../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב ואסירות תודה../images/Emo42.gif
אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על משפחה ע-נ-ק-י-ת של מכורים ותחושת שייכות וביחד, על יכולת להרגיש ולהתרגש, להקשיב ולהתחבר, לאהוב ולהיות נאהבת, להבין ולהיות מובנת, לשחרר ולהשתחרר, לנוח, להתרוצץ, להתפעל ולחבק. אני אסירת תודה על הגאווה להיות מכורה, על חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. אסירת תודה לכל מי שטרח ולקח חלק בהקמת הכנס
רק להיום - עשרה חודשים ושנים עשר ימי ניקיון
מאיפה מתחילים לתרגם את כל מה שיש בלב ובראש למילים? ים של אנשים מכל הצבעים, הגילאים, הסוגים, מכל קצוות הארץ, כשמכנה משותף אחד לכולם - התמכרות. עד לא מזמן היו לי בלגנים בראש בקשר למושג הזה, הסטיגמה השגויה הזו שכל מכור הוא בהכרח נרקומן, וכל נרקומן הוא בהכרח שלילי איכשהו.. היום יותר מתמיד אני מבינה ויודעת כמה שגויה המחשבה הזו. אחלה כנס חוויתי, ובעקבותיו עוד מסקנות, ככה על הדרך
אהבתי להיפגש עם האנשים מאוחרי השמות, לראות אנשים כמוני, חלק מבולבל חלק נחוש, חלק מהסס חלק בטוח.. הכל יש בNA... ובעיקר ים של חיבוקים ואהבה ובעצם.. זה מה שחשוב לא? זה בדיוק המקום של חסכים שרובנו גדלנו עליו והנה אנחנו מקבלים בשפע ובלי להתאמץ בכלל. קצת קשה לחזור לשגרה, מה גם שלעת עתה הכל עדיין לא ברור כי אני בחופש. סיימתי עם מרכז יום, ואוטוטו נוסעת לעשרה ימים של מנוחה וריפוי אז בינתיים אני פה בלי סדר יום כמו שהיה. כמו שבת ארוכה כזו וחופש גדול של בחירה מה לעשות. אני שוב מודה בליבי ובכתב לכל מי שטרח בכדי להעלות את הכנס הזה, מודה לכל הדוברים שהקדישו מזמנם, ניסיונם וכוחם, ומאחלת לכולנו שנזכה לשנה הבאה. עד אז, שיהיה לנו שבוע של איכות בהחלמה, שתהיה לנו שנה מתודה כדבש, שבכל יום נעשה עוד צעד בדרך אל עצמנו, אל החופש. אוהבתותכם המון