רק ליברמן חסר!!!

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
רק ליברמן חסר!!!

דווקא כשהמצב כל-כך קשה, מסתובב לו הבריון והצרה הצרורה אביגדור ליברמן עם בקבוק של שמן, ואין מי שינטרל אותו ואין מי שירסן אותו. ואני מודה באופן אישי לכל מי שהצביע לאריק שרון תודה שהבאתם את המדינה לאיפה שהיא היום. לא שלום ולא ביטחון, וגם שום תוכנית מדינית או חשיבה כל שהיא. זה היה כל-כך צפוי! הדבר היחידי שהרווחנו מהממשלה הזו הוא חוק יסוד שמאפשר לדתיים לגנוב עוד כמה מליונים בנוסף למילארדים שהם כבר גונבים. ליברמן כדומיו אינו מכיר את המצב הבטחוני בשטח על דקויותיו חוסר ההבנה שלו עלול לגרור אותנו לאסון!!! אריק שרון! בבקשה תפנה את החובבנים משטח התבערה! לא שאני מבינה את המצב לאישורו, אבל אני לא פוליטיקאית (תודה לאל) למי שעוד לא קלט גם נגיע עם הפלשתינאים לפתרון מדיני זהו פתרון הזמני בתווך הארוך וביחד ישיר להתרבות הערבים והפלשתינאים באיזור מדינת ישראל, היא גטו עם פוטנציאל להיות מחנה ריכוז, רק שמהכרותי עם הברברים הערבים לא יהיו סלקציות, הטבח יהיה ללא הבחנה. גם אם זה ייקח עוד מאתיים שנה, מדינת ישראל היא הפתרון הסופי!!!

יואל1

New member
הסכם אוסלו הביא אותנו עד הלום !

ולא מדיניות הממשלה הנוכחית, שקיבלה מצב ביש, בירושה מן הממשלה הקודמת !

*pank

New member
עם "כל הכבוד" להסכם אוסלו

הטענה שלך אפילו לא מתחילה לגרד את פני השטח. אכן מצב ביש, ונשאלת השאלה אם לא נתגעגע למצב הביש הזה, משום שלראש הממשלה הנוכחי שלנו אין שום תוכנית שום יכולת להתמודד עם המצב ולא צל של מושג מה הלאה. יאמר לזכותו שלפחות הוא מבין שאין שום פתרון. ועד כמה שאני מתעבת את הפלשתינאים ומייחלת לראות אותם מתים בהמוניהם אין מנוס מפתרון מדיני. כי כמו שהמצב עכשיו יש לעשות הכל על מנת להרגיע את השטח, לפנות התנחלויות בהקדם אפשרי, ולהגיע להסדר כל שהוא עם הפלשתינאים ימח שמם. למרות התיעוב ושאט הנפש שאני חשה כלפיי העם הפלשתינאי והשלום היחידי שאני רוצה איתם הוא שלום ולא להתראות. חבל לי על חיי החיילים שלנו, וחבל לי על חיי האזרחים שלנו ונכון שגם לאחר ההסדר הטרור ימשיך, אבל המדינה שלנו היא מדינת ביש, אז צריך להיות מציאותי ולחיות עם הביש כי הביש הזה עלול להתפתח עם הזמן לאסון חסר תקדים. לסיכום אני מעדיפה את הביש של השמאל על הביש של הימין

s.r.

New member
שרון- מפיל אותנו למדרון...

לא שלום ל א בטחון - אלא חדלון, א ס ו ן !!!

s.r.

New member
יואל1 - זוכר, בינואר 2001...שרון

הבטיח שלום ובטחון, כשהמצב במדינה-בשטח היה ידוע לכל !!! ה ב ט י ח והאמנו לו, אך מסתבר שהוא רק פוליטיקאי כמו אחרים, המבטיחים ולא מקיימים או לא מסוגלים - וכל זה היה סיסמת בחירות - "הונאת" המצביעים. אין קוסמים ! צריך דיונים ושיתוף פעולה גם עם מדינות האיזור וארה"ב !!! אחרת, נהרוג בהם והם יהרגו בנו ..וחוזר חלילה ללא סוף... אם תלך אחורה, אז לא רק עשר שנים אלא מ א ה שנה, מה יצא מזה ! חייבים להיות ריאליים ולהבין שאין מנוס... וכדי להציל חיי אדם (פיקוח נפש ), חייבים להיכנס לדיונים עם מצריים, ירדן, פלסטינים, סעודיה ו..ארה"ב !

