לא ?
ה הכי UV New member 15/12/02 #1 רק לבדוק תגידו, איך הניק הזה ? מבינים את המשמעות שלו ? כדאי ???? יש סיכוי לאדומות ???????
ש שולינקה 27 New member 15/12/02 #6 ה===חיובי,, לא בטוח ש,, יבינו,, קח בחשבון שאורלי וינרמן לא תבקר בפרטי שלך,,,
ה הכי UV New member 15/12/02 #9 נשרוד גם בלעדיה למעשה, לא אני אשתמש בניק הזה, אלא מישהו שביקש שאחשוב בשבילו על משהו מעניין. אם תראו אותו בצ´ט בימים הקרובים, מיסרו לו ד"ש. <זה כדאי !>
נשרוד גם בלעדיה למעשה, לא אני אשתמש בניק הזה, אלא מישהו שביקש שאחשוב בשבילו על משהו מעניין. אם תראו אותו בצ´ט בימים הקרובים, מיסרו לו ד"ש. <זה כדאי !>
ה הכי UV New member 15/12/02 #15 לא החליף ניק ולא נקניק חדל בלבל, זה למישהו חדש-דנדש. מקווה שיאהב ועוד יותר - שישאר.
ה הדרדסית הנשית New member 15/12/02 #16 מכיר את השיר... שלום אדון ינשוף חכה ואל תעוף רוצים סיפור סיפור אתם רוצים?... חכה ואל תעוף ספר לנו סיפור.... מי זוכר את התוכנית הזו חחחחח
מכיר את השיר... שלום אדון ינשוף חכה ואל תעוף רוצים סיפור סיפור אתם רוצים?... חכה ואל תעוף ספר לנו סיפור.... מי זוכר את התוכנית הזו חחחחח
ה הכי UV New member 15/12/02 #19 בחיי שלא !!!!!!! בחייאת רבקום, בנות - תתאפקנה !!! הוא יבוא הוא יבוא הוא יבוא.... בדיוק הודעתי לו על הניק ונראה לי שדווקא התחבר אליו. חכו לו יום יומיים, הוא יבוא... הכל במסגרת המאמץ להביא לפורום אנשים איכותיים ומעניינים. סמכו עלי.
בחיי שלא !!!!!!! בחייאת רבקום, בנות - תתאפקנה !!! הוא יבוא הוא יבוא הוא יבוא.... בדיוק הודעתי לו על הניק ונראה לי שדווקא התחבר אליו. חכו לו יום יומיים, הוא יבוא... הכל במסגרת המאמץ להביא לפורום אנשים איכותיים ומעניינים. סמכו עלי.
Y yafit75 New member 15/12/02 #21 מרשים לי לעשות בדיקה?????. אתה זה הוא,,, ששלח לי את זה על הבוקר????????.
ק קרן קיימת New member 15/12/02 #23 דיייייי, רדו מהבחור לא קלטתן שהוא עוד לא הגיע, איפה האיפוק והסבלנות שלנו בנות ? עוד תוציאו לנו שם רע.....
דיייייי, רדו מהבחור לא קלטתן שהוא עוד לא הגיע, איפה האיפוק והסבלנות שלנו בנות ? עוד תוציאו לנו שם רע.....