רק לרקוד

רק לרקוד

פורום נכבד, בסך הכל חיפשתי לי בן זוג לריקודי עם..את יודעים..צעד תימני..אל גינת האגוז..שיבולת בשדה..אז למה..למה הם רוצים גם פגישות חברתיות, מגורים משותפים לפגוש את ההורים ולחלוק איתי את חשבון הבנק שלי????

נערה, כניראה, את מיוחדת../images/Emo13.gif)

או...שכמו בהרבה מיקרים... הם מנסים את מזלם. תסכימי-טוב. לא תסכימי------ אולי אחרת
) אל תתרגשי/תתעצבני. תפעלי על פי תחושות הבטן שלך. אם הריקוד הוא תנאי----שיחפש ...

אני לא מבין

האם את לא אמורה להיות מאושרת מכך שבגיל הזה עדיין הם רוצים אותך? האם זה לא אמור להחמיא לך? אני רק מדמיין לעצמי לו אף אחד לא היה מתייחס אלייך, כמה דמעות ועצב היו מנת חלקך. בכל מקרה תמיד שמורה לך הזכות לסרב, עצתי לך היי מאושרת במה שיש ואל תליני.

גדי היקר הגיל של נערה עובדת

היא אומנם לא נערה אבל זה גיל שנשים רבות נראות בו במיטבם , והן לא צריכות להגיד תודה לאף אחד שמסתכל עליהן, ואולי רוצה מהן דברים אחרים עכשיו זה שזה מחמיא , בזה אני מודה.

אליק 31

New member
נערה עובדת, את עובדת עלינו, היתכן

שבחרת בשם הזה לא במקרה, עם קונוטציה שמרמזת לכיוון מסויים מאד? מה רצית מאיתנו, לקבל חיזוקים או חזוקים, לגבי כוח המשיכה הנשי שלך? את כל כך מיתממת, שאת לא מבינה שערב ריקודים הוא גם ערב חברתי, שבו מסתופפים אנשים רבים במעמד של רווקים, אלמנים, גרושים, ואין מקום טוב יותר ליצירת הכרויות לאנשים אלה מאשר בערבי ריקודים? גם משתי הדוגמאות של ריקודים שהבאת: אל גינת אגוז, שיבולת בשדה, נראה שאת עובדת עלינו.

נערה נערה, היכן את עובדת, על מי

ועד מתי? ראשית שמחתי לשמוע כי אישה בגילך ובמעמדך, כמצוין בכרטיסך האישי, מוגדרת כנערה. עובדה זו משייכת אותי באופן מיידי לקטגוריה של אלה הנכללים בגיל ההתבגרות. עצם העובדה שטרחת לבחור בכינוי בעל קונוטציה מאד ברורה, כנראה מצביע על מהות הדימוי העצמי שלך בעיניך ומן הסתם מקרין גם על קוראי הפורום. לא מן הנמנע כי מקרינה את דימוי עצמי זה גם בקרב בני זוגך ולפיכך אל לך לתמוהה כי במסגרת ההצעות "המגונות" אודותם את מתרעמת לכאורה, חפצים אלה בפגישות חברתיות וחלוקת יצועך עימם במסגרת "מגורים משותפים" כדבריך. יתר על כן יודעים אנו כי נערות עובדות נהנות מרווחים רבים וקלים ובדרך כלל חשבון הבנק שלהן תפוח, אז מה הפלא שבני זוגך תאבים לחלוק עימך את חשבון הבנק. מעבר לכך, הרשי לי להטיל ספק באמיתות דבריך שכן ניתן למצוא בהם סימנים מעידים לא מעט כי אין בדבריך אלא נסיון כושל להציג פרובוקציה מתוכננת ולמיטב הבנתי לא רבים מחברי הפורום נפלו לפח שניסית לטמון. אז נערתי החביבה מאחל לך עבודה פוריה, מהנה ומכניסה (תרתי משמע).

אפשר לאכול אותה

בלי מלח
. אפשר להסביר לה שהיא צריכה להגיד תודה שמישהו מסתכל עליה בגילה
, אפשר להגיד גם שהיא "מזמינה" את זה (שזה בכלל מעצבן אותי)
ואפשר גם לשאול קודם כל מה קרה, מה גרם להודעה הזו בפורום, האם כתבה בהומור (לפגוש את ההורים, בגיל כזה...?
), או שבאמת קרה משהו לא טוב?
חברים יקרים. סבלנות ואורך רוח, אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו. אז אולי נבדוק קצת יותר לעומק קודם? למה לא בעצם?

אני נאיבית???../images/Emo13.gif)

למה אני רואה אותה במצוקתה, ואתם רואים אותה בקלקלתה? למה אני רואה בכינוי שלה, העתקה מהסרט "נערה עובדת" ולכם יש קונוטציה זנותית? בחיי שאני צריכה עוד ללמוד. ואם זו הייתה בדיחה של מישהו------ אז גדי, קבל התנצלות.

מיקi

New member
הערה קטנה....קטנטנה לאיתן

איתן.. אתה כותב: יתר על כן יודעים אנו כי נערות עובדות נהנות מרווחים רבים וקלים ואני אומר.... תשמע, אני לא יודע לגבי רווחים, אבל "הכנסות" יש ויש.

פרפר נחמד אחד הדברים שאנחנו

מרווחים בפורום שאנחנו לומדים כל מיני התבטאויות חדשות מכותבים אחרים ואכן אני אישית כבר למדתי ממך מספר ביטויים כגון נצלו"ש אאל"ט וקטנה...קטנטנה אז איך אמר ..... ריקודים שמחים אמר משהא

למעלה