רק עכשו גיליתי

רק עכשו גיליתי

את האנטומיה של גריי <לשון> ומזל שיש יומולדת 7 בויאודי אז יש מלא חינמים איזה חתיך מקדרימי הא? (-; מי הדביק לו את הכינוי? ולמה?

אוי, תהני!

אנחנו עשינו מרתון - התחלנו לפני כמה חודשים וסיימנו עכשיו. עכשיו אנחנו צריכים לחכות כאחד העם לפרקים המשודרים - מבאס לאללה!!

rnavina

New member

טולי145

New member
יש לי וידואי

לא ראיתי אנטומיה נראה לי אני אחכה עד הריון השלישי שיהיה עוד כמה שנים טובות ב"ה ואז אחרי בדיקת מי שפיר ביומיים שצריך לנוח אעשה מרטון !

ExNewYorker

New member
את העונה הראשונה עוד ראיתי כשגרתי בארה"ב

וכבר אז התמכרתי. לשמחתי כשבאתי לארץ התחברתי ל יס שכבר אז החלו להקרין. אני כן חייבת לציין שירד לי מהסדרה כבר... פעם הייתי ממש מכורה. ואגב, אמא שלי גם גילתה את הסדרה לאחרונה (להוריי יש הוט) וגם היא התמכרה

ראיתי והפסקתי

העונות הראשונות מצויינות, אפילו הבחור ראה איתי והוא שונא סדרות מהסוג הרגיש. אני חושבת שהעונה הרביעית כבר התחילה להיות מופרכת מידי עבורי והפסקתי בסופה, פשוט נהיה קשה מידי.

ואני בדיוק התחלתי את המרתון ה-4 שלי

הכל הכל מהתחלה (כן כן פעם 4) מאוהבת במקדרימי... הם פשוט לא עומדים בקצב הצפייה שלי. ואגב לא אוהבת את העונה האחרונה בכלל..

בוודאי שיש עכשיו בעיצומה של עונה 8

לדעתי היא גם האחרונה. הוט קמצנים נותנים בטיפין טיפין וכשמתמכרים מאוד קשה לחכות להלאה. בערך פעם בחצי שנה הם מעדכנים עונה.. מבאס. צפיה ישירה גם קשה להשיג עכשיו..

רק אני מאוכזבת מהעונה השמינית?? (ספוילר)

ההתחלה הייתה ממש שעמום אחד ארוך פרק 9 ששודר שבוע שעבר היה מעולה, פרק 10 אמור להיות גם טוב כך נאמר לי. כאילו התחושה שכבר כולם היו עם כולם, כולם כמעט מתו פעם אחת לפחות...

בדיוק כתבתי בהודעה אחת למעלה

שאני ממש לא אוהבת את העונה האחרונה ומאוד קשה לי לעקוב אחריה. ראיתי עד פרק 11 ולא קורץ לי לראות עוד...

D X 9

New member
איזה כיף לך

לפנייך כל העונות. תהני !!! באמת תהני, יש כמה פרקים סופר מותחים. למזלי עשו לי ספויילר עדין אחרת הייתי מקבלת התקף לב. לא מסוגלת כזה מתח...

למעלה