רק... עוד... יום... אחד...

SaberTooth

New member
רק... עוד... יום... אחד... ../images/Emo4.gif

נו, אז נשאר לנו רק עוד יום אחד לפני סוף החופש הגדול ותחילת שנת הלימודים... הארוכה... המייאשת... המעייפת... אז איך עבר על כולם החופש
נהנתם
התרעננתם
הספקתם לעשות כל מה שרציתם
אתם מוכנים לעוד שנת לימודים

לטס סי....

עבר רע. לא נהניתי. "התרעננתם"? למה התכוונת? הספקתי לפגוש את הפורום מלא, אבל לא יותר. ואני מוכן ואפילו רוצה.

SaberTooth

New member
וול...

הרבה אנשים מרגישים סחוטים בסוף שנת הלימודים, אז האם התרעננת
לא מרגיש סחוט

סייב, אני חושב ששכחת משו קטן.

אני סיימתי את שנת הלימודים בחופש שבועות, ומשם טסתי להודו. לא נראה לי שהרגשתי סחוט אחרי הודו... אני כ"כ רוצה לחזור לשם!!! *בוכה*

HuGo Hell

New member
אז ככה: ../images/Emo1.gif

איך עבר החופש? - תלוי באיזה יום. בתחילת החופש היה טיפה רע וטיפה טוב. אבל בעיקון זה החופש הראשון שלי שאשכרה עשיתי דברים חוץ מלהיות במחשב.
נהנתם? - דיי. אפשר להגיד שכן.
התרעננתם? - אני מניח שכן.
הספקתם לעשות כל מה שרציתם? - לא עשיתי רשימה של דברים, ולא תכננתי כלום. אבל הייתי במפגשים ונהניתי - הדבר הכי חשוב.
אתם מוכנים לעוד שנת לימודים? - לא. אבל אין מה לעשות. כשזה בא, אין מה לעשות חוץ מלהתמודד עם זה. ביחוד שמצפה לי שנת לימודים קשה, אני חייב להשקיע ואני אשקיע השנה.

גל1234

New member
אני אני...

איך עבר החופש? עבר מעולה........................ נהננתי רצח נהנתם? מאוד............. אתם מוכנים? לא אבל אני אף פעם לא אהיה מוכן אז שיהיה האני מאמין שלי טועם שהבית ספר זה התקופה הכי טובה בחיים נלך איתו....... רגע השיא - אממ דו קרב צמוד בין טורקיה לבין ניצנים אתמול..... ניצנים עוקף בקצת בזכות הנשיקה משירי היא כל כך אלוהית..... רגע השפל- אממ ה29.8 שעה 12:10 אני והחברה גומרים סופית :(

המפ..../images/Emo121.gif

זה היה חופש בעע כזה בשבילי.. כלומר, זה היה חופש בסדר, אבל לא עשיתץי דברים כל-כך מרגשים.. (חוץ מכמובן לפגוש את הפורום, ולראות את "שודדי הקאריביים")... חבל שלא יצא לי לנסוע לאשנו לחופשה... למרות שעוד איזה שבועיים אני נוסעת... מווו... לוידעת, הייתי צריכה לנצל את החופש יותר.. וכן, נראה לי שהתרעננתי, כי הגעתי אתמול לבצפר בשביל להרשם לאיזה חוג או משו כזה, ונזכרתי איזה כיף שם.. (כן! כיף! אני כנראה בהאיי עכשיו..) אני כבר מצפה ליום התלמיד!!!!! טרמפולינות!!! אוכל!! קצף!!! גן-עדן!!!!

Charmed 4ever.

New member
|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

איך עבר החופש - החופש היחיד שאשכרה נשארתי בקשר עם החברים שלי בו. נהנתם - כן. התרעננתם - אני מניחה שכן, אבל אני עדיין לא מוכנה להתחיל עם כל העומס שהצבתי לעצמי לשנה הקרובה, זה הרבה דברים ואני לא מוכנה לפרוש מכלום. היחיד שיכולתי לפרוש זה ההדרכה ואני לא אפרוש כי אני רוצה להדריך ולא רוצה להשאיר את יערה לבד. הספקתם לעשות כל מה שרציתם - לא. הפסדתי שני מפגשי פורום. הספקתי את מה שהצבתי לי לפני החופש שהיה הקורס מד"צים. מה עוד הספקתי? לאבד ידיד טוב בדיוק יום לפני שמתחילה השנה
מוכנים לעוד שנת לימודים - לא.

