רק לשתף

רק לשתף ../images/Emo132.gif

שבוע טוב לכם... נכון השעה 12 וחצי ואני בבית..מוזר..אבל עברתי ניתוח של ציפוררן חודרנית אז אני אהיה לפחות שבוע וחצי בבית..,קצת כואב אבל יעבור
כבר קרוב לחודשיים שאני בשירות לאומי..והזמן באמת עובר מהר.. יש לי כמה דברים שאני רוצה לחלוק עימכם.. דבר ראשון,הייתי בצבא חצי שנה והשתחררתי לטובת השירות לאומי מסיבות כאלו ואחרות.בגלל ששירתתי חצי שנה בצבא,בחרתי לעשות את הש"ל שנה אחת. אני יודעת שזה נחשב,ומקבלים את כל הזכויות גם אחרי שנה,פשוט סתם מישהוא הוריד לי את הביטחון שאמר לי "שנה זה לא ניחשב.תבררי את זה..צריך לפחות שנתיים"..וקצת נילחצתי.אז אם למישהוא יש תשובות,או דברים לחדש לי אני אשמח לדעת. דבר שני אני עושה את השירות שלי בבית חולים,דרך עמותת ש"ל,ליד הבית שלי באילת.ואני נמצאת במחלקה שלא טוב לי בה(מחלקת אחזקה-רק עם גברים,ולא נעים לי כל כך ואני מרגישה כל הזמן לבד,ושהכל נופל עליי ,ולחץ..). בגלל שאני גרה באילת ואין הרבה מתנדבים אמרו לי בעמותה שאין לי רכז ואם יש לי בעיות ללפנות לעמותה עצמה.מה שקורה זה שאני מנסה לדבר כבר חודש עם המנהלת האדמניסרטיבית בבית חולים(אני יודעת שהיא היחידה שיכולה לעזור לי) והיא בחופשת מחלה שכנראה רק תתארך..ואני מתחילה להרגיש ממש לא טוב,וכל בוקר אני קמה ב"באסה" כמו שאומרים. מאד הייתי רוצה לעבוד בסיעוד בבית חולים,אבל לפי מה שהבנתי אין את זה אצלנו בבית חולים(אני אנסה לברר שוב),אם מישהוא עובד בסיעוד אני אשמח לשמוע חוות דעת. אני לא וידעת מה לעשות אני דיי במבוי סתום.. אמרתי אולי אבא שלי יתקשר למנהל העמותה ויברר איתו הכל כי זה לא הולך ככה שאני נשארת באוויר. אם למישהוא יש רעיונות\עצות הן יתקבלו בברכה
תודה רבה ,שלכם עמית

למעלה