רק הערב....

ליגה76

New member
רק הערב....../images/Emo161.gif

כוווווווווווווולם עולים לרגל, עולים לירושלים... הערב נפגשים ב8:30 בשער יפו.
אפשרות לחנות אצלי או בגבעת שאול את הרכב ואז לקחת מוניות / אוטובוסים. יוצאים לטייל בירושלים, לראות מופעים, להנות מאוויר ירושלמי. אז יאללה, לא להיות כבדים להשכיב את הילדים לקחת את ה
ולעלות לרגל. בסוף אתם מוזמנים ל
אצלי - מי שרוצה... שרשרו הגעה עמ"נ שנתארגן בהתאם.

צריך נקודת ציון מדויקת ...

את 10 יא ליגה ... אין כמוך ! ... אני מתכבד להיות העולה לרגל הראשון ... את מי צריך לדחוף ? את הירושלמים ?! חחחח

ליגה76

New member
תיקון

אני לא 10, אני מאהה... טוב, אז תיקונים: כווולם, בלי יוצא מן הכלל, באים ב8:20 לכניסה של ארומה שבטיילת ממילא - טיילת אלרוב. (ארומה שם כשר אז תוכלו לקנות לכם משהו חם לשתות) ב8:30 מתחיל המופע השני!!! אח"כ נצא לטייל בעיר העתיקה, נרד לכותל להתפלל ואז תבואו אלי לקפה, אין לי תנור אז אין עוגה אבל אקנה עוגיות טעימות.... יאללה, לא להיות כבדים. זה מופע מעלף, ומן הסתם ביום האחרון זה יהיה מפוצץ - גם כי זה יהיה היום האחרון וגם כי כולם חוזרים מהחופשות שלהם.

ליגה76

New member
טוף, אז מי בא?

אני מבינה שאתם מעדיפים להצטופף בין מליוני האנשים שיהיו ביום חמישי................

יש לי בעיה להגיע לירושלים עם כל הילדים...

מנחם שלי לא סוחב את העליות של י-ם

ליגה76

New member
אפשר לעלות לי-ם

ברכב, רק לא כדאי להסתובב בתוך העיר עם האוטו... לכן כתבתי שנחנה אותו בגבעת שאול/ אצלי/ ליד ביהמש"פ ונצא משם באוטובוסים/ מוניות... הכבישים שחסומים בי-ם: בירושלים חסומים לתנועה הרחובות הסובבים את העיר העתיקה: יצחק קריב, סולטן סולימאן, דוד המלך (מהעיר העתיקה לכיוון גן הפעמון), מעלה השלום, חטיבת ירושלים (מבריכת הסולטן למנהרת צה"ל ) והדרך מגיא בן הינום לכותל המערבי. העיר העתיקה חסומה לתנועת כלי רכב פרטיים. עוד חסומות בבירה: מנהרת צה"ל לכיוון דרך חברון, כיכר צרפת לכיוון אגרון והפנייה שמאלה מדרך חברון לרחוב דוד רמז, לכלי רכב פרטיים

אני בירושלים ... היום וגם מחר ...

מה שתחליטו , טוב לי ... אני מאוהב עולמית בעיר הזו ... אם אשכחך ירושלים ... אני שומע את השיר `ירושלים של זהב` , אני מדמיע מיידית ... מיד אחר מלחמת ששת הימים , השיר הזה התנגן ברדיו 50 פעמים כל יום ... הייתי בכתה ד` ... זה `חי` אצלי כמו אתמול ... עלינו לכותל , זו היתה אקסטאזה ... מי שלא היה שם לא יבין ... חיבקנו חיילים וזרקנו עליהם סוכריות , כשהיו על הכביש , בדרך לכפר סבא , להלחם בקלקיליה ... המלחמה הזו עשתה עלי רושם כביר עד כדי ריגושים ... זה היה כמו אתמול ... איך אפשר שלא לעלות לירושלים בימים אלו ...

ותשחק

New member
אני כבר "מפחדת" לכתוב כן או לא..

כדי לא להבריז, אבל זה דווקא מתאים לי, להיות קצת עם אנשים "גדולים".. הרגע חזרנו, והבטחתי לעצמי שינה עריבה ומוקדמת, וצריך למצוא ביביסיטר.. אבל אולי הפעם אצליח להתגבר על כל המחסומים/המכשולים של בדרך להגיע לפגישה איתכם.. :) חוץ מזה, לא מתחייבת לכלום כרגע.

ליגה76

New member
יאאלה תבואי

תשני מחר מוקדם. אני יוצאת עכשיו ל"על האש" לא אהיה ליד המחשב. אז ביי בנתיים.

ותשחק

New member
וואלה..

ככה לקפוץ מכמעט אנונימיות לאירוח.. נראה לי שנתחיל קודם בנשים.. אחרי פסח - עם השיעור. אבל תן לי לחשוב על זה. בכל מקרה, לזכותי יאמר, שכבר הרמתי טלפון אחד לביביסיטר, והיא לא יכלה כמובן..

ותשחק

New member
טוב, אז התקשרתי לשלושה

ביביסיטריות לפחות, וכולן סרבו לי בעדינות.. אמשיך לנסות.

היה מתאים רק אם הייתי יודעת קודם

עכשיו אני כבר די באפיסת כוחות. אם רוצים ובא לכם מתאים לי תכנון כזה ליום אחר.

אם מחר מתאים לכמה אנשים אז אני מוכנה להתארגן

ולעלות לי-ם (בלי נדר) ואת הנסיעה צפונה בעז"ה אני אעשה עם הילדים ביום ה'.

ליגה76

New member
כ"כ רציתי לצאת להתאוורר

וכ"כ רציתי לארח!! ביאסתם אותי. אבל לא נורא, מחר אתם חייבים לעלות, למרות שלא בטוח שאצליח להגיע למופע, אני בטיול בבית שמש מחר. אז אם לא אספיק אפגוש אתכם מאוחר יותר או שאקבל את פניכם ב
י הקט.... אשמח מאוד לראותכם!!

למעלה