רק עוול !

רק עוול !

אני נכה צהל ומתנדב מזה כ5 שנים. 3 שנים בבי"ח רמב"ם וקרוב לשנתיים בקופ"ח כללית. בנוסף אני סטודנט באוניברסיטת חיפה. משה"ב אינו מאפשר לי להשתכר עצמאית בטענה שאני מקבל תג"ם. נשאלת השאלה להתנדב מותר ולהרויח אסור?

תומר שלום: ראשית כל הכבוד על זה

שאתה מתנדב. למיטב ידיעתי אם אתה מקבל תג"מ (תגמול מיוחד) אתה לא רשאי לעבוד.בכל משכורת. יש אפשרות לעבוד עד סכום מסוים אם אני לא טועה 1500 ש"ח. אבל את זה תברר בשיקום.

DCS

New member
תומר ,אני גם הייתי במצב דומה

לפני מס שנים למדתי דרך מסלול השיקום וניתן לי תגמול חודשי כמובן שהתגמול לא הספיק מה שהפריע לי יותר -שעבדתי בעבודה עם תפקיד ועיניין ולא כל כך רציתי לעזוב. הגעתי לשלב שבו אמרתי לבעל הGסק שאני מוכן לעבוד שנתיים ללא שכר העיקר להישאר בעבודה הוא כמובן סירב לא לשלם וישנו בעיה של הביטוח וכו´ בפניה בשיקום נאמר לי שאוכל לעבוד עד 1000 ש"ח לא שאלתי פעם שנייה ולא חקרתי וזהו עבדתי במשך שנתיים לפעמים קיבלתי יותר ולפעמים עבדתי יותר וביקשתי שהמשכורת תהיה 1000 ש"ח אז נראה לי שהמצב אפשרי תלחץ Gל הע. שיקום עד שהיא תוציא תשובה מהפה ולא תשלח אותך בלא יודעת או שלא נראה לה דרך אגב על כל תשובה שלילית שאתה מקבל תבקש אסמכתא מעין היא נלקחה ועל סמך מה - יש מקרים שיותר קל להם להשיב בשלילה מאשר לבדוק טיפה לעומק אל תתיאש בברכה DCS

c a t c h 22

New member
התנדבות../images/Emo96.gif

יש איזה הוראה שמתי עליה על החזר הוצאות של מיתנדבים למקבלי תגם וניצרך זה יכול לעזור בנוסף לאפשרות חוקית להרוויח כגובה תגמול בסיס 50% נכות ללא תוספות.

למעלה