Charmed Gal

New member
שתוק, טיפש../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

רק עוד יום אחד למה? ל-21 ביוני?! היום ה-21 ביוני! היום האמיתי הראשון של החופש! בואו נעשה היום בערב מפגש במירק עד 4 בבוקר! מתחיל חופש! ישנים עד מאוחר! ובכל מקרה, אני אענה לך איך שאני חושב שיהיו התשובות שלי בסוף החופש:
עבר... עבר נחמד. כמו חופש רגיל. אבל טסתי גם לאכול מה שלא עשיתי יחסית הרבה זמן אז זה היה נחמד. היה כיף לישון מתי שרוצים(כל עוד אמא לא מתעוררת באמצע הלילה
) ולקום מתי שרוצים. לעשות מה שרוצים... בלי שיעורים... בלי כלום.
נהנהתם - זה חופש, מה יש לא להנות בחופש?!
התרעננתם - כן, אבל לא מספיק.
לא ממש תיכננתי לי דבר לחופש. תיכננתי לנוח, לטוס לחו"ל ולהנות. עשיתי הכל. אבל לא הגעתי להרבה מפגשים וזה ציער אותי...
לא. אבל זה לא משנה, היום ה-21 ביוני.

A n g e l u s

New member
חופש גרוע היה ../images/Emo10.gif../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

איך עבר עלי החופש? דיי גרוע. לא שמרתי על קשר עם חברים, איבדתי חלק מהם ובעיקר נרקבתי בבית מול המחשב הזה.
נהניתי? תאמת לא ממש, עדיף הייתה התקופה של הביה"ס שהייתי עם חברים. התרעננתם? ממש לא. הספקתם לעשות את כל מה שרציתם? כל כך לא, אפילו לא דבר אחד. מוכנים לעוד שנה? למען האמת כן, אפילו דיי רוצה.

Prue 4 u

New member
אוקיי...

איך עבר עליי החופש? אמ... תחילת החופש לא הייתה כלכך חופש מכיוון שבילית את רוב השעות בחזרות בביצפר לערב מגמה! ^_^ / :/ ואז, בערך עד הטיסה לחו"ל, היה משעמם... כל היום הייתי במחשב, שומדבר אחר, בקושי קבעתי עם חברים, לא היו לי עיסוקים אחרים.. :/ ומחרי הטיסה קרו המווון דברים- 2 מפגשים, ברזלים למטה..
, קבעתי מלא עם חברים, שופינג, עיניינים, והכי חשוב- המעבר בין החדרים! נהנתי? *ראו פיסקה ראשונה..
* התרעננתי? אפשר לומר.. הספקתי לעשות כל מה שרציתי? טוב, אני לא כלכך *רציתי* לעשות משהו, לא היו לי תוכניות לחופש. אני מוכנה לעוד שנת לימודים? אפשר להגיד שהייתי מוכנה בימיי החופש לפעמים כן, לפעמים לא (תלוי ברמת השיעמום), ועכשיו, אחרי יום חמישי, אין סיכוי שאני מוכנה אחרי שהחליפו לי מחנכת למחכנת קשוחה ביותר, שאחותי מרחמת עליי...
*בוכה*

prophecy girl

New member
אמ...

איך עבר החופש
עבר ממש בכיף הרבה סרטים הרבה חברות וחברים והרבה כיף!! נהניתי
כן מאוד!! התרעננתי
כן.. אפשר לאמר... הספקתי לעשות מה שרציתי
אמ.. בערך.. רק התבאסתי שלא נסעת לאנשהו... במיוחד שכל המשפחה שלי כן נסעה... אתם מוכנים לעוד שנת לימודים
ממש לא!! החופש היה קצר מדי וחוץ מזה בשבועיים הראשונים יש מבחן במתמטיקה ולא עשיתי את החזרה לחופש <עשיתי חצי דף ואז התייאשתי> ובמבחן הקבצות שנה שעברה כמעט נכשלתי!! אוווווווווף חוץ מזה יש לי מחנכת חדשה וזה אוף! אה וגם הטקס הדפוק על היום הראשון! בלעעעעעעע

צו צאנג

New member
לא רוצה בה"סססס../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

החופש היה כל כך כיפייייי;=_ נהננתי מלאאא
עוד חודשיים לא יזיקו
המ... התרעננתי? לא.... אניט צריכה עוד! תנו לי עוד חופש!! לא, לא הספקתי לעשות כל מה שרציתי
רציתי להיות בממדיון, ולנסוע לאיזה חוף שדי רחוק מפה, ולהית בסופרלנד ואה כן, לפגוש אותכם
מוכנים? אך אפשר להיות מוכן להעללות הבלתי פוסקת הזאת?

למעלה