רק הערה...,

רק הערה...,

זה לא You are about to be let in on the most highly classified data america owes זה You are about to be let in on the most highly classified data america holds. קפיצה נעימה
-אלעד

Siriusnip

New member
הוא צודק, זה צריך להיות holds../images/Emo15.gif

ותמחוק את ההודעות האלה אחר כך

Master Yoda

New member
../images/Emo46.gifאררר......./images/Emo153.gif

אני לא מסכים, אבל, "קול המון הוא קול שדי". שיניתי את הציטוט בדף הקהילה.

Master Yoda

New member
ואני כמעט בטוח שזה Owes../images/Emo153.gif

שניהם נגמרים בS. ושניהם מתחילים בהברה דומה (HOlds OWes) אז בעצם הדרך הקלה להבדיל היא האם שומעים את הL. ואני בבירור שמוע שהL נעדרת!

Master Yoda

New member
לא ממש../images/Emo153.gif

כמובן שיש אתרים שכתוב בהם את הליריקס של הפתיחה אבל זה לא משהו רישמי. זה איזה אמבה אחד שהחליט שאין לו מה לעשות אז הוא יכתוב את המילים לפי איך שזה נשמע לו.

ברודי

New member
אמבה כמונו?

בכייף, מוכנה לתמוך בך בשביל לדפוק את המערכת אבל מכחישה הכול אם אתה טועה. (אני בצד של המנצחים)

Siriusnip

New member
חחחח, מחלשי הלב../images/Emo15.gif

אלה שלא אף פעם לא יודו שהם טועים

Master Yoda

New member
סליחה?!../images/Emo153.gif

כשאני טועה, אני מודה. תמיד. ואתה יודע את זה. אבל הפעם אני משוכנע שאני לא טועה.

Siriusnip

New member
היי חבר!!, לא דיברתי עליך!!!../images/Emo15.gif

הגבתי על הבדיחה הקודמת של "אני תמיד בצד שצודק"!!! אני לא מדבר עליך!, אתה מודה בדרך כלל

ברודי

New member
אני סתם הסתלבטתי

אבל אם אתה מעדיף לקחת את זה ללב... בכייף למה לא.

זה HOLDS.

הסיבה שה-L קצת חלשה היא בגלל המוזרויות של השפה האנגלית שבה שליש מהמילים מכילות אותיות שנועדו בעיקר לשינוי מבטא. אבל עצה לי אליך: תצפה שוב בהתחלה של הסידרה בווליום לא חלש מידי ותקשיב טוב. אם צריך, אפשר גם להקליט את הקטע הזה ולהקשיב לו כמה פעמים.

bakara15

New member
מצחיק...../images/Emo6.gif

איך שב"שער" של הפורום כתוב OWNES\HOLDS חחחח... לא הקדשתי לזה הרבה מחשבה אבל אם כולם אומרים אז זה כנראה HOLDS ... אבל יכול להיות שכולם טועים... אה ודרך אגב, ראיתי את הפרק שדיברתם עליו, זה עם ה PARKER WAS HERE וזה ענק! אבל איפה לעאזאזל הוא שם ת´צינורית הזאת?!

Master Yoda

New member
אני עדיין נשאר בעמדתי.../images/Emo153.gif

בנוסף לL יש גם את הD. ואתה לא צריך להרצות לי על אנגלית... אני יודע אנגלית מצוין. אני בדקתי את זה שוב ושוב ואני בטוח שזה Owes.

למעלה