רק עוד...? (אירית..כמה ?)

sari7

New member
רק עוד...? (אירית..כמה ?)

אז בנות, מה אתן עושות ביום רביעי בשעה 00:00 או יותר נכון יום חמישי...? אני כבר מצפה בקוצר רוח השבועות האחרונים היו נוראיים בלי בריאן שלי... ואין על בריאן!!! לכל אוהבות ג´סטין- בריאן הוא הגבר האמיתי בסדרה הזאת!

lolly1

New member
כמה?

3 ימים, 4 שעות ו58 דקות.. כמובן..

maayan15

New member
ועדיין אין לי קלטת וידאו!!

אני חייבת להתחיל לחפש קלטת ריקה בין כל הקלטות שלי (כל ה830 ומשהו..)..כן, גיליתם בי עוד סטייה "קוראים לי מעיין ואני מכורה להקלטת תוכניות בוידאו"! אז לחפש....אני אחפש מחר...מקסימום אם אני אראה שביום רביעי אין לי אז נקנה אחת....לא ייקרה כלום...

lolly1

New member
1?!

תקני אחת?! אני קניתי 12!! 36=12x3 אחרי חישוב קליל.. יוצא.. שלי יהיה מספיק מקום לכל 42 הפרקים. ועוד תישאר קלטת וחצי ריקה...

BUTTERFLY GIRL

New member
12 קלטות למה?

אני קניתי 5 של 4 שעות בהקלטה מהירה נכנסים בערך 10 פרקים ועוד נשאר לי זמן ספייר

maayan15

New member
חחח....

אני עושה את זה בשלבים.... מעיין <חוזרת לבעל זבוב שאהוב עליה כ"כ..>

lolly1

New member
כי..

10 פרקים לא מספיק לכלום.. ויותר משתלם לי לקנות את ה12.. ויש שם מקום לכל ה42..

netaK

New member
לא!!!! לא בעל זבוב!!!!!!!!!!!!

זה הדבר הכי נרוא שקראתי בחיים שלי לא יכולתי רציתי למות!! הפסקתי באמצע הגשתי עבודה על סמך חצי ספר איזה שיעמום וטמטום!!!

sari7

New member
קבלי ח"ח נטע

(חיזוק חיובי- למקרה שלא הבנתן...) מי יכול לקרוא את הספר הזה בכלל! ותרי על זה מעיין- יש מספיק חומר לבגרות גם בלי הספר הדבילי הזה

rAnDuSh

New member
אני ראיתי את הסרט

אמרו לי שהוא יותר יפה מהספר ממש מזוויע

maayan15

New member
הספר לא כזה נורא....

רק שיש יותר מדי תיאורי נוף!!... ונשארו לי עוד פחות מ50 עמודים לקרוא...אני מקווה שאני אספיק.... רק משהו אחד מפריע לי- כולם מתים שם!!...לעזאזל!

maayan15

New member
191...

אני ב174 ולוקחת הפסקה....והולכת להיתקלח...ואז חוזרת לקריאה.... בינתיים, הילד עםהסימן על הפנים מת, סיימון מת
וחזרזיר מת....בוא נראה מי הבא שימות...הלוואי וג´ק..המניאק הזה!..גררר...

netaK

New member
אני הגעתי לאיזה עמוד 50...

יופי חזרזיר מת!!!!!!!!!!!!!!!!! וסיימון!!!!!!! שימותו כולם הם עינו אותי!

maayan15

New member
נטע אני עלולה באמת להרביץ לך.....

זה שחזרזיר מת והכל אז בסדר...אבל מה סיימון עשה למישהו?!?!...הוא עוזר, וחמוד וחכם...(לעזאזל...התאהבתי בדמות מספר שהיא בת פחות מ-12....רמת השפיות שלי פשוט עולה ועולה...)... מעיין <לא באייסי בגלל שהיא קוראת...כלומר...תקרא..עכשיו...ביי!>

netaK

New member
חחח...אני גם זוכרת מי זה...

קראתי את הספר לפני שנתיים, אני לא זוכרת כלום וגם לא זכרתי כלום אז כי זה משעמם פחד...אני רק זוכרת אלמוגים...? וצבע טורקיז...חחח

maayan15

New member
גבירותיי ורבותיי!..

אני דורשת מחיאות כפיים כי.... סיימתי לקרוא! עכשיו מה שנשאר זה רק לכתוב את העבודה ככה שעדיין לא ממש סיימתי...אבל בכל זאת...

netaK

New member
איכס איזה סף סבל גבוה יש לך!

זה הזוועה הכי גדולה שקראתי! ובקושי קראתי!

mya 6

New member
אפלוז!!!!!

וואוו.. גם אני הייתי צריכה לקרוא..זה לא היה חובה (למזלי).המורה שלי (לשעבר) לדרמה (שתמות) רצתה לעשות את זה להצגת השנה.. (בכול שנה חוג דרמה של כיתות ט´ עושים הצגה.. שנה שעברה היא עשתה יוסף וכותונת הפסים.. יצא מהמם.. השנה.. אין לה שחקנים! הא! שתמות!)...בכול מקרה..כמו שאמרתי נטשתי את זה בעמוד 12.. פשוט סגרתי את הספר ודפקתי את הראש בקיר! לא יכולתי יותר!... בכול מקרה- ראיתי את החצי שעה האחרונה של הסרט.. לפחות זה יפה!!...

sari7

New member
טוב אז יש לסיפור שני צדדים

מצד אחד הצורת כתיבה עושה את הסיפור לנורא נורא נורא משעמם!!! וגם אני (תולעת ספרים לא קטנה...) כמעט נטשתי אותו (ואיך סיימתי אותו אלוהים יודע...) !!! אבל- ויש פה אבל גדול- זה הסיפור אם לא הכי מעניין אז לפחות בין המעניינים ביותר שיש לבגרות- העלילה כ"ך יוצאת דופן- וכל מה שמצפים שיקרה לא קורה, הדמויות גם הן שנויות במחלוקת - ואפשר (מה שתעשי בשיעורי ספרות הבאים שלך מעיין...) לנתח אותו ואת הדמויות באין סוף נקודות מבט (- למרות שזה תמיד משעמם בשיעורי ספרות כי למורות יש תכונה להפוך כל נושא מענין ליבש...) ולעשות לספר פילוסופיה שלמה... קיצור- לא תמיד מה שלא קריא לא יפה... וכמה אני שמחה שסיימתיללמוד
5 סופי ב-5 יח"ל זה לא רע...?)

למעלה