רק מצנע יכול!

Moledet972

New member
תגובה.

הפרטה לא יכולה לגרום לשום קריסה. הפרטה, אם היא מתבצעת בצורה נכונה, מעבירה את השליטה להרבה אנשים במשק. הפרטה לא תפגע בשום דבר. איך היא יכולה לפגוע? את חברת מקורות לא צריכים להפריט, כי אין דרך ליצור תחרות במשק. אבל - צריך להקפיא משכורות, ולהגדיל את העבודה של העובדים. כנ"ל לגבי חברת החשמל. את תע"ש נדמה לי שכבר החלו להפריט. האינטרס הממשלתי הוא פשוט - כמה שיותר אנשים עובדים במגזר הציבורי, ככה בדו"ח של הלשכה הממשלתית יופיעו פחות מובטלים. וכך - ישנה תמיכה רבה יותר בממשלה.

EverMan

New member
"להרבה אנשים במשק" ?

אז איפה השוק החופשי שכל אחד קונה מה שהוא רוצה ? איך היא יכולה לפגוע ? איך זה שחברות שמספקות תנאי מחייה בסיסים שיהיו בידיים פרטיות ורוצות רק כסף יכול להזיק ? אני מאמין שעצם השאלה מסבירה את התשובה בפרטים. ובנוגע ל"תמיכה גדולה יותר בממשלה" - מה הקשר בכלל ?

EverMan

New member
נ.ב - זה שהליכוד

מפריט את תע"ש - זה לא אומר שזה בסדר. אבל הליכוד עם השטויות שלו ... תבין מתוך האתר של הליכוד : "במהפך הגדול , התוכנית הכלכלית שלנו גרמה להרס כלכלי עצום , למיתון , ולאבטלה - העיקר שהורדנו את הכלכלה הסוציאליסטית הישנה!". אותו דבר פה. זה הורס את המדינה - אבל העיקר שזה לא יהיה שמאלני.

gilka

New member
אני לא מסכים איתך...

קח אותי לדוגמה. אני ממש לא בכושר מעולה (גם לא רע...) ואני לא חושב שאני בן-אדם שיכול להשתתף במבצעים צבאיים קשים. לעוצת זאת, אני שואף לתעודת בגרות של 10 יחידות מחשב, 5 יחידות פיסיקה, 5 יחידות מתמטקיה ו- 7 יחידות אנגלית. לא שאני רוצה להיות ראש הממשלה, אבל בלי קשר: אתה לא חושב שאני יועיל יותר למדינה אם אני ילך לממרם או לעתודה במקום ליחידה קרבית?

Moledet972

New member
תגובה.

לא אמרתי שאדם השלך לעתודה יועיל פחות. אבל - אדם שהולך לעתודה - אין לי דרך להיות בטוח בכך שהוא מוכן לעשות הכל למען המדינה. אדם שהיה סרן בסיירת מטכ"ל - ניתן להאמין בכך. אם יהיה אדם שכל חייו גייס כספים למען המדינה, ועזר בפיתוח - גם ייתכן.

מצנע ראש הממשלה הבא !!!!!

מצנע הוא המועמד היחיד שיכול באמת לשקם את מדינת ישראל, מצד אחד לנהל משא ומתן ומצד שני להלחם בטרור. והוא לפי דעתי יכול להוביל אותנו לעתיד טוב יותר מכל המעומדים האחרים בליכוד.

Moledet972

New member
לפי הסקרים - העבודה מקבלת יותר

מנדטים כשהיא בראשות מצנע. אבל! המנדטים שהוא משיג הם על חשבון מרצ! אם מצנע בראש העבודה - מרצ מקבלת 7 מנדטים. גוש השמאל לא גדל מכך. כשפואד בראש - מרצ עולה, וגם עוברים מנדטים מהימין לשמאל.

N a V e

New member
וכאן הייתי רוצה להעלות הצעה

עבור גוש השמאל המתון,ששמעתי לפני מס´ ימים,במידה ומצנע אכן זוכה בבחירות לראשות העבודה: איחוד בין העבודה ומרצ. לא הוספתי חוות דעת במתכוון,אתם מוזמנים להגיב.

kranves

New member
אם העבודה אכן תתאחד עם מר"צ,

כולם ינטשו את עבודה. לא שעכשיו לא נוטשים.

N a V e

New member
אני חושב שאתה טועה

רוב העבודה לא היית ממש מרוצה מההליכה של פואד ימינה לכיוון הליכוד. רוב העבודה רוצה לחזור לתקופות מי יעזוב את העבודה בדיוק? יפות יותר,וברור להם שהסיכויים במצב הנוכחי מול הליכוד שואפים לאפס.לכן,אין מה להפסיד.

Moledet972

New member
לפי הסקרים, ככל שהם הולכים לכיוון

המרכז, הם יקבלו יותר קולות. עם פואד בן אליעזר - יש לשמאל הכי הרבה קולותץ.

shay or eli

New member
המנדטים של העבודה בבחירות הקרובות

יבואו אם בכלל על חשבון סיעת המרכז שהתאדתה. מרצ כניראה תשאר במצב היציב של בסביבות העשרה מנדטים.

Moledet972

New member
מרצ + עבודה יקבלו בערך

32 מנדטים, שזה באמת מעט. ההבדל בין פואד, מצנע ורמון הוא בכמות הקולות שתתחלק בין מרצ והעבודה. פואד ישיג עוד מנדט או שניים מהמרכז.

Moledet972

New member
תסתכל במוסף לשבת בידיעות אחרונות.

אני אפרסם בערב את הסקר

kity

New member
ממש...

טוב זאת לא בדיוק בתגובה הכי חכמה שיכולתי לחשוב אליה אבל אני יכולה להגיד רק: חחחחחחח.....

למעלה