רק לי?

רק לי?

גם לכם יש קריטריונים של בחורים שאתם לא יכולים להיפגש איתם? לא מדברת על שמנה ונמוכה שלא תיפגשו... אלא משו מהותי! נגיד מבחינה הלכתית אני למשל לא יכולה להיפגש עם בחורים שהם כהנים... בעיה.. נו, נו, ועוד... לא חסר! מה איתכמ?

האמת,

שאלתי רב אחד והוא אמר שאסור לי ורב אחר מותר... ולא ניגשתי לרב גדול ממש.. כי עד שיענו לי.. אם מישו היה מוכן לשאול רב גדול (כמו הרב אלישיב שליטא או מרן הרב עובדיה יוסף שליטא) בשבילי אשמח!

חלושקית

New member
כן.

יש לי בעיה כמו להרבה כמעט. נפגשת רק עם בחורים מבני הזרם שלי והייתי רוצה לשנות את זה, אבל שותקת...הרי אין למי להשמיע כי ממילא לא יענו לבקשתי. ובשביל ההורים שלי זה בהחלט לעבור על משהו הלכתי. אסור. ממש אסור. לגמרי.

קליט

New member
אני מציע שתמצאי סדנא

למודעות עצמית, ולאסרטיביות , כדי שתתקדמי בחיים - בכיף !

חלושקית

New member
אני

מודעת למה שאני רוצה עבורי להמשך החיים. ההורים שלי צריכים רק להבין את זה...

קליט

New member
אם אפשר למצוא בחור מתאים מאותה

קבוצה שמציאים לך, אז אין כ``כ מקום להתעקש . אולי תבהירי להם איזה סגנון בדיוק את מחפשת , או אולי תפגשי את עם שדכניות כדי שיציאו לך דברים מתאימים יותר .

קליט

New member
אולי תעזבי את השדכניות שמציאות לך

בחורים שאינם מתאימים לך, ותעבדי עם שדכניות יותר מסורות ?

חלושקית

New member
הכי טוב,

להישאר רווקה מבוגרת ואז יניחו לי לרצונותי והגשמת חלומותי. יעזבו אותי כולם בשקט.

קליט

New member
מה שיותר מבוגר יותר קשה !!

ויותר מתפשרים !! וגם אז לא תמיד מוצאים, כי את צריכה לברור בין מה שנשאר , והאכזבות הן רבות ומרות ! סביר שאם תחכי קצת -לא יקרא דבר - בכל זאת - עדיף להזדרז . תתפללי לאבא שבשמים שתמצאי את הדרך אל האושר בקרוב ! הלוואי !

חלושקית אני רוצה לעשות איתך סולחה

מסכימה????????????????????????????. אני חזרתי בתשובה {אם ב9 באב התכוונת להיותי בעבר הקרוב גיזעני } אני מודיע כאן שאני אשכנזי טהור שמוכן מסכים ורוצה להתחתן עם בחורה מעדות המזרח חלוש מה עם אלול ? אין איזה עבודה בסמינר על יום הדין

חלושקית

New member
בוחער,

אפילו אם תציע להורים שלי דירה מרוהטת בהרצליה פיתוח+B.M.W 2009 לא אתחתן איתך
. תחזור בתשובה אבל לא בשבילי, אלא בשביל האישיות שלך. בשביל ה"אני" שבך. לגבי אלול בסמינר? עובדים על זה...יש איזה פרוייקט גדול עכשיו שצריך לצאת לקראת ראש השנה. נראה...אולי עוד אעזר בך.

למעלה