מה יש לך מליברמן,פאנק ../images/Emo35.gif

הוא זה שמפריע לך ? הרי ברור לך-שהצדק בעצם עימו. לא מפריעים-עשרות ההרוגים כצאן לטבח? כברווזים במטווח ??? זוכרת שדיברנו,שאנו בעיניהם כנטע זר כמו הצלבנים.. כבר ברור,כיום,שזה לא עינין של קווים לא ירוקים ולא סגלגלים.. זה-או אנחנו,או הם. מרק.

s.r.

New member
מרקי-נראה לי שאתה עובר לגור

מחר לנוקדים ?!

*pank

New member
קוץ!!!

כל מה שאתה אומר נכון!!! והלוואי אמן שאלוהים ירד מהשמיים ויקח את כל המוסלמים לאיזה חור שחור. אבל אנחנו יודעים שזה לא יקרה. יש רק בעיה אחת. שאנחנו מדינה קטנה חלשה ומסכנה, וגם הצבא שלה לא מי יודע מה, לראייה ערבי אחד טבח 9 חיילים. צה"ל המהולל כבר לא מה שהיה, הערבים (ימח שמם ) השתכללו עם השנים בעוד אנחנו התנוונו עם חלומות מטופשים של שלום. ברור שזה אנחנו או הם אבל מסתבר כשמסתכלים על התמונה הגדולה אז זה בכלל לא אנחנו אנשים חיים פה בשאננות ולא מבינים שהם נמצאים בתוך מחנה ריכוז. אני אישית הייתי מוכנה כבר עכשיו לראות את כל הפלשתינאים מתים הייתי רוקדת ברחובות מרוב אושר. אבל זה רק חלום רטוב זה לא יקרה. בשורה התחתונה זה לא רק אנחנו והפלשתינאים זה אנחנו נגד כל העולם וכל מדינות ערב. שלא נדבר על כך שראש ממשלתנו האמיתי הוא בוש!!! ובל נשכח את מאי ההולך וקרב, אני כבר לא יודעת אם אני מגזימה בראיית השחורות שלי או שאני מציירת תמונה אופטימית מדיי. אבל קוץ אם יש לך פתרון כולי אוזן!!!

הפתרון פשוט-קביעת "מחירון"..../images/Emo4.gif

היחס צ"ל.. 1/20. משמעו,שאנחנו לא חסים יותר על חיי אזרחים. בדיוק-כפי שהם נוהגים. כנגד כל פיגוע משלהם-רב קומתי אחד פחות בעזה. עשרים הרוגים שלהם מול הרוג שלנו.. שבועיים,ונגמרה המלחמה מבטיח לך. אין פתרון אחר,זולת ה"מחירון". ותחשבי על זה. מרק.

ליברמן באמת חסר!!!

הפוליטקאי היחידי שאומר את מה שאנחנו מחזיקים בבטן זה לא אחר מאשר השר אביגדור ליברמן. הערבים מבינים רק כוח וצריך להשיב להם בדיוק כך ולא להתחנחן ולהתייפייף, חבל שליברמן לא מחזיק מאחוריו מספר גדול יותר של מנדטים, בעצם חבל שוא עדיין לא ראש הממשלה, אבל אל דאגה הוא יהיה!!!

ליברמן באמת חסר!!!

הפוליטקאי היחידי שאומר את מה שאנחנו מחזיקים בבטן זה לא אחר מאשר השר אביגדור ליברמן. הערבים מבינים רק כוח וצריך להשיב להם בדיוק כך ולא להתחנחן ולהתייפייף, חבל שליברמן לא מחזיק מאחוריו מספר גדול יותר של מנדטים, בעצם חבל שוא עדיין לא ראש הממשלה, אבל אל דאגה הוא יהיה!!!

למעלה