רק הכוחות יצאו מעזה-

TheOrion

New member
מי אמר לך שהוא מוסלמי?

או שתשאל אם הוא מוסלמי, או שתחזור בך מהאמירה הזו במידה והוא לא מוסלמי.

AB17

New member
או שאל תגיד לי מה לעשות

כתבתי לו את זה בציניות

TheOrion

New member
אחלה,

וכשתחזור מהכנסיה, אתה תוכל לשאול אותו אם הוא מוסלמי או לא לפני שאתה משחרר הצהרות כאלה?

AB17

New member
אחרי שאני אחזור ממקום שאתה

כנראה לא מכיר. בית כנסת

TheOrion

New member
התפלא, עליתי לתורה בגיל 13.

ביקרתי בבית כנסת במשך כ-6 שנים מחיי שבת שבת, כשסבי ז"ל היה חי. את המקום הזה אני מכיר טוב מאוד, טוב מדי אפילו.

hornyman73

New member
שיקוצים מתועבים

כן הבתי כנסת האלה היו שיקוצים ורצון האל נעשה סוף סוף יש צדק. אני אסביר לכם למה הם שיקוצים: אנשים חיו ביישובים האלה כאדוני הארץ. לערבים לא היתה כניסה ליישובים האלה (אפלייה, גזענות) בתי הכנסת האלה נבנו בצורה ארכיטקטונית כנגד לערכי היהדות שמורים על בנייה צנועה. רמת החיים של המתנחלים היתה צורמת לעין בניגוד לבתי הפליטים. יש עוד הרבה סיבות. מי שכל מילה שניה שלו היא: "בעזרת ה..." חושב שהוא דתי או מסורתי אך בעצם מחלל את שם האלוקים כשהוא נושא אותו לשווא. יש לי מסר בשבילכם: את אלוהים לא מעניין הג'יפ פג'רו שלך וגם לא מעניין אותו הבית כנסת בצורת גזר גמדי שאתה בונה. מעניין אותו מה יש לך בלב. ובלב של המתנחלים היה רוע צרוף כנגד הערבים וזלזול ביושבי הארץ הזאת שאינם ציוניים כמוהם. על אלה ועל רבות אחרות נענשו. זו רק המכה הראשונה. תחזרו בתשובה.

hornyman73

New member
לבקר בבית כנסת עושה אותך יותר טוב

ממני? ככה אתה מודד אנשים? לפי כמות הביקורים שלהם בבתי כנסת? אולי אני יושב ומדבר ברגע זה עם אלוהים? אז מה אתה עליון עלי כי אתה יושב עם חבורה של "סמיתים", האלה מהמטריקס, עם החליפות והכובעים ואתם מנענעים את הראש קדימה ואחורה וממש ממש מבסוטים מעצמכם. אתם חושבים לעצמכם, אנחנו טהורים, לא כמו החילוניים האלה, בועלי הנידות ואוכלי השפנים, מי הם בכלל? סתם, רק אלה שמשלמים את כל המיסים במדינה ומשרתים בצבא.

hornyman73

New member
כן אני מבקר בכנסייה

אני גם נוצרי וגם מוסלמי. וגם יהודי. יש לך בעיה עם זה?

TheOrion

New member
../images/Emo46.gif

אתה לא יודע באיזה בית כנסת הייתי, ואתה לא יודע באיזו צורה הוא נבנה. הס לך מלתקוף אדם שאינך יודע דבר וחצי דבר עליו ועל אמונתו. אני לא דתי כלל וכלל. אני חילוני גמור. עוד משהו שאתה רוצה לומר לי?

נכון, ויחד עם זאת

אחד הנימוקים להחלטה שלא להרוס היה ש"...איך זה יראה בתקשורת הבינ"ל אם יהודים יהרסו בתי כנסת..." היה ברור מעל לכל ספק שהפלשתינאים יהרסו אותם ושהתקשורת הבינ"ל תצלם....

eris1515

New member
לא נכון-היינו יכולים לפוצץ את זה עם

מטען חבלה-אב הם לא עשו את זה...

למעלה