רק לשם סקרנותי...

ניתוח תאורתי פשוט...

כלומר חלוקה לאקורדים , תוך כדי הדגשת מהלכים נפוצים בז'אנר, חלוקה לסולמות ומודוסים , חקירה של מלודיות ומקורן, פירוט ריתמי...בקיצור, אני לא דורשת ניתוח ברמה של שטוקהאוזן אלא העלאת נקודות ברורות אשר מעידות על הבנה מינימלית במוסיקה. הנושא הוא לא היה לטעמי אך לחלוטין לא פסלתי את אותה עבודה בשל כותרתה. בסך הכל ציינתי כי עבודות בנושאים אשר איני מבינה בהם מקשות אליי לתת הערכה בצורה נכונה.

Bmaya

New member
אבישג- אסור לאישה כמוך

להיות במגע עם ילדים ונוער, ובטח שלא במסגרת חינוכית. את שחצנית וחסרת נימוס ואין לך שום דבר להעביר הלאה, אז מה בדיוק את עושה במערכת החינוך?? אין שום בקרה שם? הכל פרוץ ופתוח? כל מי שלומד הוראה גם יכול להעביר את זה הלאה?? למה שתלמיד יכתוב על נושא שאת מתמצאת? את חושבת שצריך להגביל את הידע שלהם, לשלך?? אם היית מורה של מי מילדיי, הייתי באה באופן אישי לבית ספר, ולא נחה עד שיעיפו אותך. את בטח מרגישה נורא חזקה. מורה... תעודת עניות למדינת ישראל!

את לא מתביישת?

ברגע זה קיבלת נכשל כמורה. בכדרוגל, כשמשחק שחקן בלי כשרון מציעים לו לתלות את הנעליים (כלומר: לפרוש). אני לא רוצה להגיד מה או מי אני מציע לתלות במקרה הזה. אני רחוק מלהיות בר סמכא ברוק רוסי או חסיד של הז'אנר הזה, אבל הגישה וההתיחסות המזלזלת שלך הנה פסולה מיסודה. במקום, כמורה ואישה שמחזיקה מעצמה סמכות אינטלקטואלית, ללכת ולבדוק את העניין, ואם באמת אין ביכולתך להעריך את העבודה של התלמיד-אז להסתפק במחמאה ובהודאה על כך שיצא לך ללמוד משהו חדש ולבקש ממנו להכין עבודה אחרת או להתפשר על ציון מסוים שיהיה מקובל על שניכם, את פשוט ביזת פעם נוספת את היושר האינטלקטואלי (שאת כ"כ אוהבת לדבר עליו) ואת המקצוע שלך. חבל שאני לא תלמיד שלך, אחרת כבר מזמן הייתי מעמיד אותך במקומך (בדרכים מקובלות, אם חשבת אחרת). ד"א, לא אמרת שאת מלמדת בקלקיליה או משהו כזה? פשוט מעניין אותי מאיפה ילד ערבי מכיר את הלהקות ואת המוזיקה האלה, כי בסה"כ לא מדובר בלהקות בעלות שם בינלאומי.

העבודה הייתה מתחת לכל ביקורת.

ללא קשר לנושא, שאכן לא היה לטעמי. אין מה להתרגש , אני מכשילה שישים אחוז מתלמידי בכיתה י' . ילדים פלשתינאים אני מלמדת באופן פרטי בלבד. בישראל אני מלמדת גם באופן פרטי וגם בבתי ספר.

TaL53

New member
למה להכשיל

60% מהתלמידים?1 לא עדיף לתת להם עבודה יותר פשוטה כדי שיוציאו ציון גבוה ולתת להם הרגשה טובה?

לא, אני רוצה להעיף אותם מהכיתה.

בית הספר בו אני מלמדת תומך בגישה אולטרה-ליברלית , כלומר מגמת המוסיקה פתוחה לכל החפץ וללא שום בחינות קבלה. עקב מצב זה אני נאלצת להתמודד עם תלמידים מטומטמים אשר אינם מבדילים בין מינור ומז'ור ולסלק אותם בסוף כיתה י'. כך שרק בכיתה יא' אני יכולה להתחיל ללמד מוסיקה אמיתית.

אני מנסה ללמד אותם.

אך הם חסרי כל כשרון והשכלה מוסיקלית. הם מורידים את רמתה של כל הכיתה. הפתרון הוא לערוך בחינות קבלה אשר ישאירו את אותם ליצנים מחוץ לשיעור. רק חבל שמנהל בית הספר הוא דביל מוחלט.

מיקי10 א

New member
כולם מטומטמים ממש

חוץ ממך בודאי. את שנמצאת מול בני- אדם שהם דור ההווה והעתיד, שההתיחסות שלך אליהם תשפיע על ההתיחסות שלהם אל עצמם ואל הסביבה. את עומדת מולם בהתנשאות (לא מוצדקת בכלל) בראש אטום בלי לראות את הכישורים והיכולות המיוחדות שקיימות בכל אחד. ואת בשמחה גדולה פועלת להכשלתם. ואת לא מטומטמת, הא? חח את כלבה מטומטמת

Bmaya

New member
כנראה שהרמה שלך זהה לרמת

התלמידים. איך אמרת? מטומטמים.... לכיתת מטומטמים צריך מורה מטומטמת. זה לא בגלל שהמנהל דביל, זה בגלל שאת מטומטמת. אני חושבת שצריך להגיש נגדך תלונה במשטרה על הוצאת דיבה. ההודעה שלך ממש מכעיסה! שחצנית!

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo122.gif

איך את יכולה לתת ציון על משהו שאת לא מעודכנת בו? אם היית מורה טובה, היית בודקת את הנושא לעומק. והלהקות האלה- יותר מדור אחד גדל וממשיך לגדול עליהן. איך לעזאזל את יכולה לזלזל במשהו כזה בלי שום בסיס? ממש חבל שבחרת במקצוע הזה. והמנהל בבית הספר באמת דביל כמו שאמרת, אם מישהי כמוך מלמדת בבית הספר שלו.

AeroSlash

New member
מה שאני לא מבינה....

זה איך כל הודעה של אבישג מעיין חותרת בסופו של דבר לאותה המטרה ומגיעה בסופו של דבר לאותה הנקודה. לי אישית נמאס לראות מים נטחים בלי סוף בפורום. זהו פורום אשר היקף הנושאים עליהם ניתן לדון בו, הוא רחב מאוד, ניתן להתקדם ולהגיע לנקודות מאוד מעניינות בנושאים שונים ולהעלות פה דברים מאוד מעניינים [מה שאני אישית בתור חברת פורום מאוד ותיקה, ראיתי קורה הרבה פעמים]. ובמקום זאת, מה שהפורום עושה זה לדרוך במקום ולטחון מים, והוא יודע להיות הרבה יותר מזה. הוא איבד כל עניין וגיוון שהיו לו, כי אותו הנושא מועלה פה כבר בפעם ה-18 [מזווית שונה הפעם, אך בסופו של דבר הגענו לאן שהיה צפוי שנגיע] וחברי הפורום ובעיקר טל נרתמים בפעם ה-18, על מנת להגיע לאיזושהי הבנה ולהראות איזושהי נקודה, חבל שעם קיר בטון וחומת לבנים אי אפשר להתדיין. כל זה רק פוגע לנו בפורום. חבל שכך, ואביא זאת לתשומת לב המנהל.

צודקת!

כמה אפשר לטחון אותו דבר? זה באמת נימאס צריך נושאים חדשים...ולא לטחון מליום פעם אותו נושא צריך להתקדם קדימה!!!

למעלה