רק עוד חודש

iris mom of two

New member
רק עוד חודש

והתנוקת שלי יוצאת מהבית, נוסעת לתשעה חודשים בישראל. נכון, זה לא צבא. אבל 4 חודשים אני לא אראה אותה. עד דצמבר כשנבוא לבקור. שנת שרות, היא מתרגשת, אני מתרגשת. לא יודעת איך הבית יתנהל בלעדיה. היא מכניסה כל כך הרבה חיים לבית. הכלב יתגעגע, אחיה יתגעגע...

זהו, עוד חודש והבית יהיה רק בית מלון לחופשות, כבר בקושי כתובת קבועה. ככה זה צריך להיות, אלו החיים, גידלתי אותה על מנת שתפרוש כנפיים ותעוף, והיא מוכנה. אבל... זה חמוץ מתוק.

אימם

New member
עוד שלב בחייה הסתיים ושלב חדש ומרגש מתחיל...:

והיא מתכננת לחזור לללימודים אצלכם כשתחזור נכון?!
גם לי היה קשה בהתחלה כשהבת יצאה לקורס קדם צבאי ואחר כך לטירונות ועכשיו שהיא מגיעה פעם בשבועיים הבייתה....והיא עוד חודש וחצי משתחררת.
בהתחלה זה קשה, אחרי כן, כמה שקשה להאמין, מתרגלים. יש היום SKYPE ויש TANGO ועוד אפליקציות לשיחות וידאו...
שיהיה (ולך) שירות נעים

iris mom of two

New member
כן, היא כבר התקבלה לאוניברסיטה

ועשתה דחייה לשנה. האוניברסיטה מרחק חמש שעות נסיעה מהבית, והיא כבר הודיעה לנו שהיא לא מתכוונת לבוא הביתה יותר מ4 פעמים בשנה. אני יודעת שאני אתרגל, יש לי פה המון חברים שמעודדים, וכמה חברים קרובים עם ילדים בדיוק באותם גילאים כמו שלי. אבל זה עדיין צובט בלב, וכמה חברים עם ילדים יותר גדולים הודו שהם הוזילו כמה דמעות.

iris mom of two

New member
כן, היא בתוכנית

של יהודה הצעיר. ארבעה חודשים בבת ים, עם של"תניקים של הצופים הישראלים, בעיקר התנדבות. ארבעה חודשים בירושלים, בעיקר למודים ואולפן. חודש של התנסות אישית, מה שזה לא אומר, היא חושבת טיולים, ו\או ארכיאולוגיה.

אימם

New member
איריס

הבית שלנו פתוח והיא מוזמנת תמיד. נוכל להביא אותה אלינו בשבת. אנחנו גרים די קרוב, בראשון לציון.

iris mom of two

New member
תודה!

מחמם את הלב לדעת. אם היא תהיה מעונינת אני בהחלט אמסור לה. בינתיים אני צריכה לשכנע אותה לבלות זמן עם אמא שלי ואחותי, אם כי אצלך יש ילדים בני גילה
.

סקיפי

New member
ארכיאולוגיה זה ה-דבר:)

איזה יופי לה, מאחלת לה שנה כיפית מאד. ואם בחודש אחרון היא מחפשת מקום לחפור באווירה טובה ועם עוד חבר'ה אמריקאים, את מוזמנת ליצור איתי קשר

וואי, איזה שינוי משמעותי, פרישת כנפיים ומעוף

שיהיה לה בהצלחה והנאה בכל מקום אליו תגיע.
מאחלת לך הסתגלות נוחה וקלה לשינוי המשמעותי בחיים.

למעלה