רק למומחים......

s girl

New member
רק למומחים......

הי אוקיי אני צתריחכה אנשים מבוגרים יותר מ 15 שמבינים באיך לקנות סוס איך בוחרים אותו ועל מה מסתכלים בישביל למצוא סוס עם מבנה טוב.... מה יותא כדאי ושווה לקנות סיח ולאלף אותו או סוס מאולף!?!? ואיפה אפשר להשיג ספרים על אילוף וטיפול באנגלית.... ניסיתי כבר ברוכב בסלעית ובחנויות אחרות;...... תודה......

matan4

New member
לא מומחה אבל כמה עצות

תעברי עליו כאילו תסתכלי תרכבי עליו ובסוף אם את חושבת שהוא מתאים לך תזמיני וטרינר שיעשה בדיקה ויגיד מה המצב של הסוס כדאי לך לקנות סוס מאולף אם את עדיין לא יודעת לאלף

s girl

New member
אני די ......

אני מבינה בסוסים וזה וברור שאני ארכב עליו ליפני שאני אקנה אותו וברור שווטרינר יעבור עליו אבל ווטרינר לר יגיד לי מה הוא חושב על הסוס....... ולא התכוונתי שאני יאלף אותו כאילו לקנות סייח עם מבנה טוב שוב.... למומחים.... ולתת למאלף טוב לאלף אותו לקפיצות!! זאת בעצם הדילמה

matan4

New member
אם את רוצה סייח

טוב לכי לפי ההורים תראי אותם ושוב תראי איזה אופי יש להם וכל מינה כאלה שאת הולכת לקנות או לבחון תקחי איתך את המורה שלך שגם תסתכל ותגיד את דעתה הכי חשוב בקניה להסתכל על הפרטים הכי קטנים והעבר הרפואי

הייתי אומרת לך בדיוק מה צריך לדעת

ולבדוק לפני שקונים סוס... אבל אמ.. אמרת רק לאנשים מעל גיל 15.. אז אני לא יכולה לעזור לך!
יום טוב!

ארמ אררמממ!!!

אין לי מושג מה זה אומר... אבל (!!!!!)- לדעתי (למרות שאני מתחת לגיל 15...) את צריכה לבדוק את הוטרינר ולשאול... ו- את צריכה לברר על ההורים שלו, כיוון שעם ההורים שלו הם סוסי קפיצה סביר להניח שגם הוא.. (עדיף לך לברר בקשר לזה!) ו- כדאי לך לקנות סוס בוגר מאולף...! זה יחסוך לך מאמץ, ואת תוכלי לראות עם הסוס תמאים לך! אבל כיוון שאני מתחת ל-15....
, על תקשיבי! לא צריך!!! ~סוקלת את גיל 15, ואת אאווין באותה הזדמנות!~

למעלה