רק כמה שאלות...

ביאנה

New member
רק כמה שאלות...

אני יודעת שכבר פירסמתי את ההודעה הזאת, אבל אני חייבת עוד עזרה בעבודת החקר שלי ובסקר הלא יוצלח שלי, ואני חייבת לצבור עוד עונים לסקר, אז בנות תענו, ובנים תשאלו את החברה/אמא/אחות/כל אשה בסביבה... 1. מהו גילך (מעל/מתחת 30) 2. באילו מוצרי איפור את משתמשת? 3. באיזה גיל התחלת להשתמש במוצרי איפור? 4. איזו חברת מוצרי איפור את אוהבת במיוחד? 5. באילו גווני וצבעי איפור את משתמשת? 6. האם את מתאפרת גם ביום יום או רק ליציאות? 7. האם את קוראת את המרכיבים הכתובים על האריזה? 8. האם את בודקת אם המוצר בו את משתמשת נוסה על בע``ח? 9. האם את מרוצה מאיכות האיפור והשפעתו על עורך ומראך? 10. האם את מקפידה לקנות מוצרים מחברה מסויימת או שזה תלוי מגורמים אחרים? תודה רבה

rastotman

New member
נו טוב- אבל אני לא מבטיחה שום דבר

-בכלל אני לא רואה כמה יעיל לפרסם פעמיים באותו מקום- מה בקשר ללהמציא קצת? 1. מתחת לשלושים 2.עיפרון שחור 3. 13 4. אממ.. לא יודעת 5. עיפרון שחור יא שאלון לא אינטראקטיבי! 6. גם וגם 7. אני מעריכה שיש בפנים פחם.. [זה היה לא] 8. לא- אני מישתמשת במה שיש 9. אממ.. לא יודעת- זה נחמד אני מעריכה, אבל זה ניקרא עור החלק ששמים עליו עיפרון שחור? 10. אני אבחר בתלוי בגורמים אחרים. והנה שאלון שמילאה החברה הדימיונית שלי- אממ.. ברקא 1. מתחת 2. צלליות בעיקר 3. 12-14 4. קרוליין 5. ירוק, אדום סגול, חום, נצנצים 6. ביום פחות 7. לא 8. בטח, רק אם זה לא נוסה אני מישתמשת 9. מאוד 10. לא הבנתי, אבל אני תמיד אותו דבר -תעזרו לילדה, זה לא יפה -יש לכם אולי ילדים מתחת לגיל 10? אולי תענו גם על השאלון שלי?

ביאנה

New member
and I want to thank you

for giving me the best day of my life למרות שלא נעזרתי בתשובות של החברה הדימיונית (כי זאת עבודה רצינית... באמת! אבל נעזרתי בתשובות שלך ואשמח אם עוד מישהו יענה לי!!!!!!!

TOOOOOTI

New member
מקווה שזה יעזור

1. מתחת ל-30. 2.אני כמעט ולא משתמשת אבל אם כן אז של פנינה רוזנבלום. 3. 13 4. lancome 5. ורוד, כחול, אפור. 6.מעט מאוד ביום, רק עיפרון לעניים, ליציאות קצת יותר. 7. לא 8. כן 9. לא תמיד 10. זה תלוי בגורמים אחרים

Wednesday

New member
בערך

1. מתחת 2. מסקרה וקונסילק 2. 13 4. no.7 5 6. בעיקר ליציאות 7. לא 8. לא 9. כן 10. לוקחת לאמא- דברים יותר יקרים משאני יכולה להרשות לעצמי והם גם טובים :)

leeloo

New member
סופר פארם/ ניו פארם וכל השאר..

טוב, למרות שאני לא יודעת לשם מה אני עונה, את אומרת שזה חשוב אז אני אעזור לך קצת, למרות שהמומחיות הכי טובות לכך הן המפלצות שעובדות שסופר-פארם שמתאפרות לחושך וחושבות שככה מתאפרים באור... ועוד מנסות לשכנע את אמא שלי לקנות את המוצרים שלהם שבזכותם היא ניראת כמעט כמוהם, איזה קטע זה מזכיר לי שיום אחד הלכתי עם חברה שלי לניו פארם (מקבילה של הסופר פארם אני מניחה) והסתכלתי על העובדות שם ופשוט התחלתי לרדת על כולן שם! ואני יורדת עליהן עוד ועוד ופתאום שמתי לב שיש אחת שעומדת ממש לידי, מסדרת את מוצרי האיפור על המדפים! אמא! איזה מבט היא נתנה לי! טוב שלא הפחידה! ואני וחברה שלי מחכות איזה שעה בתור עד שהקופאית המפגרת תזכר שאנחנו מחכות לשירות ואז ההיא אמרה לה ``תעזרי לשתי החמודות האלה, הן מחכות לך!``, טוב... זה מוזר... אני הרגע ירדתי על ה``קט סופר-פארם`` שלה והיא קראה לי חמודה! יפה יפה... טוב עכשיו לתשובות: 1. מתחת לשלושים 2. מייק אפ, עיפרון עיניים, צללית, אודם 3. 15 4. קרליין 5. בעקרון בגוונים בהירים שמתאימים יל לעור ולעיניים. עפרון כחול בהיר, ירוק בהיר ולעיתים רחוקות, בלילה, בשחור 6. גם וגם 7. במייק אפ, כן 8. כן 9. רוב הזמן,כן 10. כל הזמן אני מחפשת מוצרים יותר טובים, אבל אני בד``כ דובקת באותה חברה שמייצרת מוצרים הכי טובים לעור (נון קומודור, אנטי אלרגי, ללא שומן). ושהיה לך את היום הכי קסום מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים! ( סתם משהו שמישהו תמיד אומר וזה תמיד מצחיק אותי!). לילו

Oi Vey Zmir

New member
.

1 מתחת לשלושים 2 צללית, עפרון עיניים, לפעמים אודם 3 14 4 lancome (ריץ` ביץ` שכמותי) 5 אה..הרבה...חוץ מצהוב וכתום אני חושבת שדיי כיסיתי הכל. זה לא ה``מה`` אלא ה``איך``. כן 6 יש לי גם ביום יציאות. אז נגיד שביציאות (לא לבית ספר. אין לי כוח) 7 כן, אני צמחונית עם אלרגיה מפלצתית לכל האיפור בעולם 8 כן, כן, כן 9 שאלה מוזרה. אם אני מרוצה אני מרוצה. אם לא אני לא משתמשת. אבל הגיוני שהאיפור שאני משתמשת בו נראה בעייני טוב, לא? 10 זה תלוי בגוונים שאני מוצאת (קריזות) וגם במחיר. בבקשה, גם לך.

yulia_tb

New member
רק בשביל עבודת החקר שלך...

1- זה די ברור, לא? 2- שפתון, צללית ועיפרון לעיניים. 3- 13-14 4- זה ממש לא משנה לי.. 5- שפתון- אני מעדיפה זהב וגלוס לשפתיים. צללית- כחולה ועיפרון שחור או כחול לעיניים. 6- יותר ליציאות 7- לא.. 8- לא.. 9- כן, כי בעיקרון אני לא מתאפרת הרבה אז איך נומר, אין לאיפור זמן להרוס לי ת`עור.. 10- אני די הרבה מתייעצת עם חברות או עם אימא (כן.. היא מבינה באיפור), ואני לא מקפידה לקנות מאותה חברה. אני מקווה שעזרתי..

למעלה