רק מוודאת

זואילי

New member
מאמר מעניין

עכשיו נראה מה חברותיי נטולות האנדו יגידו על זה. הן מאלו שסוגדות למחזור ומהללות ומשבחות את "נקיון" הגוף כל חודש...

galim29

New member
לוקחת מ- 2004 רצוף גלולות. בלי הפסקות

לגבי תופעות לוואי: לכל אחת יש את התופעות שלה... תלוי בגלולה. תקראי בעלון התרופות. זה מאוד משתנה מאחת לאחת. חלק מקבלות למשל מהיסמין מיגרנות וכתמים בעור ויש שלל תופעות לוואי....

מישמש33

New member
מומלץ גם למי שלקחה דקא

גם למי שלוקחת גלולות לאורך שנים וגם למי שעברה טיפולי IVF לבצע בדיקת צפיפות עצם. חשוב להיות עם היד על הדופק. במקביל חשוב להוסיף לתזונה סידן, אני עושה זאת באמצעות כדור(לא אוכלת בכלל גבינות)אחד ליום. יכולה רק לקוות שזה יספיק.

שירלי1969

New member
תודה רבה על המידע.

יש לי תור למרפאה בתה"ש באוגוסט, נראה מה המומחים יגדו... (את הגלולות ברצף נת לי רופא נשים רגיל)

גם אני קבעתי ל- 8 באוגוסט אבל אבדתי את הטלפון

יש לך טלפון? אני צריכה. תודה מראש

אני והגלולה שלי

לא חושבת שיש קשר בין גלולות לבריחת סידן אני בטוחה שיהיו שיגידו שכן ויהיו שיגידו לא את זה נדע כנראה בעתיד אבל כמו שכתבה בואינג יש לנו אנדו היש ברירה? מה שכן הגלולות (יסמין) חידשו לי זה במיוחד את המיגרנות לעולם לא היה התחיל עם הגלולות שוב יש שיגידו שיש קשר ויש שיגידו שלא אני חושבת ובטוחה שבמיגרנות זכיתי בעקבות היסמין. הפסקה יזומה חלילה מלחשוב על זה בכלל אבל כשמדממת מפסיקה לשבוע וחוזרת שוב לגלגל הגלולה

למעלה