רק לרקוד

מיקi

New member
../images/Emo52.gif פרפר צהוב ...

משום מה חשבתי שהפטנט רשום ע"ש הגשש החיוור ו...אני משלם תמלוגים לאקו"מ. אבל אם את אומרת שהפטנט שלך... אני כבר מבקש מרואי החשבון שלי להעביר לך את התמלוגים..

../images/Emo6.gif תפסת אותי על חם... ../images/Emo9.gif

אגב, ידוע לי על לפחות עוד חברה נכבדה בפורום שלנו שגם היא חובת גששים מושבעת....

מיקi

New member
../images/Emo3.gif חחחחחח

עושה אותך... אתה רואה....ראי
חחחחחחח אני מבין שגם את שומעת גלוסיו איחלייחיח מה***

אליק 31

New member
איתן ידידי, הרשיתי לעצמי לאמץ את

משחק המלים שלך בשרשור אחר: חיזוקים וחזוקים

מזלך הטוב.....

רוב הגברים בורחים ממחוייבויות כאלו. במיוחד.....לפגוש את ההורים. אז קבלי זאת בצורה טובה, אולי כי את.....נחמדה ?? ושפת הגוף שלך.....

וכל זה קורה ביגלל שיש הרבה

כל זה קורה מפני שיש כיום המון ריקודי זוגות ויש לגברים הרבה זמן להתחיל עים הבחורות . במקום שידברו בפורום על הריקודים עצמם תראו על מה מדברים. דברו על איזה ריקוד טוב ואיזה לא. מי מחבר ריקודים יפים ומי לא. ואיך ההרקדה של ירון טובה או לא. בעבר היה רוב רובו של ריקודי העם בנוי על מעגלים. דבקות.שורות ועוד ועוד כיום רוב רובו של ריקודי העם זה זוגות. מדוע? מ פני שריקודי זוגות הם ריקודים קלים במיוחד לגברים. והיום האנשים לא רוצים להיתאמץ.

לא נראה לי שהסיבה היא קלות הריקודים

ומי אמר שריקודי הזוגות קלים יותר מריקודי המעגל ??? לא מסכימה עם קביעה זו שלך. ישנם ריקודי מעגל קלים יותר וקשים יותר, וכנ"ל לגבי ריקודי הזוגות.

רויטל בואי ונעשה בדיקה

תני לי ריקוד זוגות יותר קשה מדבקה אוריה או דבקה כנען אים את מקירה? אני מדבר על רוב הריקודים גם החדשים כמו הורה בן ועוד.

למרות שיש לאחרונה ריקודי זוגות

מורכבים, אני חושב שדבקות זה יותר קשה, גם יותר קשה פיזית בדבקה יש הרבה קפיצות.

דבקה דבקה דבקה

בצלאל ידידי, נדמה לי שחברי הפורום כבר הבינו והפנימו כי כל מאוויך מתמצים בלרקוד ריקודי מעגל ובמיוחד דבקות, ולדעתך ראוי לכולם לנטוש את ריקודי הזוגות ולאלתר שכן הם מוקצים מחמת מיאוס ויפה שעה אחת קודם. בעת האחרונה טרחת לציין את הדברים חזור וציין, פעם אחר פעם ולפחות העיני זה כבר מעבר לגבול הטעם הטוב. אז הבה אציין בפניך פעם נוספת כי למרות קשיינו בהבנת הנקרא והנאמר את המסר הזה כבר הפנמנו. נשמח לשמוע את דעתך בנושאים נוספים.

לאיתן החמוד אני אוהב גם זוגות

אבל אמרתי שיש הרבה מאוד ריקודי זוגות וזה בא על חשבון הריקודים היפים שלא מספיקים לרקוד באותו ערב. אני מאוד אוהב ריקודי זוגות וגם ישלי בת זוג נחמדה מאוד. ואים אתה כועס עלי אני מבקש את סליחתך. אני רק רוצה לעזור שיהיה כיף בריקודי עם.

No name for now

New member
תסביר לי רק דבר אחד

למה אתה כותב הודעות עם כל כך הרבה רווחים? ההודעות שלך נמרחות על כל המסך ולפעמים נחתכות, מספיק רווח אחד בין מילה למילה

ylamm

New member
הבנו כבר כי כל הרע בעולם נובע מ-

ריקודי הזוגות, לפי דעתו של בצלאל כנען (דבקה), ואיתן כתב את מה שהרגשתי במדוייק. אז רציתי להוסיף לדבקה כנען שיש עוד מקורות רוע בעולם חוץ מריקודי הזוגות. ואין צורך בנימוקים של קלים-קשים, והירהורי נוסטלגיה. נבואות הזעם על הפריצות בריקודי הזוגות קצת מעלות חיוך...

עוז 2002

New member
אתם כאלה תמימים

הרי ברור, לפי הריקודים שציינה ה"נערה", שהיא הרבהההההה זמן לא היתה בריקודי עם...

למעלה