רק לי טל מוסרי

3yuval3

New member
יואו! צודק!

והמכונית שמאחוריו? ראיתי כזו בארתור בדיוק! מעתיקנים!! והבניין?? אחותי כבר חשבה עליו בסרט סטודנטים. איכס הירוז מעתיקנים לא רואה בחיים. [ואפילו יש שם כביש!!! גם בהארי פוטר היה כביש!!]

DoRiNuS sMiNiA

New member
טל מוסרי הפך להיות אימו!~

עד שהבנאדם הולך לצדדים טובים יותר,תפסיקו עם ההשוואות

../images/Emo45.gif...ממש../images/Emo70.gif

זה כבר ממש מתחיל להידמות.. חבל בכלל לטעון אחרת לתת תירוצים..=\ לי אישית אין בעיה שזה מועתק או לוקח רעיונות..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifההשוואה לא הוגנת../images/Emo3.gif

[ואתה יודע את זה] רק בתמונה שהעלת יש טיפה דמיון. בסדרה עצמה הפוני שלו היה הרבה יותר קצר ופחות בולט. הנה תמונה אחרת של מיילו עם הפוני.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא

בעונה השניה השיער שלו הרבה יותר קצר
ההבדל ברור. התמונה שאני העלתי היא דווקא אחת התמונות יח''צ הכי מופצות מהעונה הראשונה! הנה תמונה שלו מהעונה השניה לשם ההשוואה..

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אתם מדברים פה עם ברייר !!!!#$%

שהוא יודע ה-כ-ללללללללללללללללללל על הירוז, אבודים וכל האלהה !! XDD [דרך אגב, הוא גם מביא כל מיני בני דודים לא ממש נחמדיםםםםםםםםם
]

o r e l i

New member
גם ליי זה ישר הזכיר..

אייך שראיתיי את טל מוסרריי ישר ניזכרתיי בתספורת של פיטר פטרליי.. רקק שזה היה חיקויי לא ממש מוצלחח.. לפחוות היוו מסדרים לטל תפוניי קצת יותר נורמליי..חח. טובב גם ככה הם העתיקוו תכוחוות מהירוס..אז למה לא להעתיקק גם תתסרוקוות?!?!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif תגיד לי רגע,

למה אתה פה ? לא רציני !! מה אתה עושה פה ? יש פורום [ניראה לי] שקוראים לו הירוז- אז לך לשםם !!! מה אתה [וכל השאר] עושים פה חוץ מלומר שזה מועתק מהירוז, אבודים וכל החרא הזהה ?!?!!?!!!! אם תשים לב, יש פה מלא הודעות [או שהם כבר בעמודים האחרים] על זה שזה מועתק מהירוז וכל זהה !!! ואין לי מילים אחרות חוץ מלומר- תפסיקוו !!!!!!! כאילו, מה אתם עושים מזה כזה עניין ?! אז יש פה את הכוח של מייקי גם למישהו מהירוז [או משהו] סו וואט ?!!! אז מה אתה רוצה שנעשה בנידון ? לא נצפה יותר בסדרה ?? אז די ! באמתת כבר שנימאס !!

למעלה