רק לשתף............

אמממממ

אל תטעי אני עדין לא מוכנה להחליף שום כפפה..... אבל תודה שזה ריגש אותך...

רק לשתף............

רציתי לשתף אתכן בשיר שכל פעם שאני שומעת אותו הלב מתמלא געגועים לאמא ..... בדידות ביצוע: הראל סקעת מילים: סרג' למה לחן: אליס דונה גירסה עברית: משה בן שאול בליבי יש סתיו, אני עכשיו מחכה לשווא - אולי - ביתי נופל, שוב בערפל אפור הוא ואפל. ובעיני... אלוהים גדול - הוא צריך למחול, אם ליבי כולו עפר. חיי קלים - כגשם עלים גם זכר לא נשאר. ואת הלכת, בחוץ שלכת, והבדידות נמשכת. השמש בצבעי ענבר, עם משהו שכבר עבר. אבל בחוץ יש רק שלכת, ושלהבתי דועכת. זכרך הוא נוף כל כך יקר, עכשיו רחוק, עכשיו אכזר. מעל ראשי העצב שט - ולך לא איכפת... דמותך היא צל - שושן קמל - אך בשם האל, כה זך. אני שונא, אוהב עד תום, בטירוף הזה היום, הן לא אשכח אותך... והלילות, המשקאות שלי, שיכור כלוט. כל ספינותי הולכות טובעות, אבל אמשיך לשתות. כי את הלכת, בחוץ שלכת... את ראשי הנם - הקור חותך - אך זכרך לא נרדם, וחזר עם המטר הנמהר ותם. ואת הלכת... אבל בחוץ יש רק שלכת, והבדידות נמשכת. השמש בצבעי ענבר, עם משהו שכבר עבר. אבל בחוץ יש רק שלכת, היא לא, היא לא דועכת. זכרך הוא נוף כל כך יקר, עכשיו רחוק, עכשיו אכזר. מעל ראשי העצב שט, שלכת... נפשי דועכת... בחוץ שלכת.

efratushb

New member
היי מותק...

שיר מקסים ומבצע עוד יותר... אין לי הרבה מה לומר... אבל אני שולחת
ענק איתך תמיד..

קינגית

כדאי לך להוריד אותו שיר מרגש.... איזה שיר עצוב...ובודד........ אולי אני אספר לך למה בחרתי בו...........???? אמא שלי היתה כל העולם שלי מאז שהיא חלתה...הכל סבב סביבה,היינו רק שתינו 90 אחוז מהזמן...לא היו ממש חברים כי לא יכולתי לעזוב אותה ואלי היא לא הסכימה שיבואו כנראה מבושה.....וברגעים שהיא לא ממש היתה איתי הייתי מסתגרת בחדר עם מוסיקה ומקשיבה שעות זאת היתה התקשורת שלי.היו ימים שלמים של שתיקה עד שלפעמים חשבתי שאיבדתי את היכולת לדבר...התרגלתי ללבד שלי....וזה דיי פגע בי כי לקח לי המון זמן להביא את עצמי למצב שאני אוכל בכלל לתקשר עם אנשים...זה אולי ישמע לך מצחיק אבל לא ידעתי אייך להתנהג בחברה...עד היום המוניות מלחיצה אותי אז אני נימנעת...אין לי הרבה חברים אם בכלל לא מתקרבת יותר מידי זה מפחיד אותי...(חוץ ממך אפרתוש ואחותך שניכנסתם לי ללב)החברים המעטים שכן היו לי מתו אז קשה לי מאוד לפתח קשר אולי יש לי חרדת נטישה בעצם לא אולי בטוח....בתוספת שאני לא מאמינה לאף אחד...זה מתכון לבדידות כנראה..... וכשאמא שלי ניפטרה נילקחה ממני החברה היחידה האמיתית שהיתה לי ואז הבדידות הכתה בי בכל עוצמתה.....בגלל זה השיר הזה כל כך נוגע בי....... החלק שאמא שלי לקחה איתה כשהיא ניפטרה הוא הרבה יותר מהחלק האימהי. היא לקחה את החצי השני שלי.........אותה.

את בטוח מכירה...

במקור זה שיר ששר זק ברל..אח"כ שר אותו,כאן בעברית,יזהר כהן... שיר מרגש..חבל שאיני יכולה לזמזם לך אותו כאן...

דודההההההה

ברור שאני מכירה היו חיים לפני סקעאת......חחח מה שלומך היום??????? תגידי רק אם בא לך לשתף איזה שיר מזכיר לך את אמא????

אשבל1

New member
בטוח את מכירה

תנסי לפי : "ואת הלכת בחוץ שלכת.... והבדידות..."

למעלה