רק לשם סקרנותי...

TaL53

New member
../images/Emo189.gif

אני מאוד מסכים איתך...למרות שלא הבנתי האם זה טוב או רע שאני עונה לה?:) אבל אם נהיה פרקטים לרגע- מה את מציעה לעשות? לא לענות לה? לחסום אותה? למחוק את ההודעות שלה כמו שעושים בפורום דו-קיום? אני מ ודה שגם לי נמאס מכול ההתכתביות המיותרות האלה אבל אותי אישית מעצבנת הגישה שלה כלפי העלייה..אם אני חטאתי בכך שאני עונה לה ובכך נותן לה לגיטימציה אני מבקש סליחה:) אני הייתי מאוד רוצה לדון בנושאים אחרים ואם צריך לקחת יוזמה אז אהלן וסהלן.

SpyKid

New member
אני לא חושבת

שעקשנות ובורות הן סיבות מספיקות כדי לחסום מישהו, אבל אפשר לשרשר את ההודעות שלה לשרשור שבועי מיוחד

TaL53

New member
אם מצאו סיבה

למחוק אותה בדו קיום..אולי אפשר לאמץ את השיטה.

AeroSlash

New member
ואני כן חושבת...

נוצר הרושם שההודעות שלה באות במטרה אחת ויחידה והיא לקומם את חברי הפורום. כבר דנו בנושא הזה יותר מדי וכל צד הבהיר אפילו מעבר לנחוץ את עמדתו, להמשיך וללעוס את זה שוב, מבחינתי, בא במטרה הזו בלבד - לקומם, לעורר בצורה שלילית. נושא החסימה הועלה לאחר השרשור הראשון שפתחה אבישג בפורום - ואז לא היה הדבר רלוונטי כלל וכלל כיוון שהיא באה בתור משתמשת בתפוז להביע את עמדתה. לאחר שעמדתה הובהרה אינספור פעמים, התבטאויותיה עוררו פה לא מעט רוחות והיא נתבקשה בצורה הכי מכובדת לנסות ולהשתלב גם בתחומים נוספים בקהילה שלנו והיא בכל זאת חותרת לאותו הדבר - חסימה ומחיקה זה הדבר הלגיטימי ביותר. ההודעות האלה והדיונים האלה שנסבים כולם על נושא אחד ויחיד וכולם באים במטרה אחת ויחידה מיצו את עצמם הרבה לפני השרשור הזה, והם הופכים את הפורום ולמונוטוני וחדגוני - שזה ניגוד מוחלט לאופיו של הפורום.

AeroSlash

New member
אישית?

אני מצדיעה לך על זה שיש לך את הסבלנות ללכת נגד קיר בטון. אבל, כיוון שמנהל הקהילה בעצמו ביקש ממנה בצורה מכובדת ונאותה לנסות להשתלב בקהילתנו גם בנושאים האחרים, ולמרות זאת היא ממשיכה ללחוץ על אותו הנושא, אני הייתי מוחקת את הודעותיה שחותרות לזה. עד שזה היה מגיע לחסימה, כי זה פשוט כבר יוצר את הרושם שההודעות שלה נועדו לעצבן ולהרגיז את חברי הפורום וסתם לקומם. באמת שאני לא רואה את המטרה שלה כבר. בהתחלה היא באה ואמרה לנו יפה עד כמה שאנחנו דפוקים, עכשיו זה כבר לא ברור לי מה היא רוצה. אם הייתי קיריל הייתי לכל הפחות מוחקת את ההודעות האלה, ואולי אפילו חוסמת אותה, כי העניין כבר עבר מזמן את גבול הטעם הטוב.

TaL53

New member
../images/Emo45.gif

תאמיני לי, אני בדיוק כמוך. באמת נמאס מהטחינה הזאת ומההודעות המעצבנות שלה. לפני כשבוע חשבתי שהיא קיבלה סוף סוף שכל כשהיא התחילה לכתוב על ג'אז אבל מסתבר שטעיתי. בכול מקרה, אותי אישית מעצבנות השטויות שהיא כותבת לכן אני מגיב..גם אם אני יודע שזה ממש אבוד. אני אנסה לרסן את עצמי:)

היום מנתקים לי את החשמל לאלתר.

כלומר לא תאלצו לסבול אותי בזמן הקרוב, אלא אם כן אני אזכה בלוטו או משהו....

AeroSlash

New member
תתפלאי

אבל זה לא משמח אותי יותר מדי. הייתי שמחה יותר אם פשוט היית משכילה להפנים את בקשותינו ואת פניית המנהל והיית משתלבת פה גם בתחומים אחרים, ויש לא מעט. באמת שבן אדם עם דעות מפותחות כשלך וכושר ביטוי כשלך יכול לתרום רבות לפורום, חבל שבחרת להסתגר כל כך ולהנעל כל כך על נושא אחד, שהבאת לכך שלחברי הפורום, פשוטו כמשמעו - נמאס ממך. חבל.

vk3

New member
ובזה נסיים...

ראשית כול, צר לי שניתקו לך את החשמל בבית ואני מקווה שהכול ייסתדר אצלך במהרה. שנית, הגזמת
מדיון פשוט ושאלה " תמימה" נגררת הרחק, הרחק ושוב, עוררת את זעם חברי הפורום לשווא. אני מצדיע בפני אותם האנשים שממשיכים, למרות הכול, לענות לך ולהתייחס אלייך, כי באמת שאת לא ראויה לכך. אני אישית, רואה בך פוטנציאל עצום לפורום ודיוניו, אך כול עוד זה לא בא על חשבון חברי פורום אחרים. אם מטרתך להרעות לנו, עזבי אותנו במנוחה. אם לא, תקלטי סוף- סוף, שאת נמצאת בקהילה, גם אם וירטואלית, אך עדיין קהילה, בה את צריכה למצוא את מקומך, מבלי שאחרים ירצו להדיח אותך. ראי זאת כהזהרה אחרונה. ולגבי היותך מורה... מה אגיד ומה אומר- חבל.

למעלה