רק מגששת...

מצב
הנושא נעול.

liali

New member
רק מגששת...

רק מגששת...
מי יכול לעזור? האם ניתן לקבל תרומת ביצית בארץ? מה הפרוצדורה? תודה.

ברוכה הבאה לביתנו החם../images/Emo140.gif

רק מגששת...
מי יכול לעזור? האם ניתן לקבל תרומת ביצית בארץ? מה הפרוצדורה? תודה.
ברוכה הבאה לביתנו החם

לצערי כמעט ואין תורמות ארץ וזמן ההמתחנה שוות ערך לזו של אימוץ רק באימוץ יש לך 100% יולד ובתרומת ביציות, אם מדובר על טריים, רק 47%. לאור עובדה זו מרבית תרומות הביציות בארץ הן מחו"ל. מה שכן, וזה אולי כן יעזור זה להירשם בכמה שיותר ביתי חולים בתור לתרומת ביציות. אני לא מבטיח שזה יקצר את זמן ההמתנה אבל בכל זאת נראה שזה יכול לעזור. אבל שוב זמן ההמתנה לתורמות ביציות בארץ הוא 5-6 שנים. המידה ותרצי פרטים על תרומת ביציות הנעשות בחו"ל נשמח לעזור. הפורום מלא במידע וניסיון ואנחנו אוהבים לעזור. שוב ברוכה הבאה לביתנו החם

liali

New member
סליחה... המשך

קצת על עצמי...
סליחה... המשך
קודם כל תודה על קבלת הפנים. בת 40 עם ילדה מדהימה בת 5 ,מנסים כבר 4 שנים להביא עוד צאצאים ובוחנת את כל האפשרויות. השחלות שלי מגיבות עד 2-3 זקיקים גם אחרי 5 מנוגון/גונלאף והזרע חלשלוש. עברתי החודש הפריית מבחנה ראשונה, שאבו 2 ביציות, שתיהן הופרו אבל שלילי צורב וכואב. קצת תוהה על המשך הדרך... בעיקר כואבת, מתה להצליח, פותחת את כל האופציות-גם אימוץ. בתוך תוכי קשה לי לוותר על האופציה שהגוזל לא יהיה דם מדמי... אבל במהותי אני קודם כל אמא ואני בוחנת את כל הכיוונים. תודה על ההקשבה. אתם פורום מקסים עם שאר רוח אור ואהבה.

פיש10

New member
הסיפור שלנו דומה...

סליחה... המשך
קודם כל תודה על קבלת הפנים. בת 40 עם ילדה מדהימה בת 5 ,מנסים כבר 4 שנים להביא עוד צאצאים ובוחנת את כל האפשרויות. השחלות שלי מגיבות עד 2-3 זקיקים גם אחרי 5 מנוגון/גונלאף והזרע חלשלוש. עברתי החודש הפריית מבחנה ראשונה, שאבו 2 ביציות, שתיהן הופרו אבל שלילי צורב וכואב. קצת תוהה על המשך הדרך... בעיקר כואבת, מתה להצליח, פותחת את כל האופציות-גם אימוץ. בתוך תוכי קשה לי לוותר על האופציה שהגוזל לא יהיה דם מדמי... אבל במהותי אני קודם כל אמא ואני בוחנת את כל הכיוונים. תודה על ההקשבה. אתם פורום מקסים עם שאר רוח אור ואהבה.
הסיפור שלנו דומה...
אני בת גילך וגם השחלות שלי הניבו 2-3 זקיקים עם מסה של זריקות ותרופות. עברתי גם שני טיפולים רגילים אבל העוברים בקושי התחלקו ל-4 אחרי מספר ימים. מה "ששבר" אותי ובעקבותיו החלטתי ללכת על תרומה היתה הידיעה שבגלל איכות הביציות והגיל יש סיכוי ולא נמוך שיקלט הריון מביצית וזרע שלנו אבל העובר עלול להתפתח שלא בצורה תקינה. אני זוכרת שהרופא אמר לי שהצלחת הטיפול זה צעד ראשון לפני הרבה מכשולים שאאלץ לעבור. לא רציתי לקחת סיכון ולכן הלכתי על תרומה של בחורה צעירה בתקווה ובידיעה ששם הסיכון נמוך משמעותית. לנו היה מאוד חשוב להרחיב את המשפחה ובכל מחיר... אפילו בעלי העלה את רעיון האימוץ. אז נכון שהגוזלים לא יהיו דם מדמי, אז מה?! אני כבר בשבוע 18 ובכלל לא חושבת על כך שהם לא שלי. אני מרגישה שהם חלק ממני ממש מההתחלה, ואני בטוחה שארגיש כך שאלד אותם. בהצלחה!

liali

New member
פיש-הריון קל ומשעמם...

הסיפור שלנו דומה...
אני בת גילך וגם השחלות שלי הניבו 2-3 זקיקים עם מסה של זריקות ותרופות. עברתי גם שני טיפולים רגילים אבל העוברים בקושי התחלקו ל-4 אחרי מספר ימים. מה "ששבר" אותי ובעקבותיו החלטתי ללכת על תרומה היתה הידיעה שבגלל איכות הביציות והגיל יש סיכוי ולא נמוך שיקלט הריון מביצית וזרע שלנו אבל העובר עלול להתפתח שלא בצורה תקינה. אני זוכרת שהרופא אמר לי שהצלחת הטיפול זה צעד ראשון לפני הרבה מכשולים שאאלץ לעבור. לא רציתי לקחת סיכון ולכן הלכתי על תרומה של בחורה צעירה בתקווה ובידיעה ששם הסיכון נמוך משמעותית. לנו היה מאוד חשוב להרחיב את המשפחה ובכל מחיר... אפילו בעלי העלה את רעיון האימוץ. אז נכון שהגוזלים לא יהיו דם מדמי, אז מה?! אני כבר בשבוע 18 ובכלל לא חושבת על כך שהם לא שלי. אני מרגישה שהם חלק ממני ממש מההתחלה, ואני בטוחה שארגיש כך שאלד אותם. בהצלחה!
פיש-הריון קל ומשעמם...
איזה יופי ובהחלט מעודד, אני, נראה לי, צריכה עוד לעבור 2 3- הפריות, עדיין יש בי משהו שמסרב לוותר, שמאמין אמונה חזקה שיגיע הריון מהזרע של בעלי ומהביצית שלי.אמן. אני פה כדי לראות שלא כלו כל הקיצים והעתיד פתוח ואיך שלא יהיה זה יסתיים באח/ות ליצור הלונדיני הזה שלידי ורוצה עכשיו תשומת לב.לילה טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה