רק היום

יה-יה

New member
רק היום

היום אתם יכולים להגשים רק דבר אחד שתמיד חלמתם לעשות. מה זה? רק היום! מחר תחזרו להיות "אותו דבר"

יעל :-)

New member
נגמר היום

לא הצלחתי לחשוב על משהו שחלמתי לעשות. פתאום שום דבר בגדר האפשרי לא קפץ לי לראש (הממ.. טיול בעולם לא ממש מתאפשר לי כרגע
). ישנתי הרבה היום.. אז אולי באמת חלמתי על משהו
זהו! עכשיו חזרתי להיות "אותו דבר".

הייתי נכנס לגוף של

בחור צעיר יפהפה וחטוב. הייתי מערפל קצת את חושי בעזרת אמצעי הזיה כלשהו. הייתי מפעיל את קסמי על להקת נערות בלונדיניות חטובות וטפשות. והייתי חוגג כל הלילה.

bertcat

New member
למה טיפשות?

בלונדיניות חכומות עושות סקס טוב יותר

יה-יה

New member
הייתי רוצה

לראות ספר ילדים שכתבתי על המדפים בחנויות הספרים.

יה-יה

New member
יאללה הפועל!!!

ביום שבת הקלטתי לאחייניתי סיפורים על דיסק. חלק מהסיפורים כתבתי בעצמי וחלק לא. חזרתי לסיפור שכתבתי מזמן והוא יצירה מופלאה בעיניי (לא מאמינה שאני אומרת את זה
). החזרה הזו הזכירה לי כמה רציתי להוציא ספר מהסיפור הזה. מה מונע בעדי? פרטים טכניים (איך מוציאים לאור ספר) פתרון: להתקשר/ללכת להוצאת ספרים מה מונע בעדי? מה מונע בעדי? מה מונע בעדי? כלום. מחר אני מתקשרת לברר מי מה מוּ! תודה, יעלי

New member
../images/Emo24.gif

אני מאמינה שכתבת יצירה מופלאה. יודעת שיש בך את הכשרון והיכולות. מקווה לשמוע בקרוב על התקדמות בנושא. ואם זה לא יבוא ממך, אני פשוט אציק לך
שיהיה בהצלחה! מה שבטוח, קונה אחת כבר יש לך

יה-יה

New member
../images/Emo23.gif אין כמוך ../images/Emo23.gif

תודה על העידוד, האמון המלא בי וביכולותיי ובכלל...

New member
../images/Emo24.gif

אני מאמינה שכתבת יצירה מופלאה. יודעת שיש בך את הכשרון והיכולות. מקווה לשמוע בקרוב על התקדמות בנושא. ואם זה לא יבוא ממך, אני פשוט אציק לך
שיהיה בהצלחה! מה שבטוח, קונה אחת כבר יש לך

יה-יה

New member
מה את חושבת?

שאם תגידי את זה פעמיים, אני אאמין לך?
לא! אני לא אמחוק הודעה מחזקת שכזו, ובמיוחד שיש לי אותה פעמיים. אני אחזור ואקרא אותה(ן) בכל פעם שאצטרך זריקת עידוד
אוהבת, יה-יה

New member
מה אני חושבת?!

אני חושבת שתפוז משעשע. כל כך הצחיק אותי לראות שהקליטה שלו איטית לפעמים. לא התכוונתי לשלוח פעמיים, אבל גם אם כן... אז 18 דקות הפרש בין 2 ההודעות?!... חחח.. יפה לו. ויה-יה, אם צריך אני אגיד את זה גם 20... 30 פעמים... ביום
תקראי ותתעודדי בכיף.. כמה שבא לך. רק אל תשכחי מדי פעם לזוז מהמחשב (חחח... מי שמדברת
). אוהבת אותך יותר, יעל

kung fu

New member
יההההההההההההההההה

וגם לי יש כמה בירורים שאני רוצה לעשות היום או מחר!!!! אני סיימתי לכתוב את אחד משני הספרים שלי!!!!!!!!! עכשיו זה רק לפנות להוצאות ספרים, לברר מי מה מו!!!!

למעלה