רק לי יש מוח קרימינלי?

רק לי יש מוח קרימינלי?

הטורנירים הם לפי רמות. אפשר לפתוח יוזר חדש ולהכנס איתו לטורניר של מתחילים, שצבר סכום, ואז להביא אותה בתוצאה ולקחת את כל הקופה...

זה מה שכולם עושים חחח

כשמגיעים למצטיין כולם עוקפים אותך ואתה לא מצליח לעקוף, ואת המתחילים הכי קל לעקוף...

מי משחק על כסף אמיתי?! ../images/Emo2.gif

מה זאת אומרת?! ניסיתי הכל, ניסיתי לסיים ב6 דקות נותן לי 150. ניסיתי 3 דקות גם 150

אני אפילו אם הייתי מנצחת כל הזמן לא הייתי

משחקת על כסף אמיתי... מי שמתחיל קשה להיגמל
כבר התמכרתי לשאפו

חיכיתי מתחת לדקה.. אם אחכה זה יסגר

לא?
ב0 זה נסגר ולא אוכל לעלות את הקינג

טוב דיי, הלב שלי לא נותן לי

שמעי, אני מתנצלת, התבדחתי איתך... כמו שכבר אמרו לך כאן קודם - אל תחכי! המטרה היא להעלות את הקלפים בזמן הקצר ביותר (למעשה כמו בכל המשחקים כאן). שחקי כמה שיותר מהר ואל תהפכי את החפיסה יותר משלוש פעמים. אלה הכללים היחידים החשובים שאני יודעת עליהם במשחק הזה, אלא אם כן יש למישהו משהו להוסיף.

AG151

New member
לי יש משהו להוסיף

1. המשחקים מחולקים לרמות ע"מ שיהיה שיוויון בין כולם. 2. המערכת מזהה שחקנים "חשודים", לכן היא מסוגלת "להעיף" כל שחקן על דרך חשודה כלשהי. 3. בואו ננצל את האתר שנוכל להנות ממנו ולהרוויח על הדרך 4. עדיף לעזור למוקימוקי עם עניין החברה ולא להעלות פה ... !

עדיין לא ענית לי למה השעון ככה..!

אם אני מסיימת לפני 5 דקות הוא נותן לי בונוס 150 ואם אחרי 5 דקות הוא מוריד לי 150 הוא לא נותן לי 200 נקודות בונוס בשום מקרה

ואו את רעה..

אני מכירה אותך מהסנוז בניק אחר.. הייתי בטוחה שאת מנסה לעזור זה מה שעשיתי.. הקטע הוא עם השעון.. אם אני מסיימת לפני 5 דקות הוא נותן לי בונוס 150 ואם אחרי 5 דקות הוא מוריד לי 150

אה ועוד משהו-

לפי החוקים הוא מוסיף נקודות אם אני מסיימת יותר מ5 דקות.. תסתכלי

כלומר, את בניק אחר.

מישהו רע לא היה מנסה לעזור לך. את צריכה לסיים כמה שיותר מהר, זה הכל. לא משנה בכמה צורות שונות תנסי להסביר שזה לא כך.

למעלה