רק לגיחה קטנה.....

m i c h a l i

New member
רק לגיחה קטנה.....

לפני שניפרד בטרם יום ירד דברים רבים יאמרו ביננו אלף מילים אלף צלילים עד הלילה נדמה שכבר קרה נדמה שכבר היה נדמה שכבר נאמרו ביננו כל המילים כל הצלילים לילה לילה מה שהיה מה שהיה שהיה ביננו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו כל המילים כל הצלילים לילה לילה הלילה, הלילה יהיה זה הלילה נאמר דברים שלא אמרנו מעולם הלילה הלילה יהיה זה הלילה שבו נאמר ללא מילים ללא צלילים נאמר דברים של אהבה מה שהיה...

מפה..........אליך

מצאתי.....

בין כל הניירות הישנים מצאתי מכתב שכתבתי מכתב כשאהבתי אותך פתאום עכשיו אחרי שמונה שנים מצאתי מכתב ששכחתי מכתב שלא שלחתי אז לך אני קורא את המכתב ומגלה שעיניי מצטעפות ולבי מתמלא געגועים אני קורא אותו ומתברר שיכולתי גם אותו היום לשגר בלי שינויים בלי שינויים........ בין כל הקבלות והפתקים גיליתי עדות שמסרתי עדות שהסתרתי ממך שלושה דפים צפופים עוד מחכים לשמוע תשובה מאוחרת תשובה שעוד נשארת אצלך...... אני קורא את המכתב ומגלה שעיניי מצטעפות ולבי מתמלא געגועים אני קורא אותו עכשיו ומתפלא שיכולתי גם היום אותו לשגר בלי שינויים בלי שינויים ..... היו היה מכתב ואל כותבו הוא שר מכתב ישן שלא נפתח הוא כמו חלום שלא נפתר.... <בועז שרעבי>

מרי-לו

New member
איש עם צ´לו

האיש שאולי אהב אותי ואולי מפחד לטבוע נצמד אל הסכר היחידי ומחזיק בו בכל הכוח אתה מבין הוא צלל שם מוגן ושקט לא שמע מה רוצים ממנו אבל אני תפסתי לו חזק בז´קט וכמעט שטבענו שנינו עכשיו הוא יושב על גבעת החצץ מתחמם בשמש שלו מכוון אלי ראי מפוצץ למה הפרעתי לו ואנחנו אחים אנחנו הולכים ופוגשים אנשים בלי בית הוא מחבק בכל כך מעט רוך תסתפקי ביש בינתיים איש עם צ´לו תן להישען עליך נגן שאתעטף בשעות כאלה שאין לאן ללכת אנחנו רואים חדשות הערב פוליטיקה אין עבודה מי הבטיח שיש אפשרות אחרת צוחק ותגידי תודה האיש שאולי אהב אותי ואולי מפחד לטבוע נצמד אל הסכר היחידי ומחזיק בו בכל הכוח איש עם צ´לו תן להישען עליך נגן שאתעטף בשעות כאלה שאין לי לאן ללכת (ריטה)

מרי-לו

New member
ועכשיו כשנרגעתי מהתחרות שם...

לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת, לתת... לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך, מכל מבט אתה נזהר, אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות את כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות בריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר עוד להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל... לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב עוד תלמד לתת, לתת... (בועז שרעבי) זה מה שאני שומעת עכשיו...

מרי-לו

New member
מכירה את זה?

כשאתה חיוור מצער מתחפר בשתיקתך תן לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות איתך לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה, כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך יש בי כוח, יש בי כוח אל תחוס עלי אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי כשאתה עייף עד מוות לא נרדם בחשיכה בשעה שסיוטך מרדפים חלומותיף אשאר איתך על ידך, נודדת בין שנתך לקיצתך המילים שלך שבירות הן וכפות ידי קטנות הן אך הן לצידך כשאראה, או כשתאמר לי חרש, חרישי כי מתיך מתקבצים גם אני ארכין ראשי לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך... (חוה אלברשטיין) תודה
מותר לתת לך מחמאה? השירים שלך (אלו שאת כותבת)... נוגעים כ"כ, יפים כ"כ...

השמיעי קול......

אהבתיה היא בלבי עכשיו בתוך לבי כמו הרבה צללים כמו הרבה שבילים כמו עשן היא רק שלי עכשיו היא בחובי כנוף הרבה עלים כמי נהר כחולים עכשיו היא כאן אהבתיה אני יודע זאת פתאום אהבתיה פתאום עכשיו פתאום היום כן היא שלי עכשיו כמו השיר עולה היא מתוכי עולה בכל כוחי כמ השיר אני קורא בקול בני האדם ומרחבי אי-שם וכל רוחות הים והגלים שמעו גגות העיר, שמעו כבישים בתים ואנשים, דממות ורעשים שמעו קולי אהבתיה אני יודע זאת פתאום אהבתיה פתאום עכשיו, פתאום היום כן היא שלי עכשיו כמו השיר עולה היא מתוכי עולה בכל כוחי כמו השיר ואת אייך בכלל, אייך אייך איני קורא בשמך אני רק מצפה לתשובתך אם תשמעי אותי ואת שירי המתפרץ כים צועק אל העולם אם תשמעי אהבתיה... השמיעי קול ילדה השמיעי קול, דברי ספרי הכל אמרי הוא כסיל גדול הוא לא ידע הוא לא ידע.... <שלמה ארצי> <> מותר....ותודה ....

השנה...

אני מעניקה את תואר מפרגן השנה...לפנטום !! האיש הזה מדהים... תמיד הוא מוצא את המילה הנכונה לאדם הנכון..

"זה"

זה משהו שלא ניתן להסביר במילים. "זה" משהו שגורם לי לשמוח על כך שאני חבר שלך ואת שלי. כשם שאני חש כך כלפי מרי-לו, פשוט אישה, תמי וכל שאר החברות הטובות שיש לי כאן ושקצרה היריעה מלפרט...

למעלה