רק להיום

רק להיום

חברות "יש רק דרישה אחת לחברות, והיא הרצון העז להפסיק להשתמש." טקסט בסיסי, עמוד 9 כולנו מכירים אנשים שיכולים להרוויח מ'מכורים אנונימיים'. אנו פוגשים אנשים רבים בכל שטחי החיים - בני-משפחה, חברים ותיקים, חברים לעבודה - שתוכנית ההחלמה הייתה מאוד עוזרת להם בחייהם. למרבה הצער, לא כל אלה שצריכים אותנו מוצאים את הדרך לחדרים שלנו. אנ-איי היא תוכנית של משיכה ולא של פרסומת. אנו חברים כשאנו אומרים את זה. אנו יכולים להביא את החברים שלנו ואת יקירנו לפגישה, אם אנו רוצים בכך, אבל אנו לא יכולים לכפות עליהם לבחור בדרך-החיים ששחררה אותנו מההתמכרות הפעילה שלנו. חברות ב'מכורים אנונימיים' היא החלטה אישית חשובה. הבחירה להיות חבר נעשית בלבו של כל מכור. בטווח הארוך, חברים שנכפה עליהם להשתתף בפגישות, לא ימשיכו לבוא לחדרים שלנו. רק מכורים שעודם סובלים יוכלו, אם תינתן להם הזדמנות, להחליט אם הם חסרי-אונים מול ההתמכרות שלהם. אנו יכולים לשאת את הבשורה, אבל אנו לא יכולים לשאת את המכור. רק להיום: אני אסיר-תודה על ההחלטה שלי להיות חבר ב'מכורים אנונימיים'.

נורית112

New member
שפת השחרור ../images/Emo204.gif

מתוך "שפת השחרור" רצונו של אלוהים כל יום שאלו את אלוהים מה אלוהים רוצה שנעשה היום; ואז ביקשו מאלוהים שיעזור. בקשה פשוטה, אבל כל כך עמוקה ומרחיקת לכת שהיא יכולה לקחת אותנו לכל מקום שנרצה ללכת אליו. הקשיבו: כל מה שאנו רוצים, כל מה שאנו צריכים, כל התשובות, כל העזרה, כל הטוב, כל האהבה, כל ההחלמה, כל החוכמה, כל הגשמה של משאלות כלולים בבקשה פשוטה זו. כל מה שאנו עוד צריכים לומר זה "תודה". התוכנית הזאת שנועדה בשבילנו איננה תוכנית של חסר. היא תוכנית של מלאות, שמחה, ושפע. לכו לתוכה. ראו בעצמכם. היום, אבקש מאלוהים שיראה לי מה אלוהים רוצה שאעשה ביום הזה, ואז אבקש עזרה שאוכל לעשות זאת. אאמין שזה מספיק כדי להוביל אותי אל תוך האור.

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

החלטה היא רק ההתחלה. כשמישהו מקבל החלטה, הוא בעצם קופץ לתוך זרם חזק שיישא אותו למקומות שכלל לא חלם עליהם בשעה שהחליט.
- פאולו קואלו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבת מנוחה ושלווה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה ארוך של שינה רגועה ומתוקה, על בוקר שלוו ורגוע, על ביקור של חברות, על חברותא ודרך NA, על חגיגות של מנצחים ונפילה של אסימונים, על בריאות פיזית ונפשית, על נחישות והתמדה, יכולת להבחין בין מחלה להחלמה, על פרנסה, זוגיות, בן זוג אוהב, משפחה מפרגנת, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה ועשרים ושישה ימי ניקיון
כל כך אסירת תודה על המקום בו אני נמצאת, פיזית ונפשית. בבית משלי מצד אחד, הפינה שלי, החמימות, היכולת לבחור בכל רגע נתון מה אני הולכת לעשות ולהרגיש, ומאידך על הגדילה שלי בדרך. כבר לא ממש מתעסקת במה שאין וברצונות שלי כפי שהייתי עד לא מזמן. יודעת עמוק בתוכי שכל מה שאני צריכה מגיע בזמן שלו, אין צורך להילחם, רק ליהנות ממה שיש. אוטוטו סדנת צעדים. פגישה נוספת שבה נדבר על צעד אחד. חברותא.. סוגים רבים של אנשים עם מכנה משותף - התמכרות ואהבה לדרך. בינתיים, עוד מכונת כביסה, עוד סידור קטן. שפע של אהבה. מאחלת לעצמי ולכולנו יום של כנות ואומץ, בדרך אל החופש בנשמה. אוהבים

שטול1

New member
שבוע טוב מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו שבוע טוב נקי ,איכותי ופורה אוהבים שטול

למעלה