניסיתי...

cut2

New member
סיפור טוב

לפעמים הבעיה בזקפה אינה נחלתם של בני 50+ בלבד. אני משוכנע שאפשרי שג'וני לא היה קופץ לרבוטה גם לו היתה זו הפעם העשירית (ולא הראשונה) שנוגעים בו. בכל מקרה, סיפור טוב. מהמוצלחים שקראתי בתחרות עד כה.

למעלה