רק לבעלי ראש פתוח...

drusilla

New member
רק לבעלי ראש פתוח...

כבר הרבה זמן שאני מענה את עצמי בשאלה די פשוטה: יכול להיות קוטל??? כאילו Slayer ממין זכר??? כי אני פשוט חושב על זה הרבה בזמן האחרון ולא אמרתי על זה כלום כי אין ממש הוכחות לזה בפרקים. אבל יש פרק בעונה הרביעית שבאפי וריילי עם שאר חיילי היוזמה יוצאים לצוד את שד ה"פולגרה" ובאפי מדבר לריילי והוא אומר : "well,I´m no slayer" יכול להיות?????

Randy Giles

New member
וואללה, חומר למחשבה!

אתה יודע אף פעם לא חשבתי על זה, וזה מאוד מעניין!! לא נראה לי שיכול להיות כי הסדרה בנויה על נערות שהם קוטלות אבל זה באמת מעניין לחשוב למה ג´וס לא לקח בן כמו "בילי, קוטל הערפדים" או משהו ...חח.. נראה לי שג´וס הוא פמיניסט דגול והוא רצה להראות שבנות יכולות להיות גיבורות על:)) והאמת, כשחושבים על זה, עדיף בנות.מה לא יותר סקסי מבת שנלחמת בשדים?!:))

14מתן

New member
יש לי תשובה בשבילכם !

In every generation there is a Chosen One. She alone will stand against the vampires, the demons and the forces of darkness. She is the Slayer. זה מהפתיח של העונה הראשונה...

Wicked Wicca

New member
גם אני חשבתי על זה...

לא הייתה לי תשובה עד עכשיו, כשקראתי את ההודעה של מתן... תודה מתן!

ד י י ז י

New member
ג´וס אמר..

שהוא יצר את באפי כי נמאס לו שתמיד הנערה הבלונדינית הקטנה בורחת בכל הסרטי אימה, הוא רצה לראות אותה נחלמת. אז אם זה עוזר לשאלה.

ANGEL N

New member
אם כבר בשמות עסקינן אז...

למה קוראים לבאפי באפי? בטוח יש איזה הסבר לשם שלה

רינת4

New member
לגעתי "באפי" זה שם סימלי.

להיות באפ של משהו, באנגלית זה להיות מכור למשהו- לאהוב משהו מאוד. אז באפי-כל חייה הם חיי קטילה. למעשה,החיים שלה סובבים סביב הקטילה-זה מה שהיא עושה,והיא אפילו אוהבת את זה. אז לכן קראו לה באפי. לא...?

ד י י ז י

New member
אף פעם לא הבנתי את משמעות השם...

בפרק אנג´ל, כשזאנדר רואה את אנג´ל לראשונה הוא אומר he´s buff, he is a very atractive man. how came that never came up?" (חתכתי את הקטע של ווילו בפנים..) ובעונה השלישית בפרק כלשהו לקראת הסוף ווילו אומרת משהו בסגנון aren´t you suppust to be stong like a buff.. buff-buff" אז what´s up with that? ואם כבר שמות, משהו יודע מה הקטע של ג´וס ושמות מוזרים לכוכבים?

Schnickelfritz

New member
לפי מילון אוקספורד:

1. צהוב-חום. 2. חסיד נלהב, מומחה. 3. להבריק בעור. כן, כן- I´m that bored

ANGEL N

New member
רינת, הסבר מעניין לשם של באפי...

השאל היא מה למה גו´ס התכוון באמת. קשה לי להאמיןם זה סתם שם!

רינת4

New member
מה ז"א "סתם שם"?

נראה לי שלפי ההסבר שלי, זה מוכיח שזה לא סתם שם. עובדה-מה אחת האפשרויות במילון? חסיד נלהב, מומחה שזה למעשה מה שאני אומרת? האם באפי איננה המומחית האולטימטיבית לערפדים? האם היא לא בצורה מסויימת חסידה נלהבת שלהם? עובדה שאפילו יש לה משיכה אליהם... לדעתי ההסבר שלי הוא הכי הגיוני ששמעתי עד עכשיו, לא....?

drusilla

New member
תודה (ספויילר שביעית)

לכל מי שניסה להסביר אבל... ספויילר בעונה השביעית אומרים שהמנהל ווד הוא אולי קוטל... סוף ספויילר אז פשוט נחכה ונראה

חומר למחשבה-

אבל בעונה ה1 זה מדבר על באפי ולא על הקוטלת בכלל... וחוץ מזה קוטלת זה לא אדם זה כוח זה הכול זה לא אנושי בערך- תסתכל שהרי כל הקוטלות הם בעצם גלגול של הראשונה לא?! אולי יש קוטלים? באחד הגילגולים??? יכול להיות לא?! בעיני כן למרות שאני לא רוצה שיהיו (GO GIRLZ) ובעיקרון ג´וס באמת אמר שהוא רצה ליצור סדרה שהבלונדינית לא בורחת אלא בורחים ממנה...:)

14מתן

New member
../images/Emo58.gif 7 מעלי לפרקים שלא שודרו!

למה לא כתבת שזה לפרק שעוד לא שודר ?!?!??!?!?

melatonin

New member
אם היית מסתכלת יותר טוב

היית רואה שהכוונה לא להודעה שלך

melatonin

New member
מסכים ../images/Emo46.gif

למרות שקלטתי מיד והספקתי לקרוא ממש קצת זה עדיין לא בסדר

למעלה