אביב ויונתן....
אתם שניכם צודקים. דבר ראשון- להפריד דת ממדינה. עם כל הכבוד לא הרב כדורי ולא הרב עובדיה הם פוליטיקאים, (שימו לב לא אמרתי "לא עסקנים") ולא מתאימים להיות פוליטיקאים, כי הם באים מרקע דתי, וזה ניגוד אינטרסים, כי המאמינים ברב כדורי יצביעו למפלגתו לא בגלל הרעיונות מרחיקי הלכת שלה בנוגע לתרבות וחינוך בא"י, אלא בגלל שהם "מאמינים" ברב כדורי, בצורה דתית בלבד. דבר שני- מפלגת שינוי מבוססת על שנאת חרדים מזרחיים. עד כמה שנורא להגיד את זה, מפלגת שינוי לאורך כל הקמפיין שלה התייחסה לש"ס כאל המפלגה הדתית היחידה בכנסת, ואף-על-פי שגם אני חושבת שש"ס לא צריכה לשבת בכנסת (בגלל-מה שכתבתי למעלה, ובגלל שהם כמו שינוי, חסרי כל מצע פוליטי) אני לא חושבת שצריך לבסס את כל הקמפיין בלעורר שנאה כלפיהם, כי למרות הכל, הם בני עמנו, ויותר מזאת בני אדם, ואין לשנוא בני אדם!!. זוכרים מה כתבתי לגבי תשדיר הבחירות של שינוי, עם הגרף, שהעמודה של ש"ס היתה שחורה. זה לא בשביל משהו, אבל אף מפלגה שמבוססת על שנאה לא אמורה לקבל 15 מנדטים. זה אומר משהו עליינו כחברה. אני חילונית, ויש אנשים המחשיבים אותי "מזרחית" אף-על פי שנולדתי בארץ, ואני נגד שתי המפלגות, בגלל ששתי המפלגות הן בלתי רלוונטיות בעליל. אחת מבוססת על שנאה, השניה על כלום. שתיהן ריקות מתוכן. שתיהן יקבלו תיקים בממשלה. (גם אם """זניחים""" כמו תיק החינוך) ורק אחת לא, זאת שיש להם הכי הרבה לתת ולעשות. מרצ. העם הצביע הצבעת מחאה. חשבתי שזה אמרו להביע מחאה על הפיגועים, הכלכלה הלא יציבה, העוני, הפליטים, המתנחלים, החינוך הכושל. העם הצביע הצבעת מחאה. ובחר להישאר באותו מקום. גם כן מחאה.