רק המילים נוגעות ללב !!!

רק המילים נוגעות ללב !!!

רק את מילותי את מכירה הרי הגוף בכלל במקום אחר והלב חצוי לשניים- חצי כאן עם האשה וחצי עמך ,אהובתי(הוירטואלית). רוצה להזדחל מבעד מסכי אל מסכך ולחשוף את דמותך אשר כבר תיארת. רוצה לממש כל מילה ולאמר המון מילים אך את יודעת שהננו אסורים. לפנייך לא קרה דבר- רק ימים חלפו בשקט מנוכר כאן מול המחשב. פתאם הופעת בשם מתנגן שהחסיר פעימה מליבי וידעתי ,``אדומה``,כי את בשבילי. אור המסך כאילו בקע מנפשך ומילותייך כנשיקות על לחיי. אני כבר יודע עלייך לשמור וכל ``אדום`` אחר אותי גומר. מנסה אני להשביעך בל תצ`טטי עם אחרים כעילו כבר הייתי לך לאיש. ואת אשר בתוכך סופה של אש מרגיעתני עם מן שבועה כזאת של העולם הוירטואלי-הכוזב ומכזב. מי יודע אם מחר בכלל תהיי כאן ואם כן-אז תחת איזה שם?

אפרת.א

New member
שלא תטעו חלילה...

ארבלון לא כתב את זה לי.....רק עולה על זה טרמפ:)) נעלמה היא דמותך כדמותי נאלמת, אות אחר אות מרצדת. נעמה משובת נפשך, בחשכת מנעמי תשוקתך. יד נעלמה , לוטפת, רופסת, סותרת, פני האדימו, סמוקות הן. ראשי- סחור סחור ,הומה. עיני - עצומות למחצה נצמדת - גופי נענה... האח הדולק חומו השאיר, אורו האיר, תומתו הפציר. הזכות, התום, פלאות עולם חובק, אל מצחי ברוך -ניצמד, נושק. שפתיים כמהות מפצירות בי לגעת, גישוש, מבט חודר. שפתיים חושקות מפצירות בי לטעת, משחר לפתחו עולם אחר... בערגה אשכון אהובי, בחשכת ליל אפלולי, מחייך מביט ירחי, מביטה בך - יקירי... יום יפציע עלות החמה, מצועף מבטי מלא ערגה, היבוא המחר עימו יביא אותה הכמיהה , יפה זכה, היביא?

....אבל אותי הבכת ואני ......

אפרת,את הפאן הזה ,אצלך,עוד לא הכרתי ואולי זה רק בגלל שלא טרחתי, אך ששירך נצמד לזה שכתבתי, מחוייב אני להתוודות על התרגשותי.

למעלה