רק להיום

עליזה 63

New member
רק להיום

28 ביולי סודות ואינטימיות "חששנו שאם אי-פעם נחשוף את עצמנו כפי שאנו לבטח ידחו אותנו. טקסט בסיסי, עמוד 31 רבים מאיתנו משתוקקים למערכת-יחסים בלי הגבלות, שבה נוכל לחשוף את כל הרגשות שלנו. אבל, בו-בזמן, המחשבה על אינטימיות כזו מפחידה אותנו כמעט יותר מכל מצב אחר בחיים. אם נבחן מה שמפחיד אותנו נמצא, כי אנו מנסים להסתיר היבט של האישיות שלנו, שאנו מתביישים בו, היבט שלפעמים אנו חוששים להודות בו גם בפני עצמנו, אנו לא רוצים שאחרים ידעו על הפחדים האישיים שלנו, על הכאב, על הצרכים שלנו. לכן, אנו פשוט לא חושפים את הדברים האלה. אנו יכולים לחשוב שאם אף אחד לא יידע שום דבר על החסרונות שלנו, החסרונות האלה יפסיקו להתקיים. וזו הנקודה שבה מערכת היחסים שלנו נפסקת. כל מי שנכנס לחיינו לא יורשה לעבור את הנקודה שבה מתחילים הסודות שלנו. על-מנת לקיים מערכת יחסים אינטימית, חשוב שנכיר בחסרונות שלנו ונשלים איתם. כשאנו עושים את זה, אנו הורסים את מבצר ההכחשה הבנוי על הדברים החבויים האלה. וכך אנו מסוגלים לבנות יחסים של ממש עם אחרים. רק להיום: יש לי הזדמנויות לגלות את האני האמיתי שלי. אנצל את ההזדמנויות האלה ואתקרב יותר לאלה שאני אוהב

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אם אתה לא יכול להיפטר מהשלד בארון שלך; כדאי שתלמד אותו לרקוד.
- ג'ורג' ברנרד שו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב לכולנו../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על לילה ענוג ובוקר רגוע. על בריאות פיזית ונפשית, על בן זוג מקבל ואוהב. על חברותא ודרך אן איי, על משפחה תומכת ומפרגנת. על האומץ והיכולת לבחור בעצמי, על חופש מהתמכרות פעילה על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ושנים עשר ימי ניקיון
מאחלת לעצמי ולכולנו יום של תובנות, סבלנות וסובלנות ובעיקר חופש ואהבת חינם. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! שוב בוקר לאחר ליל נדודים הרבה מחשבות ודאגות בשורות לא טובות, מנסה לחשוב חיובי וזה לא קל נמצאת הרבה בבית חולים עם אמא שלי מעבר לזה גם מתפקדת בעבודה ימים קשים עם המון דאגות ולחץ הרבה פחד, מחר אמא שלי עוברת בדיקה קשה שבה יראו באיזו דרך לטפל בה ואם אפשר. מרימה תפילה להחלמתה ושהכל יסתדר בעזרת השם. תודה רבה לכל החברים על התמיכה והעידוד, אני זקוקה לזה.

../images/Emo24.gifאוהבים אותך וזקוקים לך נונה../images/Emo24.gif

מצטרפת ב-אמן לתפילתך, ומאחלת רפואה שלמה ואת כל הטוב שבעולם. אוהבים

skyline10

New member
לאלין ביטון

יש בך משהו מרגיע וטוב,, אני קורא הרבה את מה שאת רושמת וחושבת,, מעניין מאוד והאמת יש הרבה מה לילמוד מימך,,

skyline10

New member
תודה לך אלין

ברור שגם אני אוהב ומרגיש [ רוצה להרגיש] ותודה לך על התשובה המחזקת והכי חשוב רגישה,, אני מותש אחרי יום טיפולי אבל שמח בחלקי,, זה כייף לדעת שאוהבים אותי ללא שום אינטרס וכייף להחזיר בחזרה,, אז אלין שיהיה לך ערב מהנה ובונה. אוהב מכל

skyline אני תמיד פה בשביל נשמה טובה../images/Emo24.gif

אם תרצה תוכל גם להתכתב איתי במסרים האישיים. אשמח לייעץ להקשיב מהנשמה ולנסות לעזור ככל יכולתי. בדרך שלנו זה היופי שהחברות שלנו היא ללא שום אינטרס. נקיה וטהורה ואמיתית לחלוטין. איפה עוד תמצא כמונו איפה???

skyline10

New member
../images/Emo24.gifתודה לבוחרת

חשבתי שאת כועסת אלי.. תסביך מולד למכורים.. ערב טוב לכולם.

skyline10

New member
../images/Emo24.gifתודה לבוחרת

חשבתי שאת כועסת אלי.. תסביך מולד למכורים.. ערב טוב לכולם.

למעלה