רק משבר קטן וזה חולף

רק משבר קטן וזה חולף

הזרע שלך כולו עליי, בין רגליי. אני מסתכלת לך ישר בתוך העיניים, שואלת מה יהיה.. לאן, לאן כל זה מוביל? המבט אומר הכל, אבל ממך לא יוצא קול. מחבק אותי חזק, ומתחיל לשפוך הכל.. אתה סובל ממחלה. ריגשית, נפשית, פסיכולוגית. אני דומעת. כל הזמן כאילו חייתי בשקר, מי שביכול באמת הכרתי,הוא אדם שנמצא בקבר. אתה אחר. צל כבד עלי יורד. רע לי. רע לי עם זה. "אור...את ראויה ליותר.למישהו הרבה יותר טוב. אין לי כלום לתת לך.אין לי.אין לי מה להציע לך." המילים האילו מתנפצות לי בפנים. כמו סכינים. באתי עד אלייך,במטרה לומר שאני מוכנה לאהוב. שאני סופסוף פותחת את עצמי למישהו. עכשיו אני צריכה להחליט. עכשיו, תוך כדי כתיבה,נשברת לה עוד דמעה. אייך ממך אני יכולה ללכת? לאבד? לאבד אותך??? לא אוהבת. יודעת שלא אוהבת. אבל קשורה. כן. כל כך מחוברת. מול עצמי אני עומדת. נשברת. זה זמן לחתוך הכל עכשיו.יודעת שיהיה לי קשה. יודעת שאבכה. אני? אני? בוכה? אמרת לי ממש בהתחלה, "יום אחד אני אגרום לך להזיל דמעה" צדקת. (אוווווווווווף!רע לי! אל תתיחסו אליי,זה רק משבר קטן,וזה חולף.תעברו להודעה הבאה)

ללא נושא

דברי איתי על כסף, דברי איתי על סקס. אל תדברי איתי על עצב, אל תדברי איתי על כאב. כל כך נגעו ללבי המילים שלך. הייתי רוצה לכתוב מילים מנחמות, מעודדות, מחבקות. צר לי...

n y m p h

New member
לא נשמע

כמו משבר קטן וזה חולף נשמע רע נשמע עצוב מה שנשאר להציע מכאן זה רק חיבוק <נימפ שבקיאה במשברים>

MDW

New member
יהיה בסדר

נשמה אני מבטיח לך שהכול יהיה בסדר

בת מלכה

New member
לא הולכים ולא עוברים

להודעה הבאה. נשארים איתך, לפחות עד שהמשבר יעבור. פעם מישהו אמר לי: "יוצרים צריכים לכאוב. כך יוצא להם החומר הכי טוב" אוי, כמה שהוא צדק... יקירתי, חיבוק אפשר להציע לך? כתף? טישו? טוב, אני אלך למטבח להביא לך כוס תה מהביל ובינתיים ואצית לנו סיגריה. עד הערב הכל יעבור.

blackwedding

New member
מצידי הפורום מושבת, עד ש...

המנהלת המכובדת שלנו, תתאושש... יקירתי, אני יכול להבין אותך, את מה שאת מרגישה; אני מרגיש את זה על הבשר שלי, אבל.. את יודעת, זהחלק מהמשחק הזה שנקרא אהבה/מערכת יחסים; לפעמים יש עליות ולפעמים ירידות. את צריכה לקבל את העובדות כמו שהן, להילחם כמה שאפשר, אבל בשלב מסוים, להפסיק ולוותר; אולי זה לא ה-אחד?! דברים לא קוראים סתם (סליחה, על הפסיכולוגיה בגרוש, אבל אני באמת מאמין בזה!), אולי עכשיו את לא ממש מבינה למה, אבל מחר, אני מבטיח, שתביני שלמדת משהו, שישמש אותך בעתיד. ברור לי לגמרי, שלא לא מבינה אותי עכשיו, אבל אל תשכחי שאני שם בשבילך, גם שאת צוחקת, גם שאת בוכה ואפילו שאת מדברת ג'יבריש (כמו אתמול); בשביל זה יש חברים...!!! שולח חיבוק גדול

אפשר לומר מילה??

"אף אחד בעולם לא ראוי לדמעותייך ומי שראוי להם לעולם לא יגרום לך לבכות"

קשה שלא להגיב

אבל כמו שאמרת הזמן הוא סוג של תרופה למרות שזה נשמע קלישאה את כבר בחצי הדרך למעלה יש לך את הזכות ואת כל הזמן לעקל בשבוע הקרוב אבל אח"כ כמו גדולה לקום ולהיות מי שאת רק יותר חזקה שולחת לך
וגם
הייתה לי אינטואציה מתוקה את מקסימה!

nakash2

New member
היי אם את צריכה כתף תומכת

מילות עידוד כיתבי לי במסרים פרטיים ונדבר בטוח שאוכל לעודד אותך ולעזור

למעלה