רק לאנשים מנוסים

Doly W

New member
רק לאנשים מנוסים

אני אומנם לא מומחה אבל כתבתי כמה לחשים וכולם עבדו בהצלחה מרובה. העלמתי כאב פיזי ועזרתי לילדה לרדת במשקל ועוד כל מיני דברים. יש סיכוי שיש לי כשרון לזה?

RainBird

New member
כנראה שיש. אבל כישרון זה כמעט כלום. יש משמעת עצמית- יכולת לעבור בין מצבי מודעות, הדמיה- חיבור לטבע, למידה של תורות מסויימות. הגיהנום של המידע עוד לפנייך. ברוכה הבאה. ארדן. ../images/Emo142.gif

Doly W

New member
ועוד דבר

אני וחברה שלי רוצות לזמן פיה. כבר יש לנו מטרה, מתנה ואמצעי הגנה, אבל אנחנו לא יודעות אם זה מסוכן ואיך מזמנים. יש לך מושג?

RainBird

New member
פיות- לא מזדמנות טוב. ../images/Emo13.gif ויש זני פיות ממש ממש לא נחמדים. תשאלי את זוהמה סגולה פה. קחי לדוגמא את הלנאן שי- היא נותנת לאדם שהיא תופסת פרץ השראה בזמן שהיא מוצצת את דמו והורגת אותו צעיר. מספרים שייטס היה תחת השפעה של פיה כזו. אם אתן רוצות לחוות פיות ההמלצה שלי זה לצאת ליער- מקום עם אלונים ואלות. להשאיר מנחה ולבלות את הלילה.

Doly W

New member
אז את מי אפשר לזמן?

כי אני שמעתי שגמדים זה גם לא טוב, אבל מה עם פאון? ולפרקון?

RainBird

New member
בדרך כלל זימון נעשה מתוך צורך ולא מתוך גחמה ריקה. גמדים- מסוכנים להחריד. פאון ולפרקון הם tricksters שמומלץ גם להימנע מהם. איך את בכישופי גירוש?

Doly W

New member
עדיין לא יודעת.

אני עדיין ירוקה בתחום הזימונים וגירושים וכל אלה, אבל אני רוצה ללמוד אז אני אוספת מידע עכשיו, אבל משומה חוץ ממך לא מצאתי אף אחד שיכול לעזור לי. אני עכשיו מחפשת כמה שיותר מידע.

RainBird

New member
תראי תחום הגירושים והזימונים מסוכן נקודה. אני ממליץ על למידה של הבסיס בצורה יותר מעמיקה. מה את קוראת על המאגיה?

Doly W

New member
התחלתי ללמוד לפני כמה זמן

באתר וויקה ישראל, אבל אז זה התחיל לעלות הרבה כסף... החלטתי שאם אני לא אצליח ללמוד מספיק מהאינטרנט אני אפנה לאמא שלי חברה שלי (היא מאסטר).

Doly W

New member
לא משנה...

אבל תודה על העזרה. נראה לי שבנתיים אני אדחה את העניין של הזימונים, אבל אני אמשיך לאסוף מידע. תודה!

RainBird

New member
איסוף מידע זה חשוב. בהצלחה. רק מילת אזהרה אחת. אני יודע שאת לא רוצה לשמוע את זה אבל בכל מקרה- כתוב בכרטיס שלך שאת בת 12. אני יודע שאת לא רוצה לשמוע שאת אולי צעירה מידי או פזיזה מידי, אבל אני חושב שאולי כדאי שתמצאי מקורות מידע טובים ולא להסתמך על "מאסטר" שלא ידוע לי על תואר מאגי כזה כלל. רק תזכרי שייתכן שאת זקוקה להבשלה נפשית ורוחנית לפני שאת נכנסת לאמנות המאגיה. ארדן.

Doly W

New member
תודה על האזהרה

על העזרה ועל הכל, ובנוגע לזה של הצעירה - אל תדאג/י (כתוב לך בחתימה שאת מנהל ואמא, אז לא הצלחתי להבין) אני לא אנסה זימונים בשנה הקרובה...

RainBird

New member
אני זכר- כתוב גם בחתימה שלי wisdom is earned- not given ועוד מעט- התיקווה מחשיכה את העין.

Doly W

New member
ועוד דבר אחד אחרון...

קראתי פה מאמר על כישופי אהבה. לפי זה הלחשים שלי לא אמורים לעבוד, כי אני לא מכשפה, ואני לא מבינה הרבה במאגיה... אז איך הם עובדים? וסליחה על זה שאני קרצייה...

PurpleFilth

New member
וואו, זה שרשור בול בשבילי

חבל שלא הגעתי מוקדם יותר. אולי בגלל שהחלטת לא לזמן אותי בסוף =] אני מנחשת שרצית לזמן פיה בשביל לראות איך היא נראית, לא? גמדים הם לא משהו בקטע הזה, מכוערים חבל על הזמן. אלפים נראים טוב, אבל הם לא בדיוק פיות. לכי על noble water-oriented fea, לא יודעת אם יש להם שם בכלל. הם בין היפים, ויחסית פחות מסוכנים. דווקא אין לך מה לדאוג בנוגע לגיל, פיות אוהבות ילדים. זה עלול לבוא לרעתך, אבל את ביקשת. כישופי אהבה: יש הרבה ומהרבה סוגים. עם כל טכניקה מאגית כמעט אפשר לגרום לבנאדם להתאהב בך, כל עוד את מפעילה אותה נכון. זה יכול להתחיל בלשחק ממש עם החוטים שטווים את הגורל, להמשיך בלגרום לאותו בנאדם לראות אותך אחרת, לעשות עיסקאות עם יצורים נחמדים יותר או פחות שיש להם יותר כח משלך, לשתול לו דברים בנשמה שיגרמו לו להתמכר אלייך, ועם קצת כישרון משחק גם טלקינזיס יכול לעבוד. תפעילי מה שקורץ לך. אם יש לך שאלות יותר פרטניות - לכי על זה.

Doly W

New member
וואו

תודה רבה! האמת שלא רציתי לזמן פיה בגלל זה, אבל חפיף. ואם תוכלו לעזור לי עוד קצת זה יהיה מעולה - איך לעזאזל מבטלים לחש? כי מישהו הטיל עליי לחש אהבה ואני ממש רוצה לבטל אותו...

PurpleFilth

New member
אז למה כן?

עוד לא ציינת את הסיבה. תראי, בשביל למצוא תרופה, צריך לדעת מה הרעל. למה את חושבת שהטילו עלייך לחש, ואיזה?

Doly W

New member
כדי...

אני הבנתי מכמה כתבות שכל יצור כלשהו יכול לעזור לי, אבל עדיף נחמדים וכאלה שיותר קל לתקשר איתם, ואני צריכה עזרה בנושא די פרטי, שעדיין קשה לי לדבר עליו... ואני יודעת שהטילו עליי לחש אהבה, כי היא סיפרה לי, ואחרי כמה דקות שהיא הטילה את הכישוף, התחלתי לאהוב את האדם שהיא ניסתה להטיל עליו את הכישוף.

למעלה