ברוכה הבאה לביתנו החםרק מגששת...
מי יכול לעזור? האם ניתן לקבל תרומת ביצית בארץ? מה הפרוצדורה? תודה.
ברוכה הבאה!רק מגששת...
ברוכה הבאהרק מגששת...
סליחה... המשךקצת על עצמי...
הסיפור שלנו דומה...סליחה... המשך
קודם כל תודה על קבלת הפנים. בת 40 עם ילדה מדהימה בת 5 ,מנסים כבר 4 שנים להביא עוד צאצאים ובוחנת את כל האפשרויות. השחלות שלי מגיבות עד 2-3 זקיקים גם אחרי 5 מנוגון/גונלאף והזרע חלשלוש. עברתי החודש הפריית מבחנה ראשונה, שאבו 2 ביציות, שתיהן הופרו אבל שלילי צורב וכואב. קצת תוהה על המשך הדרך... בעיקר כואבת, מתה להצליח, פותחת את כל האופציות-גם אימוץ. בתוך תוכי קשה לי לוותר על האופציה שהגוזל לא יהיה דם מדמי... אבל במהותי אני קודם כל אמא ואני בוחנת את כל הכיוונים. תודה על ההקשבה. אתם פורום מקסים עם שאר רוח אור ואהבה.
פיש-הריון קל ומשעמם...הסיפור שלנו דומה...
אני בת גילך וגם השחלות שלי הניבו 2-3 זקיקים עם מסה של זריקות ותרופות. עברתי גם שני טיפולים רגילים אבל העוברים בקושי התחלקו ל-4 אחרי מספר ימים. מה "ששבר" אותי ובעקבותיו החלטתי ללכת על תרומה היתה הידיעה שבגלל איכות הביציות והגיל יש סיכוי ולא נמוך שיקלט הריון מביצית וזרע שלנו אבל העובר עלול להתפתח שלא בצורה תקינה. אני זוכרת שהרופא אמר לי שהצלחת הטיפול זה צעד ראשון לפני הרבה מכשולים שאאלץ לעבור. לא רציתי לקחת סיכון ולכן הלכתי על תרומה של בחורה צעירה בתקווה ובידיעה ששם הסיכון נמוך משמעותית. לנו היה מאוד חשוב להרחיב את המשפחה ובכל מחיר... אפילו בעלי העלה את רעיון האימוץ. אז נכון שהגוזלים לא יהיו דם מדמי, אז מה?! אני כבר בשבוע 18 ובכלל לא חושבת על כך שהם לא שלי. אני מרגישה שהם חלק ממני ממש מההתחלה, ואני בטוחה שארגיש כך שאלד אותם. בהצלחה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.