רק נדמה לי?

אטיוד5

Active member
הרחקת לכת

בזמנו הוזמנתי, דווקא לא ע"י בת 32, אלא ע"י גברת בעשור החמישי לחייה, לבוא להתרשם בפורום תרבות עברית. כך הגעתי למרחב הפורומי הזה. אני מקווה בשבילך שאת לא חושבת שפורום תרבות עברית הוא פורום המיועד לרווקות בנות 32 פלוס מינוס. אבל, מי יודע, אולי אתבדה ויימצא שאת כן חושבת כך. לא אמרתי "אני מסתובב בעיקר בפורומים בהם מסתובבות נשים בנות וגו'". אמרתי, אני מצטט: "בפורומים שאני מסתובב בהם יש הרבה נשים וגו'". כלומר, הציטוט שלך מסולף, שלא לומר מרושע. אבל זה שאת מלכת דנמרק הרקובה כבר ידוע לכולנו. לא השתנית, מתוקה. כי אי אפשר להשתנות באמת.

אטיוד5

Active member
מה לי כי אלין

גם אני לא הבנתי מילה ממה שכתבת הפעם, אבל אם את מתנצלת (את זה כן הבנתי) אז אני מקבל, ואם דרושה התנצלות מצידי, אז גם אני מוכן להתנצל, אפילו אם את לא בת 32.

אטיוד5

Active member
רק נדמה לי?

בפורומים שאני מסתובב בהם יש הרבה נשים בגילאי שלושים ושתיים פלוס פנויות. והשאלה שלי - כל הטובים כבר נתפסים קודם? התשובה שהיום נישאים יותר מאוחר ידועה ולא תתקבל כי לדעתי זה לא זה. אני מסתכל סביבי במזדרון בעבודה וכולם-כולם נשואים חוץ מכמה דפוקים שהספיקו להתגרש.

Canta Brasil

New member
יו!

תימני!

אטיוד5

Active member
יש חדשות אפילו יותר טובות

מאיזור השרון!! אם יש לך רשימת דרישות יותר מפורטת, רק תגידי.

צימעס

New member
לא הבנתי את השאלה שלך.

אתה שואל למה בעבודה שלך יש פחות רווקות לעומת האינטרנט? אולי כי הנשואות ברשת כותבות ב 149

אטיוד5

Active member
אני שואל

למה יש הרבה רווקות. בלי קשר לאינטרנט. אני שואל כי עצוב לי בשבילן. (ולא 'כפת לי שהן לפעמים טוענות שאין צורך) דרך אגב, גם עצוב לי בשביל הרווקים, אבל נדמה לי שכאלו יש הרבה פחות. ולהמשך ההודעה שלך, את יודעת, בימינו די PC לומר שמה רע בלהיות חד הורית. לכאורה אין קשר בין היות נשואה להיות אמא. לכאורה.

מכיר את האמרות האלה-

"כשאת בהריון את רואה רק נשים בהריון" ודומיהן? אולי אתה רואה בעיקר נשים רווקות בנות 32 פלוס? היתכן? (ואני פשוט החלטתי, שכל אלה ש"במצבנו"- דהיינו הריון/ילדים קטנים/זוגות צעירים בדרך לזה- פשוט מרוכזים באיקאה. אז לא פלא שהם מתחככים זה בזה בזה)

shellyland

New member
אני לא חושבת שהוא טועה.

מצד שני, אולי גם אני רואה רק את מי שדומה לי. (32? פחחח... הייתי מתה!)

אטיוד5

Active member
ייתכן.

אני מסתכל סביבי במרחב הפורומי שלי, ומה לעשות, כן, אני בוחן את הנשים יותר מאשר את הגברים. וביניהן גיליתי שיעור ניכר של רווקות בגילאים האלו. הרבה יותר מאשר יש במזדרון אצלי בעבודה. למעשה, פי אינסוף. אשר למשפט שלך בקשר לאמרות - את צודקת. למשל, עכשיו אני בונה בית ופתאום גיליתי שחצי עולם מסתובב סביב עסקי הבניה.

למעלה