>>>>>>>>>>ואז......היא לחשה...
"איזה חמוד אתה. יאללה מתאים." התיישבתי על הכורסא בקצה, אורנה נשארה לשכב ושמה את רגליה על ברכיי. היא, אגב, לבשה מכנס שלושת רבעי אדום צמוד. התחלתי לסחוט בשתי ידיי את שרירי שוקיה שהיו חשופים ולעסות אותם לכיוון כפות רגליה, בצורה איטית ומרגיעה. התחלתי לחלוץ את הנעל הימנית מצפה לבדוק מה תגובתה, הסתכלתי עליה, פניה היו מרוכזות ורציניות, היא גם הבינה שאנחנו משחקים באש אך היא לא אמרה דבר. חלצתי את שתי נעליה והתחלתי לעסות את כפות רגליה, סוחט את כל העצמות העדינות, את כריות כפות הרגליים ואת האצבעות. ממש פירקתי אותם… אורנה התחילה להיות חסרת מנוחה, שוב החלה להניע את אצבעות רגליה, לבלוע רוק ולפלוט אנחות (ספק מיניות ספק של מסאז´ טוב). "אהה… יופי… בדיוק שם…" חזרתי לשוקיים אך הפעם כתחנת מעבר בדרכי לירכיים. כשהגעתי לירכיים קיבעתי את מבטי אל פניה. הפעם אני זה שחדרתי במבטי לתוך עיניה, לתוך מוחה, הסתכלנו אחד על השני בלי לומר מילה בעוד אני מעסה את ירכיה, מעל הברכיים, מלמעלה, מלמטה… התקדמתי מעלה לכיוון המפשעה, מעסה את הירכיים הפנימיות. "מה אתה עושה ? " שאלה אורנה (בטון שליו ורגוע, יש לציין) "כלום, נתפסו לך השרירים ואני משחרר לך אותם" תחמן שכמוני. אורנה עצמה עיניים ואני קיבלתי אור ירוק להמשך הטיפול "הרפואי". ידיי התקרבו מאד אל מפשעתה והרגשתי שהיא מכווצת את שריריה ומניעה קלות את האגן, "יריב, אנחנו מגזימים" אמרה בקול רוטט אך ממש לא משכנע. (עיניה נשארו עצומות) המשכתי בעיסוי והיא החלה להניע את אגנה מעלה מטה. הבנתי שהיא רוצה שאמשיך. החלטתי שאני אכין אותה עוד קצת לפני שאכבוש את גבעת האהבה שלה ואקטוף את הפרח (גם פחדתי שהיא תתעשת פתאום ותכניס לי איזה סתירה – לא שהייתי יותר אשם ממנה אבל אתם יודעים, נשים) ולכן עברתי ללטף ולעסות את האגן משני צידיו, העיסוי הפך לליטופים חושניים, והגעתי אל הבטן, הכנסתי יד מתחת לחולצתה מלטף ומרים מעט את החולצה… איזה בטן יפהפייה… "הדלת נעולה ? " שאלה אורנה, בעיניים עדיין עצומות "כן נעלתי אותה מקודם" עניתי ממשיך בעיסוקיי "אהה , אתה זממת את כל זה, מה ? " עדיין בעיניים עצומות. "לא, בחיי שלא, אף פעם לא ראיתי בך יותר מאשר החברה של ורדה, וגם הפרשי הגיל…" עניתי בזמן שהגעתי אל החזייה ורפרפתי מסביב הפטמות. "ועכשיו ? " שאלה אורנה "אני מוכן לתת הכל בשביל לעשות אהבה איתך" עניתי ועצרתי את עיסוקיי, מצפה לגזר הדין כ ן או ל א . אורנה פתחה עיניים באיטיות ושוב מבטינו הצטלבו. "אז בוא אליי, יריבוש" אמרה אורנה ומשכה אותי מחולצתי (מאזור החזה) באסרטיביות שגבלה באלימות, היא נשארה לשכב, מקרבת את פניי לפניה, שפתיי לשפתותיה… איזה נשיקה מתוקה וטעימה התנשקנו, אורנה חדרה ראשונה עם הלשון ואני מיד הצטרפתי, הנשיקה הפכה סוערת ומשתוללת. אני נשכבתי כולי מעליה, חיבקתי אותה, התנתקתי מהנשיקה והתחלתי מנשק את כל פניה בנישוקים עדינים ומדגדגים, ירדתי לכיוון הצוואר בנשיקות וליקוקים עדינים בעוד ידיי מלטפות את שער ראשה (קארה קופצני כזה) ומעסות את הקרקפת. הסכנה שמישהו יבוא פתאום, ריחפה באוויר ומילאה את כל החדר וחדרה לנו לתוך הבטן והגבירה את הריגוש… לא עצרנו באדום… לפתע התרוממתי, התיישבתי, משכתי אותה והושבתי אותה על ברכיי עם הפנים אליי ורגליה חובקות אותי. התנשקנו שוב (צרפתית, כמובן) וידיי מלטפות את כל גבה, מתחת לחולצתה, בעוצמה ובהשתוללות שגרמה לאורנה צמרמורת, היא חיבקה אותי כל הזמן ואחזה בצווארי ובראשי. אורנה התחילה לשפשף את מפשעתה כנגד רגליי. "אני רוצה אותך" אמרה לי לתוך האוזן. מיד שלפתי את חולצתה מעל ראשה, נישקתי את גופה וניסיתי לשחרר את חזייתה, מרוב התרגשות הסתבכתי ורציתי לקרוע אותה עם השיניים אך מזל שאורנה נחלצה לעזרתי ושלפה אותה בשניות, השדיים שלה היו מה זה חמודים ומיד ניגשתי לנשק ולמצוץ אותם. הדבר גירה מאד את אורנה והיא החלה להיאנח: "אההה…כןןןן… מתוק שלי…" אורנה סימנה לי להוריד את החולצה שלי ואף עזרה לי לשלוף אותה מעל ראשי. התחלתי להוריד את גבה לאחור כששני ידיי משמשים תמיכה וכך יכולתי לנשק לה את הבטן, ממש אכלתי אותה עם כפית במשך דקה תמימה. לאחר מכן הנחתי אותה שוב על הכורסא הזוגית בשכיבה, משכתי אותה מרגליה עד שאגנה היה על המעקה של קצה הכורסא (שעליו אמורים להשעין את היד), רגליה היו מחוץ לכורסא שמוטות מטה, פסוקות מעט, גופה שקוע בכורסא ואגנה מוגבה מאד. אני עמדתי בין רגליה והתחלתי לפרום את כפתורי המכנס שלה. הגענו לנקודה שבה לא יכולנו לעצור למרות שידענו שכל רגע יכול לדפוק בדלת אחד מבני הבית ואפילו לא הכנו תירוץ למה לקח לנו כ"כ הרבה זמן לפתוח את הדלת (עד שנתלבש) לאחר שהמכנס היה פתוח שלפתי את המכנס מרגליה כלפי מעלה, זרקתי אותו ליד חולצתה. היא נותרה בתחתונים בלבד שלא הסתירו יותר מדי, הם היו קצת שקופות. התחלתי ללטף את הגבעה, מעלה מטה ובסיבובים, מפעיל מעט לחץ לחיכוך, אורנה השתוללה עם האגן. המשכתי עוד ועוד אך לא רציתי שאורנה כבר תיגמור. עוד רגע את תירדמי..שנייה....>>>>>>>חחחחחחח