רק מילים...

רק מילים...

אלו רק מילים ... מילים שיקרבו לבך אליי שאוכל שוב לטבוע בתוכך ולאבד נשימתי בלב מתפקע... אלו רק מילים .. מילים שמנסות לתת ללב שפה אחרת , בה יוכל בין פעימותיו לקרוא בשמך, שתשמע ותגיע... אלו רק מילים... מילים שמנסות לתאר תשוקתי אליי תאוותך הנשמעת מקולך לערטול מסוחרר של נשמות עטופות בגעגועי סכר ישן.... אלו רק מילים... מילים של לפני איבוד שליטה בטירוף של אותיות המתחברות להן כשני גופות מיוזעים בדאייה אל קשת של תחושות... אלו המילים, שלי לך... <> געגוע למשו ישן שטעמו עוד מתגלגל על הלשון...

חן (*_*)

New member
מילים

אל תדבר אלי בפרחים, אל תביא לי בשמים, גם לא מטעמים. אני לא רוצה מנחות, לא צריכה מתנות, או מיני מחוות. דבר אלי במילים, מילים שבאות מבפנים, מילים שנוגעות. דבר אלי בעינייך, במגע שפתייך, בידיים מלטפות. דבר אלי בשפה, בה-רק אני ואתה. דבר אלי עוד ועוד........ -באהבה

אהבתך רועמת...

עוד הולמת בך אהבה כתופים מרעימה היא באוזנייך, עד כלות תשוקתך אל אותה אחת ששבתה את לבך.. ובקרב על חסדיה לא שיבה תירה, לא אנחות ינגנו, רק הלב כפרקליט יקטרג בנזיפה על בשלות אהבתך שלא נקטפה בזמן הבשלה...

איזה כשרון כתיבה יש לכם פה....

מתה מקינאה
יפה, אהבתי.

טאKילה

New member
המילים שתגיד....../images/Emo23.gif

המילים שתגיד דוחפות ומושכות לרצות רק אותך גוף דיבר אל גוף הלב ניפתח לאהוב המילים שתגיד תשומת לב ופירגון החיבוק הרך,,, עוצמת עיניים מקשיבה לצלילים זיכרון המילים שהכנסת לליבי המילים שתגיד כשגוף דיבר אל גוף בתשוקה ואהבה...

Crossface

New member
מילים

אות ועוד אותו מילה ועוד מילה משפט אומרת שאוהבת אוהבת וחודרת חודרת ונוגסת אומרת שאוהבת אומרת.........ומשקרת

שקר סימא....

שקר סימא ליבו כאלמנה שחורה בקורי רשתה אותך לתפוס חפצה... לא אש תבערה בי מאכלת ממך עד אליי תשרוף עד אפר וגחלים לוחשות בין שנינו עת עשן אהבתנו מיתמר מעלה מסתלסל בריקוד מכושף עם רוח וכנף......

חן (*_*)

New member
אוי קרוסי../images/Emo24.gifעצוב לי בגללך../images/Emo7.gif

אך לשקר, היא יכלה גם ללא מילים !

בי נגעת....

כי בי נגעת מסכת חיי שלפת , מעל פניי,ותחתיה גילית את כל שנסתר, כל בוקר עת שמש פוצעת שיריי ליל קרים. אהבתך פילסה לה דרך בין דרדריי חיי בקולך מנכש אכזבות קוטם גבעולי אהבות משרש תשוקה לאותה אישה, אישה שלך......

חן (*_*)

New member
טאקילה, איך ששירך מתחבר לשירי../images/Emo140.gif

אכן, המילים הנכונות אל הלב נכנסות,, ולאהבה מעוררות.

למעלה