רק עוד 18 יום !!!

meirone

New member
רק עוד 18 יום !!!

להופעה לרגל השקת האלבום. אםעוד לא רשום לכם ביומן, כדאי שתבדקו את עצמכם !! 8/1/2005 סוסיתא בבארבי !!!

כמה עולה עותק של האלבום?

וכמה שירים יהיו בו? ומה אורכו הכולל? ובאיזו הוצאת תקליטים? ואיך עושה פרה?

meirone

New member
אורי, אורי,

עכשיו אני מבין למה אתה יודע כל-כך הרבה, הסקרנות שלך זה משהו כמעט אובססיבי
. אני אענה לך על השאלות לפי סדר החשיבות כמובן: פרה עושה מו מו. מדובר כמובן בפרת פופ. פרה פרוגרסיבית עושה כך: מו מוו מו מוו מוווו מו מו מו, פה מגיע קטע שלא קשור, שהפרה עושה - מהה מהה (meh meh), ועכשיו חוזרים לתבנית הידועה - מו מוו מו מוווו, שזה למעשה המווווווודוס שעליו מבוססת המוולודיה של הקטע. בדיסק יהיו שניים עשר קטעים שאנחנו נורא אוהבים, אורכו המדוייק עוד לא ידוע כי אנחנו עוד לפני מאסטרינג, ומחירו בהופעה יהיה 40 שקלים חדשים (שלא לומר Progressive Sheqel). בברכת מרבה דעת - מרבה כוח ! מוווווירון

אוקיי, מכינים את הכסף

הנה, הבאתי לך את השטר - עכשיו תדפיס פעמיים (בתקווה ששיש לך מדפסת צבע). תודה על המידע ועל העדכונים השוטפים.

meirone

New member
באמת, אתם אנשים טובים

רק יש כמה בעיות, הראש דיו הצבעוני שלי - הלך לו הצבע הירוק, בעצם גם הסגול, וגם החום. כתום עדיין יש לו !! לפיכך, אשמח אם תשלחו לי בדואר צ'ק ע"ס 124 ש"ח (עלות ראש הדיו) + 39 ש"ח דמי טיפול, ואני מבטיח להביא לכם דיסק להופעה. באמת מבטיח. ולגביך שיר - אם לא אכפת לך לתרום מגהץ ללהקה בראשית דרכה. באמת זה משהו קטן, יש אחלה מחירים בפומביות, 300 ש"ח ואתה מדגם אותי בובל'ה. (אני חוסך לך את המשלוח, אתה יכול פשוט להביא לי את זה להופעה) תודה, אתם באמת אנשים טובים !

MajorWinters

New member
הצעה מעניינת../images/Emo19.gif

אני אומר קנה ראש דיו, תרשום מחיר, תדפיס תדפיס 7 שטרות, תדפיס עוד 4 על הכרטיסים, ואפילו תדפיס 2 שיהיה לך (ואל תבזבז הכל במקום אחד)....

meirone

New member
מממ...

תן לי לחשוב על זה, אני אחזיר לך תשובה אחרי ההופעה.

meirone

New member
קשר הדוק ביותר

אני. סולן בסוסיתא, ומנחה את הבוביזמר בנגינה על פסנתר, גיטרה, סקסופון, חלילים, מפוחיות. את מכירה את הבוביזמר ?

meirone

New member
לא, אבל...

בדרך כלל יש איתי קלידן, ועכשיו כשהוא בחו"ל, אני מארח חברים. בפעם האחרונה התארח נדב (הקלידן של...) והיה גדול !

yaronbarb

New member
בהצלחה!

היום מתי כספי ושלמה גרוניך בזאפה בת"א - בהחלט שווה אולי לצוד אחד מהם עם סינגל ואיזה קומינקט. כמו כן תביאו הזמנות להופעה ב - 25 יופי של עטיפה! אנחנו נבוא.

למעלה