רק לברר משהו...‏ ‏

רק לברר משהו...‏ ‏

שלום לכם ותודה רבה רבה לכל הפעילים בפורום הנפלא הזה.‏ בזמן האחרון אני ממש קשור לפורום הזה בכל שניה פנויה אני מתחבר.‏ טוב,‏ רציתי לשאול מה עם שרשור נוכחות של ינואר ‏2011‏ כבר השני לחודשש וחבל על הזמן.‏ אפילו שאני עמוק עמוק בארון ‏‏{מתחת לקולב של החולצה המגוהצת‏} אבל סתם להזדהות עם החברה הנפלאים כאן.‏ אז ילה מחכה לשרשור.‏ עוד שאלה :‏ אם יש לי נטייה מינית לצעירים כפי שאתם יודעים אך לא התנסיתי משהו רציני אני עדיין מתחיל.‏ והציעו לי עבודה תורנית במקום עם ילדים ונערים כאילו להדריך שם מה אתם אומרים ? לא לנסות כלל שמא יקרה משהו ? או לנסות ? תודה רבה...‏ ‏

הכל תלוי בכח הרצון שלך...

אני הייתי מדריך נוער (מגיל 10 עד גיל 18) ושמתי לעצמי גבולות ברורים. היה לי רצון עז להצליח בתפקידי כמדריך מד רצון עוד יותר חזק לא למעוד. ב"ה הקב"ה נתן כוחות לעמוד בכך. היו לי חברים מהצבא ואחרי הצבא שאיתם בילתי בערבים. עבודה זה לא בילוי וישעתי להפריד בין שני הדברים. אין דבר העומד בפני הרצון אחי, לכן תתעצם תציב לעצמך גבולות וה` יהיה בעזרך להצליח.

אי שליטה היא בעיה שאינה קשורה להומוסקסואליות

מדובר כאן ביחסי מרות כך שאם זה יגלוש לפסים אינטימיים אתה יכול להיות בצרות צרורות. כמו כן כל דבר עם קטין יחשב אונס על פי החוק. מעבר לכך, בהיותך הומו, כדאי לך לחפש עבודה לא במקום תורני ובכך לא תהיה חשוף לפטורין במידה ויגלו יום אחד שאתה הומו.

Nחמן

New member
אנ י מזדהה

עם מצפה לגאולה אבל סבור, שתשובתו של תל אביבי חזקה יותר. גם "מצפה" יסכים לכך.

concealed

New member
השאלה היא רק שליטה עצמית, לא הנטייה שלך.

לדוגמא - אני עצמי נמשך לילדם, ולא רואה שום מניעה לשמש כמורה. הסיבה היא שאני מכיר את עצמי היטב ויודע שאני תמיד בשליטה, שאני מכיר את ההבדל בין אסור ומותר ואת הגבולות המוסריים. אם אתה לא בטוח בכך - אל תיקח את העבודה הזו. ברגע שכן תהיה בטוח (ואם תרצה זה רק עניין של זמן עד שתחזיר את השליטה לחייך. זו דרך שכוללת קבלה עצמית והתנתקות מהסטיגמות החברתיות המרושעות שעשו להן בית בכל מקום בעולם. ההבנה העיקרית הא שאתה הוא השולט בחייך ולא הנטייה שלך ולא מה שאחרים חושבים על הנטייה שלך ועליך) - אז תיקח את העבודה בלב שלם ובידיעה שיש בידך רק לתרום לאותם ילדים ונערים.

למעלה