רק לא אינג´ל!

לiלה

New member
רק לא אינג´ל!

לדעתי, אינג´ל ממש מגעיל! תמיד היה, בכל מצב (בטוב או ברע). גם השחקן הוא דפוק - ראיתי בראיונות והוא סתם מחפש פרסום ומתנהג באופן ממש צבוע.
אני יודעת שיש אנשים שאוהבים אותו ואני מקווה שלא פגעתי!

max2k

New member
סליחה?

את אומרת "גם השחקן הוא דפוק" ובסוף אומרת שאת מקווה שלא פגעת? ועוד אומרת שהוא צבוע? את באת לעשות רוח או שסתם יש לך פיצול אישיות?

לiלה

New member
התכוונתי....

התכוונתי לזה שאני לא רוצה לפגוע במישהו שאוהב את אינג´ל - כי לכל אחד יש את האהבות המוזרות שלו ואני יודעת שלפעמים הרבה אנשים חושבים אחרת ממך וזה יכול להעליב. אז אני מקווה שלא העלבתי אף אחד (חוץ מאת אינג´ל עצמו) כי זאת באמת לא הייתה הכוונה.

ד י י ז י

New member
רגע , את מדברת על דיוויד בוריאנז

או על אנג´ל הדמות , כי את צריכה להחליט..

לiלה

New member
אני מדברת על....

שניהם. שניהם דפוקים (לדעתי) אבל ההבדל הוא שדיויד גם צבוע ומגעלי ואינג´ל, אותו אני שונאת בלי סיבה.

max2k

New member
דיי

יש כזה דבר חוק העלבת דמויות אז דיי לקרוא לו סתום, קלטנו שאת לא אוהבת אותו.

14מתן

New member
גם אני לא אוהב אותו כל כך...

כל הזמ הוא אומר: "באפי" *בקול של איזה ילד מוכה שדרסה אותו משאית* אם חושבים על זה הוא דון בגירסה גברית היא והוא אותו הדבר, כל דקה : "באפיייייייייייי" זה לא מפר את חוק העלבת הדמויות כי אם אתה מנמק מותר להגיד וחוץ מזה רק ציינתי עובדות...

Lizz

New member
לא שמעניין אותי להצטרף לוויכוח

אבל למה מותר פה לדבר ככה על ריילי אבל לא על אנג´ל?....

B a n j o

New member
בגלל

שאצל ריילי זה לגיטימי, וזה אפילו מנדטורי מחברי הפורום... למרות שאני מסכים וכבר אמרתי שאנג´ל די WUSS בסידרה שלו.

The Flash

New member
ממש לא!

איינג´ל עבר מלא והוא בגלל זה מתנהג באופן כ\זה כי הוא מפחד להתקרב ולהפוך למפלצת ואיינג´ל הוא ההפך הכככככככיייי גמור מWUSS, הוא CHAMPION! נראה אותך בא אליו ואומר לו שהוא WUSS הוא קורע כל אחד בלי אפילו להשתנות לפני ערפד(שכידוע נותנות לו יותר כוח) וחוץ מזה הסדרה שלו זה ה-------סדרה! כאילו הוא ובאפי נכון לעכשיו(עונות 6-7 באפי, עונה 3-4 איינג´ל) בתחרות ענקית! כי עונה 3 של איינג´ל היא העונה הכי טובה בכל עונה שבכל סדרה שהייתה אי פעם! אבל באפי זה באפי והעונה בבאפי הייתה ממש טובה, ממש ממש טובה! אז אני לא יודע אני מתלבט את איינג´ל של עונה ראשונה וחצי ראשון של שהנייה לא אהבתי אבל על אנג´לוס ואיינג´ל החדש אני מת!

The Flash

New member
והרשי לי להגיד....

שמי שאם את צוחקת מזה את מבינה בבאפי כלום! מי שאוהב באפי חייב להבי את העומק של הדברים ולהסתכל לעומק הזה איינג´ל עבר הרבה יותר ממה שתוכלי לעבור ובגלל שלדעתך הוא מתנהג קצת בבכיניות את מגכחת טוב תגכחי כמה שאת רוצה אבל בבאפיף את לא מבינה

אמממ....

אוקיי, אני אודה שאני לא רואה באפי קבוע, אבל עדיין, כל מה שכתבת נראה לי ממש מגוחך. חוצמזה, לא צריך לקחת הכל באופן כל כך אישי! אניווי, אולי זה יהיה קצת הלם, אבל מותר שגם לי יהיו דעות משל עצמי.

למעלה